Binnaz Abla

kızlarrrrr soktayım binnazablada gizem sitare ablan var hamile olacak dedi ablam hamileymıs gecen gun dedi. 7 ay vadeyi bekliyorum suan ıns o da cıkar ve gizemsitare sende resm fırcası gıbı bısey var guzel sanatlarla ilgili biyerde okuyorsn gibi lisedesn gerci ama ilerde oyle bisey dusuneceksn dedi.ben lisede grafk fotoculuk okuyorm ve ilerde oyunculk okuyp hobi olarak fotografclk yapmak ve resm yapmk ıstıyorum..

Günaydııınnnnn

Yine mi Meryem :)) Bakınız bana yaptığım yorumdan bir kesit :)
Yaa nolurr şu cümleyi anlayan beri gelsin :)) Valla ilk okuduğumda da aynı oldu şimdide beyin pert yani

Anlamak için efor sarfettim Nasıl bir devrik cümledir buuu

BU NOKTA DA SENİN AKLIN KARIŞIYOR SEN EMİN OLAMIYORSUN.O YÜZDEN DUYGULARINDAN AMA BU KİŞİNİN KESİNLİKLE SİZE DUYGULARI VAR.BU YÜZDEN DUYGULARINI YOKMUŞ GİBİ DÜŞÜNME.ONUN DUYGULARI SANA VAR.SADECE DUYGULARINI İFADESİ İÇİN KENDİ DUYGULARINDAN SENİ TAM TANIMA DÜŞÜNCESİ VAR.

Günaydın canımm.. Değişik bir konuşma tarzı var meryemin.. Ben de anlamakta güçlük çekmiştimm falını.. İşte Aylin de aynı bu tarzda konuştuğu için benzetiyoruz :)

Günaydın canımm.. Değişik bir konuşma tarzı var meryemin.. Ben de anlamakta güçlük çekmiştimm falını.. İşte Aylin de aynı bu tarzda konuştuğu için benzetiyoruz :)
Aynen canım katılıyorum sana..meryemim bana ilk baktığı falda gayet düzgün anlaşilır bir uslubu vardı..cümle kuruşları uslubu çok anlaşılır ,akıcı ve düzgündü..fakat ikinci falında uslup yazım tarzı aynı banada nurayya'nın falındaki kibi tarzı vardı..sanki fallarımı ayrı kişiler yazmış,yorumlamış gibiydi bunda da eminim..hatta bu durumu siteye bildirdim..ücret iadesi bile istedim farklı kişiler yorumladı diye..arkadaşlar bu meryemde bi dümen var ama bi türlü tam olarak çözemiyoruz bunu..bir insan usluubunu yazım tarzını yüzseksen derece değiştiremez..bence aylınle paslaşarak bakıyolar artık bunda eminim..

Kızlar selam :)) Ben fal önerilerinizi bekliyorum sizce kime baktırayım şuana kadar Nesibe tekbasere baktırdım fal sepetinde çok iyiydi binnaz ablada bilgeye baktırdım mayaya baktırdım gerçekten çok iyiydi biraz kısaydı ama iyiydi. Fal sepetinde melih gün de çok iyi bide Sinemerten diye biri var yeni diye ilkten yorumları bekleyeyim dedim ama bana 18 dakikalık gerçekten çok güzel bir fal bakmış... fala doydum yani haftaya tekrar gidicem ama nesibeye ve sinemertene.... İikisini beğeniyorum fal sepetinde bide ayışığını deneyen var mı? nasıl sizce? bide binnaz ablada benna küçüker var kızlar o nasıl? fal aleme ben fal baktırmayı bıraktım çünkü yeni aldıkları bir yorumcuya 1 puan verip olumsuzz yorum yapmıştım gayette saygı çerçevesinde... yayınlamadılar yorumumu. ve puanımı. '"yorumcumuz sitede yeni bu yüzden kusura bakmayın yayınlayamayız'" dediler.. en azından puanımı yayınlasalardı dimi ama yok onu bile yayınlamadılar ki yeni yorumcu diye... Rezzan abla kelime yapan biri bence kendine göre her duruma göre çeviriyor ve fallarının arkasında durdugunu görmedim.

bu kadın aylinse ki aylin ben ayline sesli fal attım kadın yabancı aksanıyla konusuyor ya da konusmasında problem olan biri o yüzden normal karsılıyorum..

bu aylinle meryem aynı kişi buna eminim ama farklı hesaplardan her şeyim farklıydı ya o zaman heyheyleri iyi calısıyor

bu kadın aylinse ki aylin ben ayline sesli fal attım kadın yabancı aksanıyla konusuyor ya da konusmasında problem olan biri o yüzden normal karsılıyorum..
yabancı aksanı değil konuşması bozuk dişlerinden dolayı sanırım.

ya o zaman ben meryeme atmasam mı ki :/ Bunlar alamancı ben eminim, tee alamanyalardan bakıyorlar fallara
kuzum dün eğitimle ilgili çoooook güzel haber aldım o cıktı bile yogunluk durumu bildikleri falan atıyorsan ayline sesli fal at kahve falı..

kuzum dün eğitimle ilgili çoooook güzel haber aldım o cıktı bile yogunluk durumu bildikleri falan atıyorsan ayline sesli fal at kahve falı..

hadı hayırlı olsun canım cok sevindim. Ben indirimde ayline attım kısacık bir şey yazmış ona atmam bir daha Ama iş konusunda hatunun dediği olacak gibi tanıdıkların var ama yardım edemeyecekler kendin bulcaksın demiş, onca tanıdıktan biri bulamadı ya bana istediğim yeri bakalım dedikleri çıkarsa şapka çıkartırım

Kizlarr.. Yazdıgımı gören yok mu öksüz kaldım ya cevap veren yok :)

Kizlarr.. Yazdıgımı gören yok mu öksüz kaldım ya cevap veren yok :)

canım forumda en çok çıkan kişi selena ve saraylı hanım. İkisi de tellwe de. Bence olumlu olumsuz yoruma açıksan Selenaya su falı at, ama su falı olsun. Saraylı hanımı yakalamak biraz zor. Onun dışında fal alem meryem ve bir yolun var aylin popüler. Ayrıca bir yolun var emine çok sacma fal bakıyor ama buradan ilginç sekilde tutturduğu kişiler var onu da deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…