- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Greyim bugun berrine attim gecmisle ilgili kafama takilan bir konu vardi nasil aciklamis ve bilmis ... Iliski konusunda harikaBana orda Eminenin dedikleri çıktı
Onu dışında Aylini ve medyum denizi beğendim
Greyim bugun berrine attim gecmisle ilgili kafama takilan bir konu vardi nasil aciklamis ve bilmis ... Iliski konusunda harika
Kuzum banada iyi gibi geldi o uluhan.bugün tam atıodum geysuya attım son anda.memnun kaldım bayaMedyum uluhana fal attin atan varmi hic
geysu ya ne attın canımKuzum banada iyi gibi geldi o uluhan.bugün tam atıodum geysuya attım son anda.memnun kaldım baya
Siz adini aninca attim ztn :) iade etmez ins nasil cnm biliyomu moraljm bozuk atim dedimKuzum banada iyi gibi geldi o uluhan.bugün tam atıodum geysuya attım son anda.memnun kaldım baya
geysu ya ne attın canım
Siz adini aninca attim ztn :) iade etmez ins nasil cnm biliyomu moraljm bozuk atim dedim
Canlarım ben memnun kaldım kahve attım bende baya bilmiş gelexek içinde serüven meryem ecem v.s herkesin verdiği tarihi vermiş.ama bişey diyemem sonra beğenmezseniz :)
Ahahah bencede 5 likler en iyi çözümmbende beğendim kızlar 5lik denemek isteyenlere tavsiye ediyorum. O uluhanı da deneyeceğim bir aklımda. Kriz gelirse 5 liklere atıyorum da
Ahahsha bencede 5likler en iyi çözümmbende beğendim kızlar 5lik denemek isteyenlere tavsiye ediyorum. O uluhanı da deneyeceğim bir aklımda. Kriz gelirse 5 liklere atıyorum da
Ahahsha bencede 5likler en iyi çözümm
bekletiyomu cok sana hemen baktimiCanlarım ben memnun kaldım kahve attım bende baya bilmiş gelexek içinde serüven meryem ecem v.s herkesin verdiği tarihi vermiş.ama bişey diyemem sonra beğenmezseniz :)
Ben bugün öğleden sonra attım 3te 5 te baktıbekletiyomu cok sana hemen baktimi
Bir yolun varBerrin kimdi
bnm de iki saat oldu tik yokBen bugün öğleden sonra attım 3te 5 te baktı
Bakar canım beklebnm de iki saat oldu tik yok
Kesinliklw kitap falı..müthişti 12 dennkızlarrrr kitap falımı yollayım saraylıyı mı bekleyim????
Kesinliklw kitap falı..müthişti 12 denn[/QUOTE
giriyodum şimdi çıktım:) isim soruyo karşı tarafın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?