- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
geysu online dı attım, çıkmış, sonra geri çektim. Nasıl beğendin mi, anlık durumla ilgili bildikleri var mı?
O siteye zerre guvenim yok paypal odemeleri dusmuyordu siteye iade istedim param gelmemisti sonra paypal a sikayet yazdim bu sikayeti rezzan gordu ve benim uyeligimi sildiler neymis negatif yorum siteye zarar veriyormus .. Kimse kusura bakmasin iyi bir falci hic degil hirstan da ne yapacagini sasirmis
Yorumunuz rahatsiz edici burasi fal baktiranlarin sitesi gelip bu sekilde akil verirseniz kusura bakmayin gelen tepkileri goze almis olmalisinizayrıca kimsede size beni buradan kovma hakknı vermiyor değilmi ?????
kimin hangi konuya girip girmeme yorum yazıp yazmama kararı siz değerli üyelerimize ait değil herkes hadddini bilsin
Nasıl bi kafa yaşıyorsa ondan istiyorum :)prenses34
bir dilek diledim yazdım ve şişenin içine koydum kağıdı ve şişeyide denize attım.Acaba dileğim kabul olcakmı?olacaksa nezaman olcak?başka bir yerde güvenlik işimi yapacam yoksa farkılı bi işemi gircem?iş değişikliği ne zaman yapacam?aslında istediğim şelerde netim.ama bi türlü istediğim şeler olmuyo bu da canımı sıkıyo çok.
aslında istediğim şeylerde netim..........
prenses34
bir dilek diledim yazdım ve şişenin içine koydum kağıdı ve şişeyide denize attım.Acaba dileğim kabul olcakmı?olacaksa nezaman olcak?başka bir yerde güvenlik işimi yapacam yoksa farkılı bi işemi gircem?iş değişikliği ne zaman yapacam?aslında istediğim şelerde netim.ama bi türlü istediğim şeler olmuyo bu da canımı sıkıyo çok.
aslında istediğim şeylerde netim..........
Asla en son meryeme attim zaten o da uc faldan sonra bozduüyelik silme nedir yahu yanlış bir şey varsa tabi ki şikayet edeceğiz, hiç hoşlanmadım, baktırmadım o siteye baktırmam da daha
Asla en son meryeme attim zaten o da uc faldan sonra bozdu
Bana orda Eminenin dedikleri çıktıkızlar biryolunvarda 18 lira puanım var birini önersenize
valla ben begendim iş için de bir ay daha olmayacak demiş hoşuma gitti dürüstlüğü, karşı taraf için baktırdığım herkesin dediği şeyleri demiş ve naz ve selenayla paralel konuşmuş. İstersen falı atayım ?
Meryemi dene mutlaka canım. Bu hatun kim bilmem ama dedikleri çıkıyor!!!ben meryemi merak ediyorum ama Aylini çok begenmedim aynı kişiyse 15 liramı ona veremem valla. Aylin çıkarsa saygıyla eğilir, bilimum aylingillere bütün fallardan atarım ama şimdilik ı ıhh
tamam teşekkür ederim cnm, bana fal atmana gerek yok. bu söylediklerin yeterli.
Meryemi dene mutlaka canımı.. Bu hatunun kim bilmem ama dedikleri çıkıyor!!!
ya bu kadın bana sanki çok zengin dertsiz kedersiz biriymiş de böyle saçma sapan fallar atıp yorumları okuyup eğleniyomuş gibi geliyokıyamam ya. prenses'in de bizim gibi bi yüzü gülmedi ya.
aslında istediğim şeylerde netimama bi türlü istediğim şeler olmuyo cümlesi cok koydu ne yalan söyleyeyim:))
Valla benim bir ay oldu baktıralı iki dediğini yaşadım bile!! Hem de öyle basit atıp tutulacak şeyler değil.. Bazen meryemin kendinden aşırı emin, bak gör tarzı konuşmalarını sevmiyorum ama yiğidi öldürürm hakkını da yemem.... Dedikleri de çıkıyordeme GreyO zaman meryemi deneyeyim bir ondan sonra küserim Rezzanın sitesine bkz: iki mesaj arayla bu kadar değişen baldankabak
Valla benim bir ay oldu baktıralı iki dediğini yaşadım bile!! Hem de öyle basit atıp tutulacak şeyler değil.. Bazen meryemin kendinden aşırı emin, bak gör tarzı konuşmalarını sevmiyorum ama yiğidi öldürürm hakkını da yemem ben yani.. Dedikleri de çıkıyor
İnşallah beğenirsin baldankabağımmtamamdır bu gece faturam devrediyor, bu hafta ona atacağım. Bakalım yazarım hemen sana zaten merak ediyordum, deneyememiştim.
CAnım geysu da ismi bi tuhaf o ne yani yok geyhan ahahah..ona atacağına geysu ya at 5 kredi ben beğendim, ama medusaya baya düşük oy veren vardı incelemiştim bence atma.
Kesinlikle ayni kisi degilben meryemi merak ediyorum ama Aylini çok begenmedim aynı kişiyse 15 liramı ona veremem valla. Aylin çıkarsa saygıyla eğilir, bilimum aylingillere bütün fallardan atarım ama şimdilik ı ıhh
hangi falda daha başarılı peki meryem canım? bi tercihin var mıKesinlikle ayni kisi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?