Binnaz Abla

kim yazmıştı hatırlayamadım ama biri nil han nı sormuş falalem ,
Uzak durun derim tamamen saçmalamış bana üzüldüm ona giden paraya ,
Bide fal sepeti nalan abla , Allahımmm berbattıııııı tamamen berbattt ,
10 dk lık fal yarısı aydınlığa ferahlığıa çıkacaksın başka bişey yok
Cidden bu tiplere helal etmiyorum paramı , resmen hırsızlıkkk !!!!

tellwe de medusaOO diye biri var. hiç baktıran biri varmı kuşlarr??

su selenaa telvedenn cıksınn yaa fal atmakk istiyorumm ama telveyee atmakk istemiyorumm kredimm vardaa yetmicekk

eolablr yanıiii bnde yazdm ama snra atmadm.s nerden anlmış vnm senn yazdgnı
canım bilmiyorm ki. bana faceden sana artık bakamam falan dedi. bana güvenmiyorsun boşa paranı almayyım dedi. yani iyi niyetli konustu ama ihtiyacım vardı sonucta o sıra fala. bakmadı diye cok bozuldum.

prenses34
bir dilek diledim yazdım ve şişenin içine koydum kağıdı ve şişeyide denize attım.Acaba dileğim kabul olcakmı?olacaksa nezaman olcak?başka bir yerde güvenlik işimi yapacam yoksa farkılı bi işemi gircem?iş değişikliği ne zaman yapacam?aslında istediğim şelerde netim.ama bi türlü istediğim şeler olmuyo bu da canımı sıkıyo çok.

aslında istediğim şeylerde netim..........

on kişiye baktırdıgım falların toplamını bir ay önce meryem söylemiş..bakalım ne kadar cıkacak cıkarsa favorim meryem ama eskisini sececeksın demıs dün ki de toplam 7 kişi dahil herkes aynı şeyi dedi..ama söyle bir şey daha dediler şimdi ben bunlayken yeni birine yönelebilirmişim yaparım öyle bir terbiyesizlik biliyorum eskisine tekrar tekme atarsam beni köprüden sallandırır gibi

ona atacağına geysu ya at 5 kredi ben beğendim, ama medusaya baya düşük oy veren vardı incelemiştim bence atma.

geysu online dı attım, çıkmış, sonra geri çektim. Nasıl beğendin mi, anlık durumla ilgili bildikleri var mı?

O siteye zerre guvenim yok paypal odemeleri dusmuyordu siteye iade istedim param gelmemisti sonra paypal a sikayet yazdim bu sikayeti rezzan gordu ve benim uyeligimi sildiler neymis negatif yorum siteye zarar veriyormus .. Kimse kusura bakmasin iyi bir falci hic degil hirstan da ne yapacagini sasirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…