AH tehdittkimin ne kadar gerekli olduğuna kimin karar vereceğini görürüsünüz iyi geceler
hangi konuya girip girmemem konusunda sizden yazılı metin almak zorundamıyım ???Konuşmak var konuşmak
selamm verilirr yenii konuu değill buu burdaa kimsee sizdenn az akıllıı değillilk mesajınızz para yedirmemm bilmem nee ne işinniz var o zamann bu konudaa
benn arkadaşlığaa önem veririmm ''enayii gibi şarlatanlaraa para yedirmemm bedava fal baktırırımm'' dı sizin ilk mesajınızz yanii içerik buyduu biz paraa veriyoruzz falaahangi konuya girip girmemem konusunda sizden yazılı metin almak zorundamıyım ???
siz kim oluyorsunuzda bunu sorguluorsunuz???
enayi lafını lütfen bulup gösterirmisin faldamı çıktı yoksabenn arkadaşlığaa önem veririmm ''enayii gibi şarlatanlaraa para yedirmemm'' dii s,zin ilk mesajınızz yanii içerik buyduu buncaa insanıı enayii gibiii gördünüzz ve kabull edin trollsünüzz nerdenn geldinizz bu konuyaa
burda mesajınızııı anlayacakk insanlar varr siz akıllısınızz helall olsunn bu konuyaa girdinizz sağolunn varolunn hep beraberr AYDINLANDIKKben eğlencelik telefondaki uygulamalardan bakıyorum ücretsiz makara olsun diye yani
kimse gaipten haber veremez paramıda çöpte bulmadım yani şarlatanlara vercek param yok
herkes kendi fikrini beyan etmekte özgürdür burda ben ne şahsa ne bir üyeye hakaret veya sizler gibi aşağılayıcı bir tutum görmüyorum.iyi geceler daha fazla BOŞ vaktim yokburda mesajınızııı anlayacakk insanlar varr siz akıllısınızz helall olsunn bu konuyaa girdinizz sağolunn AYDINLANDIKK
doluuu VAKTNDEE burdaa ücretlee fall baktırann insanlarıı alttan alttan küçümsemekk hakkınızz yokk cokk doluu vaktiniz madem burdaa ne işinizz vardıııherkes kendi fikrini beyan etmekte özgürdür burda ben ne şahsa ne bir üyeye hakaret veya sizler gibi aşağılayıcı bir tutum görmüyorum.iyi geceler daha fazla BOŞ vaktim yok
Oldu o zamandoluuu VAKTNDEE burdaa ücretlee fall baktırann insanlarıı alttan alttan küçümsemekk hakkınızz yokk cokk doluu vaktiniz madem burdaa ne işinizz vardıııneysee zatenn cevapp bile yokk cevabınızz olsaa mesajlarınızaa dikkatt ederr konuyaa bakardınızz bayyy
canısı yapamadım anlamadım tam nolur bır daha anlat:))))
arkadaşlar şu yüzük falını baştan anlatan birisi olursa sevinirim,ne lazım bu lazım olanlarla nasıl başlayıp devam ediyoruz,detaylı anlatan olursa teşekkür ederim,
aynenn bişi kaçırdıkk bacılarımm (bacı dedim diye eğitimm seviyem eleştirildii burdaa) BACILARIMM kim biliyorsa kaçırdık birdahaa yazınn bizde yapalımm
kuzumm rezzannn ablayıı bendee cok seviyodumm. amaa salak yerinee kondumm. eskidenn ne sevdiğimii bilenn bilirro sitedee niyet yazımıı, sorumuu gördüü o sitedeki başla falcıdann salakmıyım? kimm olsaa görürr hem sitee sahibi hem falcıı ablamındaa başına geldi zerre kadarr güvenmiyorumm güvendiğimm falcılarr az amaa kimseyeee ahaa at cok iyi dememm söylerimm geçerr fikrinee saygımm varr ama FALALEM REZZANIN oraya attığımızz tümm fallarıı niyetlerii sorularıı görüyoo kendinedee yazdımm utandıı dönmediii eminimm hakkımı helal etmiyorumm
Öfff yeter yaa..ayrıca ben kimseye aşağılayıcı bir tek cümle dahi etmedim neler oluyor nedir bu aynı fikirde olmayanlara saldıran tutumunuz
kuzumm rezzannn ablayıı bendee cok seviyodumm. amaa salak yerinee kondumm. eskidenn ne sevdiğimii bilenn bilirro sitedee niyet yazımıı, sorumuu gördüü o sitedeki başla falcıdann salakmıyım? kimm olsaa görürr hem sitee sahibi hem falcıı ablamındaa başına geldi zerre kadarr güvenmiyorumm güvendiğimm falcılarr az amaa kimseyeee ahaa at cok iyi dememm söylerimm geçerr fikrinee saygımm varr ama FALALEM REZZANIN oraya attığımızz tümm fallarıı niyetlerii sorularıı görüyoo kendinedee yazdımm utandıı dönmediii eminimm hakkımı helal etmiyorumm
Kızlar ben de rezzan ablayı çok seviyorum en son bi yıl önce falan baktırdım gerçi ama tam olarak sorunu da anlamadım ama niyetleriniz sorularınız gözüküyorsa bu rezzan anlayla değil siteyle alakalı bi sorundur hence dediğim gibi problemi tam anlamadım amabu konuyu hep düsünmüsümdür site sahibi kendisi baska falcilarin falcilarini görebiliyor zaten..
bilmiyorum ben rezzana güvenmiyorum gerci hic bir falciya öyle aman aman bi güvenim yok bagim falan yok ama $öyle düsünürüm hep rezzan ablanin abla tarzi ve aylarca fall attip tutan seylerin eften püften olmasi adam gibi bisiyin cikmamasi her zaman beni düsünmüstür bence falciligindan bile süphe etmeli ve fiyatlarini öyle abarik boyutta arttirmamalilar.. bu site belirleyicidir icinizdeki süpheleri anlatmaktan cekinmeyin. insanlar aydinlansin.
o ne ya, o terbiyesiz kim y;a?Gunaydin kizlar telwede birine fal attim hem geri yollamis yazmis birde barismicsksiniz diye bu ne ya
Gunaydin kizlar telwede birine fal attim hem geri yollamis yazmis birde barismicsksiniz diye bu ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?