Binnaz Abla

kitap falını baktırmadım ama diğer fallarda da kitap açıp bakmıyor mu zaten. bana sanki öyle geliyordu

telkin kizlar 7 kredim vardi attim :) iki falciya dusuk puan vermistim iade etmislerdi o yuzden sanirim ceza verir gibi olumsuz knsmus

telkine atmıştım beğenmemiştim ama 1 puan verince iade etmişti. kim bilir kaçıncı profil sayfası açmıştır orda.

bende tutturduğu oldu ama verdiği zaman diliminde olmadı, sürede sarkmalar olmuştu.
kuzum benimki tarihli bir şey değil zaten. yakın zamanda olur ya da olmaz. kesin bildiricem size. çok önemli bişi cünkü bu benim için.

KUzum yanlış anlama ama olumsuz duyunca seviniyorum serüvrnde çünkü içim rahatlıyo herkese olumlu pembe diil demekki..

normal biri değil demek ki takma:) mutsuz ol diye yapmıştır kesin. bi şey bildiğinden değil
ben bu mutsuz etmek için fal bakan insanları hiç anlamıyorum ya.çevremizde de vardır ya öyle kötü insanlar. negatif enerjiyi dayıyorlar bize.
belli ki telkin denen arkadaş fal bakmayı beceremiyor, o halde direkt iade et.
nedir barışmayacaksınız demek ya.

bence burda hangi üyenin konuya girip konuya yorum yapıp yapamayacağı hakkında da sizin fikriniziz sorulmuyor umarım sizde üzerinize vazife olmayan şeylere muhattap olmassınız!!!! lütfen
biz sercenin_gozyasi e sorarız senn haberın yoksa bu bzım sorunumuz degl

gelecegkte beklemedeyız

ayyy kadıköyyyy:))))))))ne guzel yer ya:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…