Binnaz Abla

Bu kadar Rezzan abla muhabbetinin üstüne son falımı bir daha dinliyeyim :))

Şaka bir yana söyledikleri çıkıyor... Kahvede bir numara..

Kuzum benim bence Medyum Emel bizi yiyor, bence sallamasyon bir reklam kampanyasi

Ben Adin e baktirdim 5 krediye ve gayet memnun kaldim. Kisaydi ama gayet nokta atisiydi. Tavsiye ederim.
Medyumemeli iki gün bekledim falı tahmin edeceğinizi gibi fos çıktı..Sıradan üç beş atmış.Bana bir tek şahsenem,hera ve koerind edikleri uydu.Baktıramadığımda çok kişi var daha..

Medyumemeli iki gün bekledim falı tahmin edeceğinizi gibi fos çıktı..Sıradan üç beş atmış.Bana bir tek şahsenem,hera ve koerind edikleri uydu.Baktıramadığımda çok kişi var daha..
Medyum Emelin fal iadeleri ve uzun uzun bekletişleri kendini ulaşılmaz göstermek için bence.Benim falımı dada önce başka falcıya düşük puan verdiğim için iade etmişti.Halbuki sanane be kardeşim başkasına verdiğim puandan.Herkese beş yıldîz vericeksem puan sisteminin ne anlamı var o zaman.

Evet katılıyorum bir havalar aman allahım sorma böyleleri hak ediyor 1 puanı biz müşteriyiz kardeşim sizi ayakta tutan biziz bundan sonraki falımıda bukadar bekletirse 1 vereceğim hanfendiye arkadaşlar sinir oldum bekle bekle

rezzan ablanın dedikleri çıktı yani ... valla bende umutlandım biraz e yalan söyleyeyim inşşş banada olumlu konuşmuştu .

Cok sevindimmmm insallah hayırlı olur hersey guzel olur:)tesekkurler cevapladıgın icin. Durumu hatırlıyorum. Bir sekilde rüya da yon vermiş oldu diyebiliriz su an:)))

MissCherryBlossom ve belin canlarim insanlah sizede soyledikleri cikar benden cok cok daha fazla mutlu olursunuz.

Gracie eger ruya nuhabbetini yapmasaydim bu kadar kesin bi karar veremezdim. Kesinlikle faydasi oldu herkese tavsiye ediyorum sanada yardimlarin icin cok tesekkur ederim. Okulum acildigi icin cok sık giremiyorum biraz gec cevap verdim kuaura bakma.

Downpour amin canim insallah allah hepinize cok daha fazlasibi nasip etsin hepimizin sorunlari bir bir bitsin gitsin rezzan abla can gercekten ana beb haleh hanimada cok şaşırdım soylediklerinjn cikmasina ihtimal bile vermemistim.

Haleh hnm'a ben 2 ay arayla baktırdım hiç çelişmedi ben bunların ark. dedi bana inşallah ya o da zaten rezzan ablayla paralel inş. herkes nmutlu olsun o kadar mutlu olsun ki bu sayfa bomboş kalsın

Haleh hnm'a ben 2 ay arayla baktırdım hiç çelişmedi ben bunların ark. dedi bana inşallah ya o da zaten rezzan ablayla paralel inş. herkes nmutlu olsun o kadar mutlu olsun ki bu sayfa bomboş kalsın

Cok bi vaktin kalmamis anladigim kadariyla canim bi ay kalmis dogru anladiysam:) sabret insallah hersey cok guzel olur cok degil bundan 1 ay öncesine kadar berbat bi durumdaydim ama allah buyuk iste burdada birbirimize destek olduk bendende desteklerinizi esirgemediniz kizlar cok sagolun hepimiz br bir sorunlari atlaticaz insallah

ekim kasım arası deniyor da zaman mühim değil ben moralman çok iyiyim şükür herkesin yüzü güler elbet kötü durumda olanlara da allah sabrını verir elbette, sana da sonsuz mutluluklar nazar değmesin

Kızlar, ben binnazabla sitesinde rezzanabla diye birini göremedim. Bu falcı başka bir sitede mi?

Bende daha önce göndermiştim. baktım online oluyor ama fal bakmıyor. Ben kaçıncı sıradayım diye soran kişiye en sonsun diyor. Başkası soruyor onada en sonsun diyor. ya sabır diyerek 3 gün bekledim, kıpırdama yok. aaa dayanamadım en sonunda çektim.

Bu arada oyy rezzan ablam, falları çıksın çıkmasın. onun nezaketi, hanımefendiliği, sabrı, abla gibi yaklaşımı diğer tüm falcılara örnek olmalı bence.

elif ışık var onu denedin mi bilmiyorum. Bende anlık durumu çok iyi bilmişti. yaşanan olaylarla ilgili analizleri ve tahminleri iyiydi. denemediyse bir dene istersen?

kendisi falalem sitesinde, cnm. o siteye bak görürsün.

Teşekkürler, yalnız siteye girdim de paket olarak mı almak zorundayım. Tek bir falcı için 15 TL. yükleyemiyor muyum? Paket almak istemiyorum. Rezzan abla çevrimdışı görünüyor. Tekrar girer mi acaba siteye?

Tek fal yükleyebiliyorsunuz. Rezzan abla en geç akşam saatlerinde girer.

gitti paralarım ah ah . o merak ettiğim adamı bir bulsam ödetsem faturamı . bu ay kendime birşey alamayacağım . off yaa valla . abartmayın sizde arkadaşlar .. gidin alışveriş yapın . kuaföre gidin spor yapın ... paraları kaptırmayın .. birşey olucaksa olur zzaten .. onların demesiyle mi olcak ..

bende baktırıcam ya bi online fal baktırmadığım kalmamıştı onada bulaşıcam artık.burda okuduğum iyi falcıların hiçbiride online değil sabahtan beri bakıyorum ama..öööf fal krizinden ölüyo olabilirim

Dediğin gibi fal bi yana Rezzan ablanın insanlığı yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…