Binnaz Abla

Kızlar saraylı girecek miki? İşyerindeyim bakıyorum sabahtan beri kaçak Göçek ama yoook

tatlım öncelikle, rezzan ablanın bende yakın zaman içersinde söyledikleri taa 2013 yılı temmuz ayında atmışım ilk falını çıkar, uzak zaman içersinde gördüklerinden de çıkanlar oldu, çok ince detayları da bildiği zamanlar oldu, bir kaç tane şey tutmadı, ama bunlarda uzun sürümcemede değişen şeylerdi, bazenleri çok sık gönderdim, bazenleri aylar olmuş fal atmamışım, ben, bana karşı bişeyini yakalamadım, eğer benim de başıma kötü bişey gelmiş olsaydı belki bende sevmezdim, ama tam tersi, onu sevebilceğim taraflarını gördüm, son falında bile, değeri gözümde bir kat daha arttı, sen nasıl emin oldun bir başka falda yazdğın şeylere göre baktığına? elinde bunları düşünmek için somut sebepler var mı yoksa sadece bir his mi?

ben netten fal baktırmayı sevmiyorum, bu aylar çok sık fal gönderdim,eskiden bi tek rezzan ablaya gönderirdim netten ve onun sitesindeki bi kaç kişiye göndermişim geçen sene, onlardan da memnun kalmamışım anı bilen olmuş ama gelecek hiç yok... genelde yüz yüze baktırdığım falları daha çok tercih ederim, bir de falların büyüsü olduğunu düşünürüm, falımı çıkmadan birilerine dile getirmem, çıktıktan sonra anlatırım, ocak ayında baktığı fal da kendi işim dışında kısa bi süreliğine başka bi işle ilgileniceğimi söyledi, okulda bi proje ile ilgili çalışıyorum, ve bu bi kaç ay daha devam edicek,
ve okulla ilgili özel bişeyi daha bildi. Ben falları yeni bir işe ne zaman, nasıl başlıyorum diye atıyorum son zamanlardaki baktırdıklarım hep yeni bi iş ağırlıklı, çıkarsa yazıyorum burdan diğerlerinide...

evet o benim de başıma geldi, hem de bir kaç kez, fallarım geç düştü, attığım fal görünmüyordu, ama aynı gün içersinde yarım saat bile olmadan çözüldü bu işler, hem de bir keresinde rezzan abla fal alımını kapatmıştı çok yoğun olduğu bi dönem de benim için gece 12 ye kadar bekledi, ben gönderememiştim bu paypal yüzünden alem puan falan eklenmişti, gece geç saatte attım, bu da rezzan abla sayesinde oldu, ben sitenin sahibi olduğunu bilmiyodum, ben onun içtenliğini ve samimiyetini seviyorum, çok kötü dönemlerim oldu 2012 2013 yıllarında, ben bu kötü dönemden çıkmaya çalışırken tanıştım onunla , hala diyorum değeri benim için çok büyüktür :)öngörüleri olsun, tavsiyeri olsun yardımcı olmaya çalıştı :)

bu prensesle tanısmak ıstıyorum

Ay
Ayy bende sımdı gırdım meryeme kahve yollamıstımınsalkah cıkar dedıklerı ama Anda basarılı ıyıkı ona atmısım ooohhh ooohhh

Gunaydin kizlar telwede birine fal attim hem geri yollamis yazmis birde barismicsksiniz diye bu ne ya

olumsuz olunca, hem kötü puan veriyolar, hem de kötü eleştiriyolar diye düşünüyor bence bazı falcılar, ondan geri gönderdi heralde canım
Kızlar saraylı girecek miki? İşyerindeyim bakıyorum sabahtan beri kaçak Göçek ama yoook

canım saraylı için haftaya haftasonu giriş yapıp alım yapacağını söyledi burda bi arkadaş 2 gün önce.

saraylı hafta sonu duvarında yazmıştı bir sonraki hafta sonuna girebilirim die, ama sonra değiştirmiş beli değil ne zaman gireceğim diye, takip etmek gerekiyor, ben falımı attım bi sonrakini diğer aya atarım biraz dediklerini yaşayayım :)
denemenizi tavsiye ederim kızlar :)

ben sormustum nurayya sagol ya bosu bosuna atıcaktım ona

Canım belli bir soru mu sormalıyız ?genel olsa olur mu Bide kahve demi??kredimi hazır ettim bekliyorum öyle

ayy bu saraylıyı da merak ediyorum ama bir türlü denk getiremedim. çokta sık alım yapmıyor sanırım

Canım belli bir soru mu sormalıyız ?genel olsa olur mu Bide kahve demi??kredimi hazır ettim bekliyorum öyle
tatlım, ben merak ettiğim şeyleri yazdım, zatan 400 harf girebiliyosun kısacık orda genel yazıyorum, ek pencere açmasını rica etsen açar,yani bana 2 falımda da açtı, oraya baya döşedim :) detay veriyor zaten falın da şekilleri gördükçe ben sorularımı düşünerek kapatmıştım kahveyi, tarotla da destekliyor, sorularını cevaplıyor bi şekilde, 3 kere baktırdım 3 üde kahveydi, ben beğeniyorum, daha önceden de dedim dedikleri çıktı bende detayları da, hatta yazın baktığı falda öyle bişey yok diyodum, sonradan onun dediği gibi gerçekleşti :)

ayy bu saraylıyı da merak ediyorum ama bir türlü denk getiremedim. çokta sık alım yapmıyor sanırım
ben ilkini yazın atmıştım, öyle beklemedim açıktt, 2. sini ocakta attım tesadüfen denk geldim, 3.sünde bekledim hatta kaçırdım internet kurbanı olmuştum, ama bizleri kırmadı alımı açtı, zaten her gün internete giriyoruz bişeyler yapıyoruz kızlar, ara ara göz atabilirsiniz :)

Saraylı'nın ilk falından memnun kalmıştım. Geçmişe dair bir durumu bilmişti, beni şok etmişti. Ama ikinci falı patlamış kızlar maalesef Ayrıca bu derya abla sitesine atıyorum arada, gerçek falcı mı bakıyor, bot mu anlayamadım. Harf bilmiş resmen :)

bir yolun vardaki aylin bizim meryem gibi olan aylin mi

saraylı girmez bu hafta o zaman zannetmiyorum sizce beklemelimiyim yokssa serüveni gördümmü kitap falını yollamalı mıyım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…