Binnaz Abla

Bildiğim kadarıyla greyin zaten ilişkisi devam ediyor hala durum olumlu yani, cherrynin olayınında olumlu olacağı varmış kızlar bakın sizin için diyorum beklemeyin umutlarınıza yazık

Valla çıkana çıkıyor, durum çok ümitsizse falcı dedi diye beklemek bütün falcılar için saçma zaten. Senin selenada ikinci falın noldu asıl ben onu cok merak ediyorum, ne dedi baktı mı ?

Valla çıkana çıkıyor, durum çok ümitsizse falcı dedi diye beklemek bütün falcılar için saçma zaten. Senin selenada ikinci falın noldu asıl ben onu cok merak ediyorum, ne dedi baktı mı ?
Canım baktı ya, birinden bi şey duyup kararını vereceksin demişti cidden birinden bişey duydum kararımı da verdim gibi ama emin değilim.

Greyim bugun berrine attim gecmisle ilgili kafama takilan bir konu vardi nasil aciklamis ve bilmis ... Iliski konusunda harika
Marple bitanem merak ettim falını atsana bi :) Bana çok kısa gelmişti ya falı yetersiz bulmuştum ama fena degildi

Ay

Ayy bende sımdı gırdım meryeme kahve yollamıstımınsalkah cıkar dedıklerı ama Anda basarılı ıyıkı ona atmısım ooohhh ooohhh
Bende meryem Hanım'a baktırmıştımda da zamanı tutturuyor mu bana 6 vakit demiş mesela 6 ay sonra diye belirtmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…