Binnaz Abla

Kızlar bilgi vermek istedim selana nın baktığı fal çıktı 3 sey cıktı son olanin daha zamani var gerci ben ondan ümitsizim ama belli olmaz bide saraylı hnıma baktırdım gercekten cok uzun bakmis ve nokta atısları süper dediklerinin zamani var pembe tablocu kesinlikle degiller Saraylı hanıma baktıranlar cıkan durumlar varmı bilgi verirmisiniz

selenaya su fali mi atmistiniz ?

Tatlim selena ya ne atmistin birde zaman tutdumu

çıkıyomu canım meryemin dedikleri..bende baktırdım hep gelecekle ilgili şeyler söylediğinden yorum yapamıyorum
bana ıkı seyi cıktı benım hayatımdakii insanın geçmişimdeki insanın adındakiı harfleri nasıl bilir kuzu ya sesli fal attım aylin sesli baktı her şeyim farklıydı yasıma kadar...

bana ıkı seyi cıktı benım hayatımdakii insanın geçmişimdeki insanın adındakiı harfleri nasıl bilir kuzu ya sesli fal attım aylin sesli baktı her şeyim farklıydı yasıma kadar...
bana musmutlu bir gelecek çizdide :) pek alışkın değilim bünye yadırgadı inanmadım o yüzden..ama şimdiye kadar baktırdığım her falda ana konularda öngörüler aynı o da 2 konu hakkında aynı şeyi söyledi

kuzum bugun birşey söyledi arkadaş cevremle ilgili o dogruydu..eğitimle ilgili bugun ilerleme kaydedecek bir haber aldım ve basvurdugumm yerden kabul edildim bunu da bildi..uc hafta yogunluk olacak bu konuyla ılgılı dedı buda dogruydu barısma mart nısan dedı ve adındakı harflerı söyledi bilmesi imkansızdı...benden hoslanan kısının de adındakı harfleri bilmesi imkansızdı aylin sesli fal baktırın derim kahve olarak..

aylin nerdeydi canım ..o kadar çok dolduki kafam isimlerle biliyodum sanki ama unuttum

Kizlar selenada su fali disinda fali cikan dediklerini yasayan yokmuuuu

Tarot ve kelebek falında söyledikleri çıktı bana. Özellikle kelebek falında bir olayı vurgulamıştı ve o olay yaşandı. Ama söylediklerinden çıkmayanlar da var.
Bende katina bktrdim.cnm ask ile ilgili dedikleri oldumu yani donmesini bekledigin biri varmiydi selena bunla ilgili birsey bildimi

Bende katina bktrdim.cnm ask ile ilgili dedikleri oldumu yani donmesini bekledigin biri varmiydi selena bunla ilgili birsey bildimi

Yok, benim fal baktırmam meraktan sadece. Şu an bi ilişkim var zaten. Eğitimi filan soruyorum genelde. Ama ilişkimde yaşayacağım olumsuz bir durumu bildi. Ki bunu önceki falında da söylemişti. Ama verdiği tarihte olmadı daha geç oldu.

Falı çıksın çıkmasın ben selenayı severim. Bazen nasihat veriyor şöyle yapsan daha iyi filan diye:) sorduğum soruları da cevaplıyor. İşini hakkıyla yapanlardan.

Banada o dondukten sonra soyle yap kavga cikabilir ddi :) gelen giden yok suanlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…