- 10 Şubat 2015
- 580
- 712
- 358
- 40
canım saraylı için haftaya haftasonu giriş yapıp alım yapacağını söyledi burda bi arkadaş 2 gün önce.Kızlar saraylı girecek miki? İşyerindeyim bakıyorum sabahtan beri kaçak Göçek ama yoook
kuzummm sana bilirrr içinii görürr amaa ben sitesinee vee ablamınn feysindenn feysine dee yazdımmzamanındaa, benimm o siteden başka birinee attığım niyetten sorudann banaa fal baktıı SİTENİN SAHİBİ REZZAN herşeyii görür demekki değilmi sana bildiysee ne iyi kuzumm ben kimseyee ablaa gibii arkadaşş gbiii diyee fal atmamm bilirse atarımm devamlıı eğer atarsam daa dürüst olurr kafamaaa uyarr atarımm amaa o rezzann değill zamanındadaa yazdımm
bide kuzummm cok özür diliyorumm senin adına sevindim ama ablam sordu bekleyen falı varmışş rezzan abla bldiğin pşasılıkk sultann biri cıkarsaa biri cıkmazz yolda göstermezz sana tam ne cktıı ablam sorduuu öperimm
O siteye zerre guvenim yok paypal odemeleri dusmuyordu siteye iade istedim param gelmemisti sonra paypal a sikayet yazdim bu sikayeti rezzan gordu ve benim uyeligimi sildiler neymis negatif yorum siteye zarar veriyormus .. Kimse kusura bakmasin iyi bir falci hic degil hirstan da ne yapacagini sasirmis
bana da dedıklerı cıkacak..emınım buna..Meryemi dene mutlaka canım. Bu hatun kim bilmem ama dedikleri çıkıyor!!!
bu prensesle tanısmak ıstıyorumprenses34
bir dilek diledim yazdım ve şişenin içine koydum kağıdı ve şişeyide denize attım.Acaba dileğim kabul olcakmı?olacaksa nezaman olcak?başka bir yerde güvenlik işimi yapacam yoksa farkılı bi işemi gircem?iş değişikliği ne zaman yapacam?aslında istediğim şelerde netim.ama bi türlü istediğim şeler olmuyo bu da canımı sıkıyo çok.
aslında istediğim şeylerde netim..........
Ayy bende sımdı gırdım meryeme kahve yollamıstımınsalkah cıkar dedıklerı ama Anda basarılı ıyıkı ona atmısım ooohhh ooohhhValla benim bir ay oldu baktıralı iki dediğini yaşadım bile!! Hem de öyle basit atıp tutulacak şeyler değil.. Bazen meryemin kendinden aşırı emin, bak gör tarzı konuşmalarını sevmiyorum ama yiğidi öldürürm hakkını da yemem.... Dedikleri de çıkıyor
ahahahh sinirlerin kaldırmazz duygusuz yapmaabu prensesle tanısmak ıstıyorum
Gunaydin kizlar telwede birine fal attim hem geri yollamis yazmis birde barismicsksiniz diye bu ne ya
Kızlar saraylı girecek miki? İşyerindeyim bakıyorum sabahtan beri kaçak Göçek ama yoook
canım saraylı için haftaya haftasonu giriş yapıp alım yapacağını söyledi burda bi arkadaş 2 gün önce.
ben sormustum nurayya sagol ya bosu bosuna atıcaktım onakim yazmıştı hatırlayamadım ama biri nil han nı sormuş falalem ,
Uzak durun derim tamamen saçmalamış bana üzüldüm ona giden paraya ,
Bide fal sepeti nalan abla , Allahımmm berbattıııııı tamamen berbattt ,
10 dk lık fal yarısı aydınlığa ferahlığıa çıkacaksın başka bişey yok
Cidden bu tiplere helal etmiyorum paramı , resmen hırsızlıkkk !!!!
Canım belli bir soru mu sormalıyız ?genel olsa olur mu Bide kahve demi??kredimi hazır ettim bekliyorum öyleolumsuz olunca, hem kötü puan veriyolar, hem de kötü eleştiriyolar diye düşünüyor bence bazı falcılar, ondan geri gönderdi heralde canım
saraylı hafta sonu duvarında yazmıştı bir sonraki hafta sonuna girebilirim die, ama sonra değiştirmiş beli değil ne zaman gireceğim diye, takip etmek gerekiyor, ben falımı attım bi sonrakini diğer aya atarım biraz dediklerini yaşayayım :)
denemenizi tavsiye ederim kızlar :)
saraylı hafta sonu duvarında yazmıştı bir sonraki hafta sonuna girebilirim die, ama sonra değiştirmiş beli değil ne zaman gireceğim diye, takip etmek gerekiyor, ben falımı attım bi sonrakini diğer aya atarım biraz dediklerini yaşayayım :)
denemenizi tavsiye ederim kızlar :)
puanımla emineye attım fal okuyup okuyup gülüyorum bu kadın beni öldürcek
tatlım, ben merak ettiğim şeyleri yazdım, zatan 400 harf girebiliyosun kısacık orda genel yazıyorum, ek pencere açmasını rica etsen açar,yani bana 2 falımda da açtı, oraya baya döşedim :) detay veriyor zaten falın da şekilleri gördükçe ben sorularımı düşünerek kapatmıştım kahveyi, tarotla da destekliyor, sorularını cevaplıyor bi şekilde, 3 kere baktırdım 3 üde kahveydi, ben beğeniyorum, daha önceden de dedim dedikleri çıktı bende detayları da, hatta yazın baktığı falda öyle bişey yok diyodum, sonradan onun dediği gibi gerçekleşti :)Canım belli bir soru mu sormalıyız ?genel olsa olur mu Bide kahve demi??kredimi hazır ettim bekliyorum öyle
ben ilkini yazın atmıştım, öyle beklemedim açıktt, 2. sini ocakta attım tesadüfen denk geldim, 3.sünde bekledim hatta kaçırdım internet kurbanı olmuştum, ama bizleri kırmadı alımı açtı, zaten her gün internete giriyoruz bişeyler yapıyoruz kızlar, ara ara göz atabilirsiniz :)ayy bu saraylıyı da merak ediyorum ama bir türlü denk getiremedim. çokta sık alım yapmıyor sanırım
ay ama ikimizde belki daha cok delirir gül gibi geçinir giderizahahahh sinirlerin kaldırmazz duygusuz yapmaa
bir yolun vardaki aylin bizim meryem gibi olan aylin mi
merak ettim onuevet o aylin ama farklı diyenler de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?