O kim nerde bkyo ve ne kadar cnmKızlar kurtuluş a baktıranınız varmı telefonda bakıo bana bayaaa dediği cıkmıstı bişey dedi mart sonu için onu bekliorum deneyen varmı?
Telefonda bakıo cocuk doğrucu bi cocuk tarot bakıo 50 tl bu zamana kdr bende hep bildi ama bi olay var onu bekliorum inş cıkar ay hiç baktıran yokmu ya:/O kim nerde bkyo ve ne kadar cnm
50 cok degilmi cnmTelefonda bakıo cocuk doğrucu bi cocuk tarot bakıo 50 tl bu zamana kdr bende hep bildi ama bi olay var onu bekliorum inş cıkar ay hiç baktıran yokmu ya:/
ya kızar maşallah dıyerek anlatıyrum sıznle knuştgmz o geceden berı burdakı arkdsşlarım sayesınde yaLATIF esmasını ögrendım.gercekten bır hafta olmadı ama okdr guzel etkılerını yasıyorumkı herkes sende bır guzellık var dyr vehergn gordgm ınsanlar yenı cok gzl ınsanlarla tasıyorum:) kızlar nolur sız de okuyun:):):) cok teskkr ederım hepınıze yanımdaydınız :)))okadr degerlısınız kı benm ıcın:)
50 cok degilmi cnmsen ne icin baktiriyosun
Tatlim falini merak ettim ozel degilse atabilirmisin belki bnde baktiririmYani netten haftada 2 baktırsamda aynı para bide istediğim gibi soru soramıorum cvp vermiolar bu daha mantıklı sanki önceden yiğite baktırırdım o patlayınca döndüm kurtulusa hiç yanılmadı bende ama su son olay zor gibi gözüküo gerginim tabi inş cıkar:/ deneyen arıorum bende biriyle karşılastırabiliyim..
valla ben de sok oldum hiç beklemiyordum..aaa valla şok aylıne br kere daha mı atsam bana tarıh falan vermedı falımıda kaybettım sanırım
evet kuzumm :))) aynı kişi ikiside valla eminim artık ya da ev arkadası ya da kadın cift kişilikli bilmiyorm :) ama o kadının özel bir şeyi var buna da eminim.. ben sadece katina da ne gösteriyor diye yazmıstm meryeme de o da tüm hayatımı yazmıstı sok olmustum..y ben aylıne atmışştım meryeme gerek yok ozamanaylın bır yolun var aylın dmı canım
ben de ıkı defa katina baktırdım kuzum iyi gayet :)MERYEMin katinası çıkıyomu dersin Grey cimm? :)
ben benim yeşil gözlü biscolata erkegimi bekliyorum hala öyle biriyle tanıstım ama o o cıkmadı galiba cocukla tanısır tanısmaz askere gitti bende ki şans bedevi de yokturben sozde baska biriyle iliski yasicaktim ama benim aklim baskasinda
Hangi falci dedi sana bnu esas oglan donseydi iyiydi herkez nisani bekliyor sanirimben benim yeşil gözlü biscolata erkegimi bekliyorum hala öyle biriyle tanıstım ama o o cıkmadı galiba cocukla tanısır tanısmaz askere gitti bende ki şans bedevi de yoktur
ben kahveyi ayline attım aynı kiişiler zaten artık tescillendi..bende o kadın ne katina ne tarot ne de kahveye bakıyor baglantıları var katinada benim hayatımın hepsini nasl söyler..ya da arkadasımın aılevi problemlerini..katina aşkla ilgili açılımdır benım bildiğim tüm ayrıntılar olaylar cıkmaz..Ben meryeme kahve baktırdım kahvesı nasıl kızlar
bana bunu 7 kişiden fazla kişi söyledi kuzum...benim çevremde imiş ama ben cevreme dikkatli bakmıyormusum cocuk benı takip ediyormus sadece..bana mart ayı önemli dediler su anda olay yok..nisana belki sarkabilirmiş.ben cıkacagını esas olayların sanmıyorum ama herkes agız bırlıgı etmiş..binnaz da umut,iki yüz yüze baktırdıgım falcı,meryem,aylin,nesibe,emine,telwe de iki ya da üç kişi daha söyledi..baya söyleyen var..Hangi falci dedi sana bnu esas oglan donseydi iyiydi herkez nisani bekliyor sanirim
kuzum kendim için söylüyorum bana eskisiyle ilgili bir şey cıkmasın zaten hiçbir şekilde..ama herkes ne hikmetse eskisini koyuyor rüyalarında falan benı goruyorlarmıs onlaymısım..vazgeçince mi bir şeyler geliyor anlamadım..bir de benim yz yüze baktırdıgım kadın sey diyordu tarihi senden baska biri bildiği zaman ileri atar onu söylememen gerekiyor..ben hicbir tarihi beklemiyorum nasil olsa cikmiyacak bosuna fala baglanmayin..
haha söyler canım katina da sadece aşk kartları yoktur, ama aşk ağırlıklıdır, iş aile kartlarıda vardır, arkadaşında kavga ediceksin parasızsın da der :)ben kahveyi ayline attım aynı kiişiler zaten artık tescillendi..bende o kadın ne katina ne tarot ne de kahveye bakıyor baglantıları var katinada benim hayatımın hepsini nasl söyler..ya da arkadasımın aılevi problemlerini..katina aşkla ilgili açılımdır benım bildiğim tüm ayrıntılar olaylar cıkmaz..
valla bana su ana kadar herkes tek aşkla katinada yorum yapmıstı kuzum :)haha söyler canım katina da sadece aşk kartları yoktur, ama aşk ağırlıklıdır, iş aile kartlarıda vardır, arkadaşında kavga ediceksin parasızsın da der :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?