Atiyorum cnmMarple bitanem merak ettim falını atsana bi :) Bana çok kısa gelmişti ya falı yetersiz bulmuştum ama fena degildi
Günaydııınnnnn
Yine mi Meryem :)) Bakınız bana yaptığım yorumdan bir kesit :)
Yaa nolurr şu cümleyi anlayan beri gelsin :)) Valla ilk okuduğumda da aynı oldu şimdide beyin pert yani
Anlamak için efor sarfettimNasıl bir devrik cümledir buuu
BU NOKTA DA SENİN AKLIN KARIŞIYOR SEN EMİN OLAMIYORSUN.O YÜZDEN DUYGULARINDAN AMA BU KİŞİNİN KESİNLİKLE SİZE DUYGULARI VAR.BU YÜZDEN DUYGULARINI YOKMUŞ GİBİ DÜŞÜNME.ONUN DUYGULARI SANA VAR.SADECE DUYGULARINI İFADESİ İÇİN KENDİ DUYGULARINDAN SENİ TAM TANIMA DÜŞÜNCESİ VAR.
Günaydııınnnnn
Yaa nolurr şu cümleyi anlayan beri gelsin :)) Valla ilk okuduğumda da aynı oldu şimdide beyin pert yani
BU NOKTA DA SENİN AKLIN KARIŞIYOR SEN EMİN OLAMIYORSUN.O YÜZDEN DUYGULARINDAN AMA BU KİŞİNİN KESİNLİKLE SİZE DUYGULARI VAR.BU YÜZDEN DUYGULARINI YOKMUŞ GİBİ DÜŞÜNME.ONUN DUYGULARI SANA VAR.SADECE DUYGULARINI İFADESİ İÇİN KENDİ DUYGULARINDAN SENİ TAM TANIMA DÜŞÜNCESİ VAR.
Günaydın canımm.. Değişik bir konuşma tarzı var meryemin.. Ben de anlamakta güçlük çekmiştimm falını.. İşte Aylin de aynı bu tarzda konuştuğu için benzetiyoruz :)Günaydııınnnnn
Günaydın canımm.. Değişik bir konuşma tarzı var meryemin.. Ben de anlamakta güçlük çekmiştimm falını.. İşte Aylin de aynı bu tarzda konuştuğu için benzetiyoruz :)
Aynen canım katılıyorum sana..meryemim bana ilk baktığı falda gayet düzgün anlaşilır bir uslubu vardı..cümle kuruşları uslubu çok anlaşılır ,akıcı ve düzgündü..fakat ikinci falında uslup yazım tarzı aynı banada nurayya'nın falındaki kibi tarzı vardı..sanki fallarımı ayrı kişiler yazmış,yorumlamış gibiydi bunda da eminim..hatta bu durumu siteye bildirdim..ücret iadesi bile istedim farklı kişiler yorumladı diye..arkadaşlar bu meryemde bi dümen var ama bi türlü tam olarak çözemiyoruz bunu..bir insan usluubunu yazım tarzını yüzseksen derece değiştiremez..bence aylınle paslaşarak bakıyolar artık bunda eminim..Günaydın canımm.. Değişik bir konuşma tarzı var meryemin.. Ben de anlamakta güçlük çekmiştimm falını.. İşte Aylin de aynı bu tarzda konuştuğu için benzetiyoruz :)
bu kadın aylinse ki aylin ben ayline sesli fal attım kadın yabancı aksanıyla konusuyor ya da konusmasında problem olan biri o yüzden normal karsılıyorum..Günaydııınnnnn
bu aylinle meryem aynı kişi buna eminim ama farklı hesaplardan her şeyim farklıydı ya o zaman heyheyleri iyi calısıyor
yabancı aksanı değil konuşması bozuk dişlerinden dolayı sanırım.bu kadın aylinse ki aylin ben ayline sesli fal attım kadın yabancı aksanıyla konusuyor ya da konusmasında problem olan biri o yüzden normal karsılıyorum..
kuzum dün eğitimle ilgili çoooook güzel haber aldım o cıktı bile yogunluk durumu bildikleri falan atıyorsan ayline sesli fal at kahve falı..ya o zaman ben meryeme atmasam mı ki :/ Bunlar alamancı ben eminim, tee alamanyalardan bakıyorlar fallara
işte diyorum iki türlü durumu var..bilmiyorum ama dedikleri dogruydu..yabancı aksanı değil konuşması bozuk dişlerinden dolayı sanırım.
kuzum dün eğitimle ilgili çoooook güzel haber aldım o cıktı bile yogunluk durumu bildikleri falan atıyorsan ayline sesli fal at kahve falı..
Meryem ve Aylin'e attığım fallar tıpatıp aynı geldi fakat sorduğum soruya biri olumlu cevap verdi diğer olumsuz çok ilginç
Kizlarr.. Yazdıgımı gören yok mu öksüz kaldım ya cevap veren yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?