Binnaz Abla

Aman aman açıklama falan yapmasınlr tutup yine iki üç fal paylaşıp bunların neresi aynı bilmem ne derlr forum yerle bir olur hala derin olayının izlerini taşıyoruz zaten
Merak ettme canım şimdiye kadar yapmadlıar bundan sonra hiç yapmazlar...

Rezzan olumsuzdu birde.o yuzden :) ayrinti vermiyo.birde hakkinda birsey duydum herkeze ayni seyi soyluyormus sanirim .

Aynen canım Rezzan abla çok kelime yapıyor yuvarlak konuşuyor ve sadece senın anlattıgın durum yönünde ilerliyor bu konuda haklısın kesinlikleeee

ya kızar maşallah dıyerek anlatıyrum sıznle knuştgmz o geceden berı burdakı arkdsşlarım sayesınde yaLATIF esmasını ögrendım.gercekten bır hafta olmadı ama okdr guzel etkılerını yasıyorumkı herkes sende bır guzellık var dyr vehergn gordgm ınsanlar yenı cok gzl ınsanlarla tasıyorum:) kızlar nolur sız de okuyun:):):) cok teskkr ederım hepınıze yanımdaydınız :)))okadr degerlısınız kı benm ıcın:)

latif benim aşk acımı dindirmişti. ne manyakmışım ne çekmişim öyle şimdi anladım

bu meryemle aylin yüzde yüz yüzde yüz aynı kişi...ama farklı hesap actım yine aynı şeyleri söyledi bu kadının uc harflileri var buna da adım gıbı emınım...
y ben aylıne atmışştım meryeme gerek yok ozaman aylın bır yolun var aylın dmı canım

bana ıkı seyi cıktı benım hayatımdakii insanın geçmişimdeki insanın adındakiı harfleri nasıl bilir kuzu ya sesli fal attım aylin sesli baktı her şeyim farklıydı yasıma kadar...
aaa valla şok aylıne br kere daha mı atsam bana tarıh falan vermedı falımıda kaybettım sanırım

etkılerınde ole yazıyo vallahı benmde bır hafta yuzde 80 azalttı ya aglamalarım kesıldı resmen
Bana hic birsey islemiyo bir kac gun iyi oluyorum sonra yine ayni :) ama zamanla insan alisiyo zor olsada kabulleniyo bazi seyleri

hay

atım benmde 9 ay oldu aglamaktn gözlerim şişiyoodu okula gdemyrdum
senin fallarin patladimi cnm bnmde 5 ay olcak ilk bir ay doncek diye bekliyosun ikinci ay iletisim don cagrisi 3.ay kavga gurultu 3 aydan sonra durulma donemine giriyosun ne cektim be cnm bnde ole geceleri damar ayrilik sarkilari dinleyip kendimi acitasyona sokup agliyorum .benim en uzun ayriligim 5 aydi bu kez sanirim uzicak 9 ay bayada uzun sene olunca insan unuturmu acaba bende intikam hirsida olusuyo zaman gectikce

Arkadaşlar son zamanlarda ki fallarım :

Aynı konuya
Tellwe selena aman dikkat et
Bilgehatun sonu olumlu
Rezan abla dikkatli ol 6 ay sonra belli olacak
Ilkay ilk defa olumlu güzel duygular dedi
Cem saçmaladı

Şimdi saraylı berrin ve serüven den hangisini seçsem yardımlarınızı bekliyorum

Meryem Aklım Emine onları söylemişti m zaten

Kendinize iyi bakın fikirlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…