Binnaz Abla

Kizlar selam bir olay paylasayim emineye fal attim bugun benim icin ozel bir gun benimki ararmi demistim sorumda arayacagini sanmam daha sonra arayacak dedi cidden de ses yok hani baska falci olsa der aa kesin arar kutlar vs
inşallah daha sonra arar canım benım ....

iyi geceler fıstıklar :)
rezzan ablaya dün akşamın ilerleyen saatlerinde fal attım, geçen saraylıya sormadan nokta atışıyla bildiği dediğim şeyi rezzan abla da söyledi :)
ocakta atmışım bi de Rezzan ablaya bugün ikisini de dinledim, gerçekten fal birbirinin devamı gibi, aynı konularda benzer şeyleri söylemiş, ocakdan bu yana 2 dediği şey de çıkmış, bilgilerinize
Rezzan ablanın samimiyeti, verdiği değer çok hoş, ben seviyorum onu, dediklerini 2015 yılı içersinde yaşıycam kızlar, çıkarsa yazarım sizlere

kuzumm rezzannn ablayıı bendee cok seviyodumm. amaa salak yerinee kondumm. eskidenn ne sevdiğimii bilenn bilirr o sitedee niyet yazımıı, sorumuu gördüü o sitedeki başla falcıdann salakmıyım? kimm olsaa görürr hem sitee sahibi hem falcıı ablamındaa başına geldi zerre kadarr güvenmiyorumm güvendiğimm falcılarr az amaa kimseyeee ahaa at cok iyi dememm söylerimm geçerr fikrinee saygımm varr ama FALALEM REZZANIN oraya attığımızz tümm fallarıı niyetlerii sorularıı görüyoo kendinedee yazdımm utandıı dönmediii eminimm hakkımı helal etmiyorumm

ben ona atmıştım herseyı bana sorup sonra bana benı antmıştı verdıgı tarhlerden de hıcbrsey cıkmadı sahtekarın tekı o
hakkımızz olsunn kuzum bu sahtekarlaraaa yaa ben sunuu anlamıyorumm kyloto yağmurr burdaa 3 üyelikee reklamm yaptıı halaa yağmurr yağmurr deniyooo nazz ben okumuştummm telvedeeeki burdaa reklamm yaptıı ordakilerii kötüledi kazenn uyardıı falsepetii miroskoss yinee fallarıı varr kendimii saff hissediyrummm

ben anlıyamadım yazdığını, diğer falcılara soru kısmında yazdıklarını, rezzan abla görebiliyor mu diyosun?
ben seviyorum onu, yani böyle bi abla gibi, anne gibi bazen, bazen de arkadaşın kader ortağın gibi, beni genel de her insan anlayamaz çok konuşurum ama iç dünyam farklıdır, o kadın görüyor içimi resmen, fallarından çıkmayan da oldu, nokta atış bildikleri çıkanlarda oldu, ama onunla iletişim kurunca sıkıntını biraz olsun hafifletiyor 2013 yılından beri bazenleri sıklıkla bazenleri ara ara atarım ona

kuzummm sana bilirrr içinii görürr amaa ben sitesinee vee ablamınn feysindenn feysine dee yazdımm zamanındaa, benimm o siteden başka birinee attığım niyetten sorudann banaa fal baktıı SİTENİN SAHİBİ REZZAN herşeyii görür demekki değilmi sana bildiysee ne iyi kuzumm ben kimseyee ablaa gibii arkadaşş gbiii diyee fal atmamm bilirse atarımm devamlıı eğer atarsam daa dürüst olurr kafamaaa uyarr atarımm amaa o rezzann değill zamanındadaa yazdımm

bide kuzummm cok özür diliyorumm senin adına sevindim ama ablam sordu bekleyen falı varmışş rezzan abla bldiğin pşasılıkk sultann biri cıkarsaa biri cıkmazz yolda göstermezz sana tam ne cktıı ablam sorduuu öperimm

Burda kimsenin sizin fikirlerinizi sordugunu sanmiyorum umarim bir daha gelmezsiniz
bence burda hangi üyenin konuya girip konuya yorum yapıp yapamayacağı hakkında da sizin fikriniziz sorulmuyor umarım sizde üzerinize vazife olmayan şeylere muhattap olmassınız!!!! lütfen

Burda kimsenin sizin fikirlerinizi sordugunu sanmiyorum umarim bir daha gelmezsiniz
ayrıca kimsede size beni buradan kovma hakknı vermiyor değilmi ?????
kimin hangi konuya girip girmeme yorum yazıp yazmama kararı siz değerli üyelerimize ait değil herkes hadddini bilsin

kimin hangi konuya girip girmeme yorum yazıp yazmama kararı siz değerli üyelerimize ait değil herkes hadddini bilsin
burası fal baktıranlarınn konusuuu kimsenin parasıı szden kıymetsizz değill akılsızdaa değilizztroll gibi fırlamışsınızzz selamsız sabahsızz mademm bedavaa fal baktııyosunuzz hepp burdaa işinizz nee BURAYI okuyann herkss burdann fikirr edinipp tuhaf hallere bürünüyolar evett hepinizz ck akıllısınızz he canımm hee

neden hepiniz aynı tavırdasınız kk nın konuları herkese açık bu tutumunuzu hiç hoş bulmuyorum

haddinizleee sizeee ve değerliii paranızaa mtluluklarrr biz paraa veriyoruzzz bedava fal konularıdaa var hadi canımm

neden hepiniz aynı tavırdasınız kk nın konuları herkese açık bu tutumunuzu hiç hoş bulmuyorum
selamm verilirr yadaa hiçç verilmezz okumuşş anlamışssınızz fal baktırıyoruzz anam bizz paramm o kadaar değersizz değil bilmem nee hoşmu? gereklimiii baktırmıyosann hiç okumaa vee yazmaa kimsee sizee ille fikrinn varmıı demiyorr

ayrıca ben kimseye aşağılayıcı bir tek cümle dahi etmedim neler oluyor nedir bu aynı fikirde olmayanlara saldıran tutumunuz

ayrıca ben kimseye aşağılayıcı bir tek cümle dahi etmedim neler oluyor nedir bu aynı fikirde olmayanlara saldıran tutumunuz
burdaa bizz dertleşiyoruzz bacımm paramızı fala yatırıyoruzzz derdimizz varr senn birdenn paramı bunlara yedirmem bilmem nee GEREKSİZSİN ok hiç yazmasaydın yada adabuu varr

pardon selam derken ben kimseye sataşmadan yorum yaptım ne olduki neden bu saldırınız

burdaa bizz dertleşiyoruzz bacımm paramızı fala yatırıyoruzzz derdimizz varr senn birdenn paramı bunlara yedirmem bilmem nee GEREKSİZSİN ok hiç yazmasaydın yada adabuu varr
kimin ne kadar gerekli olduğuna kimin karar vereceğini görürüsünüz iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…