kızlar serüven falıma güzel bakmış, kitap falı atmıştım. bir sorum vardı zaten ciddi. olacak mı olmayacak mı diye. olmayacak demiş. benim de istediğim olmaması zaten. kitap falı falan deyince çok bilmiyorum. sizde gelecek tuttu mu?
ben ilk baktırdım bilmiyorum ki. peki gelecekte nasıl? tutturuyor mukitap falını baktırmadım ama diğer fallarda da kitap açıp bakmıyor mu zaten. bana sanki öyle geliyordu
o ne ya, o terbiyesiz kim y;a?
telkin kizlar 7 kredim vardi attim :) iki falciya dusuk puan vermistim iade etmislerdi o yuzden sanirim ceza verir gibi olumsuz knsmusolumsuz gördüğü falı iade etmiş, hem iade edip niye öyle yazmış yaptığı çok ayıp bence.. kim bu peki?
ben ilk baktırdım bilmiyorum ki. peki gelecekte nasıl? tutturuyor mu
telkin kizlar 7 kredim vardi attim :) iki falciya dusuk puan vermistim iade etmislerdi o yuzden sanirim ceza verir gibi olumsuz knsmus
normal biri değil demek ki takma:) mutsuz ol diye yapmıştır kesin. bi şey bildiğinden değilGunaydin kizlar telwede birine fal attim hem geri yollamis yazmis birde barismicsksiniz diye bu ne ya
kuzum benimki tarihli bir şey değil zaten. yakın zamanda olur ya da olmaz. kesin bildiricem size. çok önemli bişi cünkü bu benim için.bende tutturduğu oldu ama verdiği zaman diliminde olmadı, sürede sarkmalar olmuştu.
ben atiyim sana canimKızlar şu berrin ulusoyun falını benimle paylaşabilecek var mı
Yuuuuh o kim beee kuzum.deşifre ette kimse atmasın onaGunaydin kizlar telwede birine fal attim hem geri yollamis yazmis birde barismicsksiniz diye bu ne ya
ben atiyim sana canim
KUzum yanlış anlama ama olumsuz duyunca seviniyorum serüvrnde çünkü içim rahatlıyo herkese olumlu pembe diil demekki..kızlar serüven falıma güzel bakmış, kitap falı atmıştım. bir sorum vardı zaten ciddi. olacak mı olmayacak mı diye. olmayacak demiş. benim de istediğim olmaması zaten. kitap falı falan deyince çok bilmiyorum. sizde gelecek tuttu mu?
ben bu mutsuz etmek için fal bakan insanları hiç anlamıyorum ya.çevremizde de vardır ya öyle kötü insanlar. negatif enerjiyi dayıyorlar bize.normal biri değil demek ki takma:) mutsuz ol diye yapmıştır kesin. bi şey bildiğinden değil
YANLIZZZZ senin için bakacakkk yeşiiiil yeşillllllay rüyamda yeşil gözlü prensimle yüzük gördüm valla bilinçaltıma iyice işledi o yeşil buraya gelcek
haahhah valla ya ama nesibeye baktırdıgım falda analizler flan cogu dogruymus ona dıkkat ettım sımdı ..YANLIZZZZ senin için bakacakkk yeşiiiil yeşillllll
bizbence burda hangi üyenin konuya girip konuya yorum yapıp yapamayacağı hakkında da sizin fikriniziz sorulmuyor umarım sizde üzerinize vazife olmayan şeylere muhattap olmassınız!!!! lütfen
nesibe iyiydi de bana bakmıyo artık ya:)) ne yazikki :)haahhah valla ya ama nesibeye baktırdıgım falda analizler flan cogu dogruymus ona dıkkat ettım sımdı ..
gelecegkte beklemedeyızkızlar serüven falıma güzel bakmış, kitap falı atmıştım. bir sorum vardı zaten ciddi. olacak mı olmayacak mı diye. olmayacak demiş. benim de istediğim olmaması zaten. kitap falı falan deyince çok bilmiyorum. sizde gelecek tuttu mu?
ayyy kadıköyyyy:))))))))ne guzel yer ya:))))günaydınnn kızlarrr ,
Hafta sonu kadköy bahahireye tarafında arkadaşım bir kadına götürdü beni , semaydı adı galiba ,
Kahve falı baktırdım kısa ama güzeldi zaten 20 tl ye bakıyor .
Sonuçta hiçbişey demeden bana sana aşk görünüyor mart sonu nisan ortalarına kadar dedi . İsminin içinde Ü harfi var diyince gözlerim kalp şekline dönüştü resmenn
Canııımm öperim seni dedimm sarıldım kadına heyecanla
İnşallahh inşallahhh hayırlısııı
nesibe iyiydi de bana bakmıyo artık ya:)) ne yazikki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?