Binnaz Abla

kimin ne kadar gerekli olduğuna kimin karar vereceğini görürüsünüz iyi geceler
AH tehditt burdaa kimse sizdenn daha az zekiii ve enayii değill ilk mesajınızz bizi aşağlıyorduuu halaa yazıyorsunuzz selamm denirr nasıll denirr burasıı öylee birr konu değill okumuşş ve anlamamışsınızz

Konuşmak var konuşmak

selamm verilirr yenii konuu değill buu burdaa kimsee sizdenn az akıllıı değill ilk mesajınızz para yedirmemm bilmem nee ne işinniz var o zamann bu konudaa
hangi konuya girip girmemem konusunda sizden yazılı metin almak zorundamıyım ???
siz kim oluyorsunuzda bunu sorguluyorsunuz???

hangi konuya girip girmemem konusunda sizden yazılı metin almak zorundamıyım ???
siz kim oluyorsunuzda bunu sorguluorsunuz???
benn arkadaşlığaa önem veririmm ''enayii gibi şarlatanlaraa para yedirmemm bedava fal baktırırımm'' dı sizin ilk mesajınızz yanii içerik buyduu biz paraa veriyoruzz falaa buncaa insanıı enayii gibiii gördünüzz ve kabull edin trollsünüzz nerdenn geldinizz bu konuyaa

enayi lafını lütfen bulup gösterirmisin faldamı çıktı yoksa

ben eğlencelik telefondaki uygulamalardan bakıyorum ücretsiz makara olsun diye yani
kimse gaipten haber veremez paramıda çöpte bulmadım yani şarlatanlara vercek param yok
burda mesajınızııı anlayacakk insanlar varr siz akıllısınızz helall olsunn bu konuyaa girdinizz sağolunn varolunn hep beraberr AYDINLANDIKK

Son düzenleme:
burda mesajınızııı anlayacakk insanlar varr siz akıllısınızz helall olsunn bu konuyaa girdinizz sağolunn AYDINLANDIKK
herkes kendi fikrini beyan etmekte özgürdür burda ben ne şahsa ne bir üyeye hakaret veya sizler gibi aşağılayıcı bir tutum görmüyorum.iyi geceler daha fazla BOŞ vaktim yok

herkes kendi fikrini beyan etmekte özgürdür burda ben ne şahsa ne bir üyeye hakaret veya sizler gibi aşağılayıcı bir tutum görmüyorum.iyi geceler daha fazla BOŞ vaktim yok
doluuu VAKTNDEE burdaa ücretlee fall baktırann insanlarıı alttan alttan küçümsemekk hakkınızz yokk cokk doluu vaktiniz madem burdaa ne işinizz vardııı neysee zatenn cevapp bile yokk cevabınızz olsaa mesajlarınızaa dikkatt ederr konuyaa bakardınızz bayyy

Oldu o zaman

Son düzenleme:
canısı yapamadım anlamadım tam nolur bır daha anlat:))))

arkadaşlar şu yüzük falını baştan anlatan birisi olursa sevinirim,ne lazım bu lazım olanlarla nasıl başlayıp devam ediyoruz,detaylı anlatan olursa teşekkür ederim,

aynenn bişi kaçırdıkk bacılarımm (bacı dedim diye eğitimm seviyem eleştirildii burdaa) BACILARIMM kim biliyorsa kaçırdık birdahaa yazınn bizde yapalımm

Günaydın kızlaaarr:) bi bardağın 4 te 3 ünü su koyuyorsunuz, yüzüğü ipten geçiriyorsunuz rahat hareket edecek şekilde serbest bırakıyorsunuz yüzüğü ipin uzunluğu da 30 cm falan olsun ki yüzük rahat hareket etsin. Sonra ipe takılı olan yüzüğü bardağı içine doğru indiriyorsun ama suya değmeyecek kadar. Elini kıpırdatmadan biraz bekliyorsun sonra kaç yaşında evleneceğim diyorsun yüzük sallanmaya ve bardağa çarpmaya başlıyor. Bardağa ne kadar vurursa o yaşta evleniyorsun. Soru da sorabiliyorsun şöyle şöyle mi olacak evetse 7 kere değilse 9 kere vur falan diyorsun o kadar vurup duruyor. Yapınca tırstım biraz ama güzeldi :) deneyin bakalım haberinizi bekliyorum kızlar:)

şok olduuuuum...off

Gunaydin kizlar telwede birine fal attim hem geri yollamis yazmis birde barismicsksiniz diye bu ne ya

kızlar serüven falıma güzel bakmış, kitap falı atmıştım. bir sorum vardı zaten ciddi. olacak mı olmayacak mı diye. olmayacak demiş. benim de istediğim olmaması zaten. kitap falı falan deyince çok bilmiyorum. sizde gelecek tuttu mu?

bu konuyu hep düsünmüsümdür site sahibi kendisi baska falcilarin falcilarini görebiliyor zaten..
bilmiyorum ben rezzana güvenmiyorum gerci hic bir falciya öyle aman aman bi güvenim yok bagim falan yok ama $öyle düsünürüm hep rezzan ablanin abla tarzi ve aylarca fall attip tutan seylerin eften püften olmasi adam gibi bisiyin cikmamasi her zaman beni düsünmüstür bence falciligindan bile süphe etmeli ve fiyatlarini öyle abarik boyutta arttirmamalilar.. bu site belirleyicidir icinizdeki süpheleri anlatmaktan cekinmeyin. insanlar aydinlansin.

Kızlar ben de rezzan ablayı çok seviyorum en son bi yıl önce falan baktırdım gerçi ama tam olarak sorunu da anlamadım ama niyetleriniz sorularınız gözüküyorsa bu rezzan anlayla değil siteyle alakalı bi sorundur hence dediğim gibi problemi tam anlamadım ama

günaydınnn kızlarrr ,

Hafta sonu kadköy bahahireye tarafında arkadaşım bir kadına götürdü beni , semaydı adı galiba ,

Kahve falı baktırdım kısa ama güzeldi zaten 20 tl ye bakıyor .

Sonuçta hiçbişey demeden bana sana aşk görünüyor mart sonu nisan ortalarına kadar dedi . İsminin içinde Ü harfi var diyince gözlerim kalp şekline dönüştü resmenn

Canııımm öperim seni dedimm sarıldım kadına heyecanla

İnşallahh inşallahhh hayırlısııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…