Kızlar yine bi meryemdir gitmiş hepimiz baktıralı yıllar oldu bu kadına yok mu çıkan?
Bildiğim kadarıyla greyin zaten ilişkisi devam ediyor hala durum olumlu yani, cherrynin olayınında olumlu olacağı varmışGrey'e çıktı, Cherry'e çıkmıştı. Onun dışında hatırlayamadım.
bahsettiği bir şey cıktı..diğer yeşil gözlü muhabbetini 7 kişi daha söylediği,verdiği tarihler ve eskisiyle ilgili verdiği tarihleri de beklemedeyim..Kızlar yine bi meryemdir gitmiş hepimiz baktıralı yıllar oldu bu kadına yok mu çıkan?
Bildiğim kadarıyla greyin zaten ilişkisi devam ediyor hala durum olumlu yani, cherrynin olayınında olumlu olacağı varmışkızlar bakın sizin için diyorum beklemeyin umutlarınıza yazık
Ikı gunde selenada 12. Sıradan 6. Sıraya geldım ıkı gun sonra bakar heralde :))
Canım baktı ya, birinden bi şey duyup kararını vereceksin demişti cidden birinden bişey duydum kararımı da verdim gibi ama emin değilim.Valla çıkana çıkıyor, durum çok ümitsizse falcı dedi diye beklemek bütün falcılar için saçma zaten. Senin selenada ikinci falın noldu asıl ben onu cok merak ediyorum, ne dedi baktı mı ?
Canım baktı ya, birinden bi şey duyup kararını vereceksin demişti cidden birinden bişey duydum kararımı da verdim gibi ama emin değilim.
Aynen öyle canım selena baya tuttu bende hayırdır inşallah :)hayırlısı olsun canım hakkında. Senin selenayla tuttu enerjin baya. Sıkma canını her şey olacağına varıyor :)
yiğite baktırdınmı canım bende onu merek ettim ???Canım baktı ya, birinden bi şey duyup kararını vereceksin demişti cidden birinden bişey duydum kararımı da verdim gibi ama emin değilim.
Marple bitanem merak ettim falını atsana bi :) Bana çok kısa gelmişti ya falı yetersiz bulmuştum ama fena degildiGreyim bugun berrine attim gecmisle ilgili kafama takilan bir konu vardi nasil aciklamis ve bilmis ... Iliski konusunda harika
Bende meryem Hanım'a baktırmıştımda da zamanı tutturuyor mu bana 6 vakit demiş mesela 6 ay sonra diye belirtmiş.Ay
Ayy bende sımdı gırdım meryeme kahve yollamıstımınsalkah cıkar dedıklerı ama Anda basarılı ıyıkı ona atmısım ooohhh ooohhh
Banada sadece 4 lü vakit demisBende meryem Hanım'a baktırmıştımda da zamanı tutturuyor mu bana 6 vakit demiş mesela 6 ay sonra diye belirtmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?