- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
- 133
aaaaa nedenn :)))nesibe iyiydi de bana bakmıyo artık ya:)) ne yazikki :)
yok kuzum çok sık baktırdım bi dönem, hep ona baktırıyordum da sonra bir ara falı çıkmadı falan yazdım. ona alınmış.niye çok mu sık baktırıyorsun? seyrek baktırdığım biri ama beğenirim nesibeyi.
ayyy kadıköyyyy:))))))))ne guzel yer ya:))))
eolablr yanıiii bnde yazdm ama snra atmadm.s nerden anlmış vnm senn yazdgnıyok kuzum çok sık baktırdım bi dönem, hep ona baktırıyordum da sonra bir ara falı çıkmadı falan yazdım. ona alınmış.
malesef cnım orda dglm ;(ordamı oturuyosun cicimm
canım bilmiyorm ki. bana faceden sana artık bakamam falan dedi. bana güvenmiyorsun boşa paranı almayyım dedi. yani iyi niyetli konustu ama ihtiyacım vardı sonucta o sıra fala. bakmadı diye cok bozuldum.eolablr yanıiii bnde yazdm ama snra atmadm.s nerden anlmış vnm senn yazdgnı
medyum deniz iyi diyorlardı diyenlerin yalancısıyımkızlar biryolunvarda 18 lira puanım var birini önersenize
ocakta baktırmışım ona şimdi tekrar okudum da hiç beğenmedimmedyum deniz iyi diyorlardı diyenlerin yalancısıyım
bencede baktırma kuzu astroloji bakması 150 tl ymiş görende astrolojiyi yeniden inşa ediyor sanacak o ne öyle yaocakta baktırmışım ona şimdi tekrar okudum da hiç beğenmedim
ahahaahahah cidden habencede baktırma kuzu astroloji bakması 150 tl ymiş görende astrolojiyi yeniden inşa ediyor sanacak o ne öyle ya
tellwe de medusaOO diye biri var. hiç baktıran biri varmı kuşlarr??
ona atacağına geysu ya at 5 kredi ben beğendim, ama medusaya baya düşük oy veren vardı incelemiştim bence atma.
O siteye zerre guvenim yok paypal odemeleri dusmuyordu siteye iade istedim param gelmemisti sonra paypal a sikayet yazdim bu sikayeti rezzan gordu ve benim uyeligimi sildiler neymis negatif yorum siteye zarar veriyormus .. Kimse kusura bakmasin iyi bir falci hic degil hirstan da ne yapacagini sasirmisben anlıyamadım yazdığını, diğer falcılara soru kısmında yazdıklarını, rezzan abla görebiliyor mu diyosun?
ben seviyorum onu, yani böyle bi abla gibi, anne gibi bazen, bazen de arkadaşın kader ortağın gibi, beni genel de her insan anlayamaz çok konuşurum ama iç dünyam farklıdır, o kadın görüyor içimi resmen, fallarından çıkmayan da oldu, nokta atış bildikleri çıkanlarda oldu, ama onunla iletişim kurunca sıkıntını biraz olsun hafifletiyor 2013 yılından beri bazenleri sıklıkla bazenleri ara ara atarım ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?