Binnaz Abla

Aylini bende denemiştim aslında tutturdu benide... Canım çok teşekkür ederim gerçekten :) binnaz abladan birilerini öneriyor musunuz peki? ya ben hayran kaldım fal sepetinden Nesibe tekbasere ve sinemertene..... Telweede saraylı ve selenaya hiç baktırmadım ama kesin baktırcam önerinden sonra... yakalamak zor olsada valla beklicem ya çok merak ettim :)

Anlık durumu, geçmişi, duygu ve düşünceleri öğrenmek istiyorsan tellwe naazz ve serüven derim.. Gelecek çıksın diyorsan falalem meryem ve biryolunvar emineyi öneririm

Canım çok teşekkür ediyorumm dediklerine kesinlikle bakıcam ve göndericem.. çünkü benim şuan hem anlık duruma hem geleceğe ihtiyacım var.... :) binnaz abla bilge özdoğru durum analizi iyi, rezzan ablada anlık falcılardan.. geleceği çıkan bi nesibe tekbaser gördüm ben... diğerlerinide bekleyip görücem.. çok teşekkür ettim hemen kahve yapayım bariii :) heycanlandımmm yeni deneyeceğim falcılar olunca

kızlar bu meryem, lebuda diye biri vardı. oda olabilir. yazımdaki imla hataları benziyor birbirine..emin değilim ama yinede Bu arada uluhana baktırdım. şimdilik beğendim diyebilirim.

Naazzı'n kahve falını, Serüven'in kitap falını, Meryem'in katina falını, Emine'nin kahve falını dene canım

Bide kahve de özellikle şu yorumcu, tarotun kraliçesi bu yorumcu, katinada özellikle bu çok iyi dediğiniz favorileriniz var mı kızlar :)

kızlar bu meryem, lebuda diye biri vardı. oda olabilir. yazımdaki imla hataları benziyor birbirine..emin değilim ama yinede Bu arada uluhana baktırdım. şimdilik beğendim diyebilirim.
Uluhan hala bakmadi bna ya tatlim gelecek hakkinda knsymu

Naazzın kahve falını, serüvenin kitap falını, meryemin katina falını, eminenin kahve falını dene canım

Ay son sorduğum soruya cevap vermişsin tam aynı an da yazmışız :) hepsini denicem valla bende haber ederim hangisinden memnun kaldığımı... çoook sağol canım

pembe tablocu gibi mi bu uluhan canım, anı iyi bildi mi ? Ben de atayım kendisine

Bide kahve de özellikle şu yorumcu, tarotun kraliçesi bu yorumcu, katinada özellikle bu çok iyi dediğiniz favorileriniz var mı kızlar :)
Ilkay tarot birde meryem
ayrinti veriyo nasil goruyo anlamadim selenada cok ayrinti veriyo selena seruven meryem ilkay bunlar favorim rezzan olumsuzdu cok rezzani pek onermiyorum nedense biraz ablaci hava hakim

binnaz'da geleceği tutturan falcı yok mu hiç???????????? puanım var kime atayım karar veremiyorum.

Ilkay tarot birde meryem
ayrinti veriyo nasil goruyo anlamadim selenada cok ayrinti veriyo selena seruven meryem ilkay bunlar favorim rezzan olumsuzdu cok rezzani pek onermiyorum nedense biraz ablaci hava hakim

Canım teşekkürler aaa evet İlkayı unutmuşum İlkay gürde güzel gerçekten :) Rezzanı sende benim dediğim gibi düşünüyorsun selanayı meryemi seruveni kesinlikle denicem...

binnaz'da geleceği tutturan falcı yok mu hiç???????????? puanım var kime atayım karar veremiyorum.

Canım var Maya Demir var kahve falı ve çok iyi tutturduğunu biliyorum geleceği ama bu yorumcuyu yakalamak çok zor gerçekten. Gelecek bende tutan fal sepeti Nesibetekbaser ve sinemerten oldu onları tavsiye edebilirim...

Canım teşekkürler aaa evet İlkayı unutmuşum İlkay gürde güzel gerçekten :) Rezzanı sende benim dediğim gibi düşünüyorsun selanayı meryemi seruveni kesinlikle denicem...
Rezzan olumsuzdu birde.o yuzden :) ayrinti vermiyo.birde hakkinda birsey duydum herkeze ayni seyi soyluyormus sanirim .

off ya aynı kişiler o zaman Çok ayıp ya 3 kuruş için şu yaptıkları
Bencede ya aynı kişiler yada aynı evde yaşayan arkadaşlar..ama bir bağlantıları olduğu kesin..Aylin'in burayı takip ettiği de ispatlanmıştı zaten topikte..ama hiçbiri çıkıpta bi açıklama bile yapmadılar..demekki şüphelerimizde haklıyız kızlar

Aman aman açıklama falan yapmasınlr tutup yine iki üç fal paylaşıp bunların neresi aynı bilmem ne derlr forum yerle bir olur hala derin olayının izlerini taşıyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…