Merak ettme canım şimdiye kadar yapmadlıar bundan sonra hiç yapmazlar...Aman aman açıklama falan yapmasınlr tutup yine iki üç fal paylaşıp bunların neresi aynı bilmem ne derlr forum yerle bir olur hala derin olayının izlerini taşıyoruz zaten
Merak ettme canım şimdiye kadar yapmadlıar bundan sonra hiç yapmazlar...
Rezzan olumsuzdu birde.o yuzden :) ayrinti vermiyo.birde hakkinda birsey duydum herkeze ayni seyi soyluyormus sanirim .
ya kızar maşallah dıyerek anlatıyrum sıznle knuştgmz o geceden berı burdakı arkdsşlarım sayesınde yaLATIF esmasını ögrendım.gercekten bır hafta olmadı ama okdr guzel etkılerını yasıyorumkı herkes sende bır guzellık var dyr vehergn gordgm ınsanlar yenı cok gzl ınsanlarla tasıyorum:) kızlar nolur sız de okuyun:):):) cok teskkr ederım hepınıze yanımdaydınız :)))okadr degerlısınız kı benm ıcın:)
y ben aylıne atmışştım meryeme gerek yok ozamanbu meryemle aylin yüzde yüz yüzde yüz aynı kişi...ama farklı hesap actım yine aynı şeyleri söyledi bu kadının uc harflileri var buna da adım gıbı emınım...
etkılerınde ole yazıyo vallahı benmde bır hafta yuzde 80 azalttı ya aglamalarım kesıldı resmenlatif benim aşk acımı dindirmişti. ne manyakmışım ne çekmişim öyleşimdi anladım
aaa valla şok aylıne br kere daha mı atsam bana tarıh falan vermedı falımıda kaybettım sanırımbana ıkı seyi cıktı benım hayatımdakii insanın geçmişimdeki insanın adındakiı harfleri nasıl bilir kuzu ya sesli fal attım aylin sesli baktı her şeyim farklıydı yasıma kadar...
Ben denedimMedyumsaruman'ı deneyen var mı?
Bana hic birsey islemiyo bir kac gun iyi oluyorum sonra yine ayni :) ama zamanla insan alisiyo zor olsada kabulleniyo bazi seylerietkılerınde ole yazıyo vallahı benmde bır hafta yuzde 80 azalttı ya aglamalarım kesıldı resmen
atım benmde 9 ay oldu aglamaktn gözlerim şişiyoodu okula gdemyrdumBana hic birsey islemiyo bir kac gun iyi oluyorum sonra yine ayni :) ama zamanla insan alisiyo zor olsada kabulleniyo bazi seyleri
senin fallarin patladimi cnm bnmde 5 ay olcak ilk bir ay doncek diye bekliyosun ikinci ay iletisim don cagrisi 3.ay kavga gurultu 3 aydan sonra durulma donemine giriyosunhay
atım benmde 9 ay oldu aglamaktn gözlerim şişiyoodu okula gdemyrdum
MERYEMin katinası çıkıyomu dersin Grey cimm? :)Naazzı'n kahve falını, Serüven'in kitap falını, Meryem'in katina falını, Emine'nin kahve falını dene canım
rezzan baya ayrıntı veriyo canım olumsuzda değil.olumluyu olumsuzu ayrı ayrı belirtiyo.tarihte veriyo.Rezzan olumsuzdu birde.o yuzden :) ayrinti vermiyo.birde hakkinda birsey duydum herkeze ayni seyi soyluyormus sanirim .
ben sozde baska biriyle iliski yasicaktim ama benim aklim baskasindarezzan baya ayrıntı veriyo canım olumsuzda değil.olumluyu olumsuzu ayrı ayrı belirtiyo.tarihte veriyo.
2 kez baktırdım tezatlık yok.
Bana dediği çıktı canımMERYEMin katinası çıkıyomu dersin Grey cimm? :)
duygusuz girl e de 2 dediği çıktı bencede meryemde iş var.çok emin bide kendinden bence kendinden emin olması bi yandan gıcık ederken diğer taraftanda hoşuna gidiyo insanın..Bana dediği çıktı canım
Evet mesela Cherry de çıkmıştı dediği Meryem'in.. Birkaç kişi daha vardı hatta..duygusuz girl e de 2 dediği çıktı bencede meryemde iş var.çok emin bide kendinden bence kendinden emin olması bi yandan gıcık ederken diğer taraftanda hoşuna gidiyo insanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?