Binnaz Abla

Yorumunuz rahatsiz edici burasi fal baktiranlarin sitesi gelip bu sekilde akil verirseniz kusura bakmayin gelen tepkileri goze almis olmalisiniz
konuyu uzatmak istemiyorum ama yazdığınız için söylemek istiyorum
ben kimseye aa neden fal baktırıyorsunuz hiii günahhh veya diğer arkadaşların yaptığı gibi aşağılayıcı cvplar vermedim
tekrar belirtiyorum ben telefonumdaki uygularamaları ücretsiz olarak kullanıyorum dedim
sonunada kendi düşüncemi söyledim
kimseye fal baktırıyor diye kötü sözde söylemedim aşağılamadımda
ayrıca akılda vermedim kendi fikrimi belirttim ordada fincan resmi çekip yollayabiliyorsunuz
üstelik ücretsiz.böyle bi uygulama varkende para vermek istemediğimi söyledim
herkesin kendi zevki kendi iradesi bu kadar....

Hanımefendi girip paramı şarlatanlara yediremem vs yazmışsınız,yani diyorsunuz ki siz şarlatanlara para yediriyorsunuz, bu bu anlama gelir, bunda hem fikiriz sanırım. Sonra geleceği kimse bilemez diyorsunuz bu da siz onlara inanıyorsunuz ama ben inanmıyorum anlamında. Bu foruma girip böyle şeyler yazıp tepki almayacağınızı düşünmeniz gerçekten saçma.

Ayrıca burası kişinin online fal hakkında düşüncelerini yazacağı bir topik değil. Burası online fal baktıranların fallar ve falcılar hakkında yorum yaptığı yer.

ben 500 kerede yazsam art niyetli olmadığımı siz yine o şekilde anlıcaksınız ne diyim iyi günler lütfen artık alıntı olmasın

ben 500 kerede yazsam art niyetli olmadığımı siz yine o şekilde anlıcaksınız ne diyim iyi günler lütfen artık alıntı olmasın

Tamam sorun yok, burada genelde insanlar farklı konulara çektiği için biz de böyle söylemlere biraz ön yargılıyız, iyi günler size de.

fal bakanlar neden şarlatan olsun ki. İçinde elbet kötüleri var, ama genelleme yapılması garip.. biz burda yeri geldik falcıları eleştiririz yeri geldi mi de savunuruz. Neyse falcılar da bizim kıymetimizi bilsinler, yok küstüm, yok darıldım, sana bakmam bidaha, profilini silerim demesinler

kıyamam ya. prenses'in de bizim gibi bi yüzü gülmedi ya.
aslında istediğim şeylerde netim ama bi türlü istediğim şeler olmuyo cümlesi cok koydu ne yalan söyleyeyim:))
Prenseste bnm gibi kafayi yemis kime fal atsam prenses in yorumuyla karslsyrm.hepimiz bir prensesiz aslinda

Cnm bnda cok emin knstu bekle gor ddi bn pek inanmadim umutsuzluk boyke birsey ask anlaminda ciktimii

kızlar telvede uluhana baktıran var mı tatlı tatlı yazmış. baktırsam mı bilemedim canımda tatlı çekiyor bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…