Binnaz Abla

neyin var agliyorsun?

aman hiç bitmiyo ki canım dertler.fal manyağıyımdır bende ama internetten baktırmadım hiç ara ara okuyodum işte nesibeyi çok görüyorum:))
okulum bitti erkek arkadaşım terk etti yüksek lisansa başvurayım dedim ingilizceden okulun istediği notu alamadım ama kabul edildimm(dün belli oldu tek iyi haber) ama dersleri alabiliyo muyum meçhul hala.okuduğum üniverste başka şehirde dersleri alabilsem gidecem ev falan bakıcam.benim eski salakta aynı okulda 2 yılı var daha.böyle karışık karışık işler bide tabi bu süreçteki ailemle kavgalarımı hiç demiyoruuum.

kizlar yine can sikintisina baktirdim ama bu kez ucuz olsun istedim icimden gelen kisi altinciboyut diye bir falci oldu.kahve 3 lira dusunun ona ragmen hic bilgi vermedim mevcut durumu cok guzel bilmis tavsiye ederim binnazda olsa 15 e bakardi inanin..

cherry bir dene derim canim..goruslerini merak ediyorum

Ayyyyyy ben de tek başıma oturuyorum, fal baktırmayayım diye açtım film izledim ama bir yere kadar Resmen şeytan dürtüyor, ben de şimdi bu altıncıboyut kardeşimize fal gönderdim, bakalım neler diyecek?

Eylül katinanın fiyatını arttırmış, keşke daha önce baktırsaydım püh

Çok hoşsunuz tellwedeki falcılar biter mi hiç:) Eylül için çok da üzülme bence ben baktırmıştım eskiden çok çelişkili bakmıştı bir durum için ve maalesef dedikleri çıkmamıştı an ve durum içinse bilemem tabi

aninda arttiriyorlar ya inanilmaz..ben bundan sonra krizim tutugu zaman altinciboyuttayim.

Son düzenleme:

Geleceği zaten kimse tutturamıyor şekerim bana sorarsan , bari anı adam gibi yorumlayan çıksın

Yakında Kahin Cherry olarak hizmet vermeye başlicam artık , o kadar çok baktırdım yani

Valla yatmayıp beklicektim ama sabah bakıcam demiş A.boyut, ben de eyvalla dedim :)) Ben yatıyorum kızlar, iyi geceler.

Son düzenleme:
Tatlımmm umarım iyi haberdirr hayırlıdır. Ya digerleri?? Kahinvanga, nesibe, rezzan abla ne demisti?

Canim haberler harika gercekten. Hayatima yepyeni biri girdi. Haleh hanim eylulde boyle biseyin olacagini bana agustos bbasinda soylemisti. Rezzan abla bu hayatima giren kisinin arabasinin rengine ve yasina kadar bilmis. Tabi o an ihtimal vermedigim icin gulup gecmistim. Eski erkek arkadasimin cok pisman olacagini soylemisti iki gundur kapiya kadar geliyoanma bos. Nesibe bana eski erkek arkadasimdan hayir gelmeyecegini zaten soylemisti ve onun ailesiyle ilgili sok oldugum bi seyi bilmisti ama gelecekle ilgili pek bisey soylememisti. Kahivanga ne yazikki tutturamadi canim. Hayatima bi kac yil kimsenin girmeyecegini soylemisti. Ama suan oyle mutluyum ki gercekten ruyada gibiyim. Darisi hepinizin basina insallah. Rezzan abla ve haleh hanimada tesekkur ediyorum

Ayyyyyyy inanılmaz mutlu oldum şu anda, içime resmen umut serptin

Altıncıboyut bana komşu teyze kıvamında bakmış, nazar yapanların gözü çıkacak allah belalarını verecek demiş Yurtdışında komşu teyze eksikliği çekiyordum iyi oldu

rezzan ablanın dedikleri çıktı yani ... valla bende umutlandım biraz e yalan söyleyeyim inşşş banada olumlu konuşmuştu .

yaaa ciddimisin bana cok iyi bakmis cherrycim belki nazarda vardir uzerinde ondan olmuyordur ben nazar icin cok dua okuyorum inaniyorum cok boyle bir enerjiye..

Cok sevindimmmm insallah hayırlı olur hersey guzel olur:)tesekkurler cevapladıgın icin. Durumu hatırlıyorum. Bir sekilde rüya da yon vermiş oldu diyebiliriz su an:)))

valla ben artık baktırmayacağım . yeter ya . dünyanın parası gitti . bu ay zora sokucak beni . telefon faturamı görmek istemiyorum . ama genel anlamda şunu söyleyeyim çoğu falcı birşey bilmiyor arkadaşlar . anı bile bilen çok az . mesela rezzan abla adamı tarif etti bana . direk boyu uzun vs dedi ki boyu uzun . sportif bir tipi var dedi evet öle . kumral esmere yakın dedi evet öle cidden . kıskanç biri dedi e oda doğru . gelecekle ilgili süre verdi zaten o süre henüz gelmedi . onuda bilirse ben artık rezzan abladan şaşmam .
ama ne ilkay ne asrın ne taha birşey söylemedi . hep gelecekle ilgili konuştular . taha hayatında kadın var dedi ki bende ondan şüpheleniyorum orda haklı olabilir . ama onun dışında ne fiziki nede karekter olarak birşey tahmin edemediler . ya zaten ya olur ya olmaz olmasa bile onların falı çıktı diye birşey yok . zaten yüzde ellidir şans yani zaten olayı anlatınca fala göre değilde olaya göre yorum yaptıklarını düşünüyorum . meleğede baktırdım . oda sen çalışmıyorsun vs demiş zırvalamış . ben bilgilere çalışmıyor yazmışım yanlışlıkla çalışıyorum yani işim var maddi durumumda allaha şükür iyi . maddiyata bağlamış bence saçma .
ay bilemiyorum ya valla bu sanal fal işi çok kötü bağımlılık yapıyor .

Ne güzel Allah herkese nasip etsin inş.:) Rezzan abla gerçekten iyi ya o an çok anlamıyorsunuz ama çııkıyor bana daha temmuz ayında baktıgında erkek ark. ile bir suskunluk döneminiz olacak iletişimsiz kalacaksınız demişti pek anlayamamıştım ama ağustosta ayrılınca anladım sorun senden değil demişti ani bir buluşma olcak demişti seni bir yere çağıracak demişti ben buluşmaya gidince de kötü olmaycak sonu sabret demişti ki biz çok güzel ayrılmıştık,o zaman bu döneme 3 ay diyordu hala aynı durumda zaman konusunda da olacaklar için söylediklerinde de çelişmiyor inş. diğer söylediği güzellikleri de yaşarım:) hatta bana sen atmam diyorsun ama mecbur bir msj atacaksın görüşme olacak demişti attım da 2 ayım kaldı zaten rezzan abla kahvedeki tek isim yaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…