Binnaz Abla

Tatlim esas konu icin donen diyen olmadimi

Tatlim esas konu icin donen diyen olmadimi
baktırdıgım tüm fallar dönecek diyor..yüzde yüz hepsi...hepsi de kabul edeceksin ama olmayacagını anlayıp yine ayrılacaksın baskasına gıdıp kısa sürede evlilik cıkıyor..ben gelmesini istemiyorum o yüzden gelmesin diye dua edıyorum..

sozde banada doncek tekrar kvga cikabilir falan ama ben donmesini istiyorum ya bakalim cikcakmi senin

sozde banada doncek tekrar kvga cikabilir falan ama ben donmesini istiyorum ya bakalim cikcakmi senin
valla ters durumlardayız kuzu ınsallah senınkı döner..benimkisi gelmez..insallah cünkü gelirse ben yarım kaldı bır seyler dıye tekrar baslarım belkı de sevgım var mı bılmıyorm sanmıyorum karısıgım ben.herkes patlayacaksn duygusuz bu halin iyi değil birden ruhsuz taş kalpli oldun dıyorlar umarım gamsız sekılde devam ederım..zaman olarak nısanı mı verdıler kımlere baktırdın

Çevrende sana kulak kesilmiş biri var, adı A ile başlıyor, bir niyeti var ama iyi mi kötü mü o da tam olarak bilmiyor sadece dinliyor.

Ne demek istemiş olabilir anlayamadım?
Eski sevgilimin baş harfi A.

4
Çevrende sana kulak kesilmiş biri var, adı A ile başlıyor, bir niyeti var ama iyi mi kötü mü o da tam olarak bilmiyor sadece dinliyor.

Ne demek istemiş olabilir anlayamadım?
Eski sevgilimin baş harfi A.
kım baktı kı bu fala

canım bu duayı ben denedim,insana bi huzur veriyor,ne sıkıntısı varsa adeta gideriyor diyebilirim,yani o çok düşündüğün ve dert ettiğin şeyi dert etmeden düşünüyorsun ve unutuyorsun.bende bu etki oldu.

[
valla bana su ana kadar herkes tek aşkla katinada yorum yapmıstı kuzum :)
ordan anlayalım nasıl kötü fal baktıklarını:) katina da iş, arkadaş, aşk, para, evlilik her şey var canım:) hatta kendin de netten bakabilirsin sitesi var. ama sanal tarot gibi, basit bi şey tabii:)

bana esmalar agır gelıyor neden bılmıyorum enerjım dussun dıye esma verdıler bu seferde cok dusmus cıkması lazım dedıler o gun bugundur balatalar sıyrıldı ben de
doğrudur canım,bazı bünyeler kaldırmayabilir,olmuyorsa fazla yüklenmemek lazım,onunda vardır bir püf noktası heralde.

Telefonda bakıo cocuk doğrucu bi cocuk tarot bakıo 50 tl bu zamana kdr bende hep bildi ama bi olay var onu bekliorum inş cıkar ay hiç baktıran yokmu ya:/

kutuluş sadece telefonda mı bakıyor. yakın zamanda olacakları biliyor mu? ne zamandır baktırıyorsun?

canım aşka yormuşlar demek ki... tutup elmas kartını da aşka yoramazsın...
evet elmas veya diğer kartlar dediğin gibi sadece aşka yorulmaz,bu kartlara sorduğun soruya bağlı,iş sorasan iş konusunda cevap verir,aşk sorarsan kartları tamamen aşka yorarsın,ama sormadığın sorulara cevap vereceğine inanmıyorum,çünkü kartlara soru sorulmazsada her yere cevap verebiliyorlar,durumunla soruyu birleştirdiğinde yanıtları doğru oluyor,elbette katinaya her şey sorabilirsin ve cevabını alablirsin,

[

ordan anlayalım nasıl kötü fal baktıklarını:) katina da iş, arkadaş, aşk, para, evlilik her şey var canım:) hatta kendin de netten bakabilirsin sitesi var. ama sanal tarot gibi, basit bi şey tabii:)
valla su aylincik cevap versin kapatıyorm fal defterini ay geçmiş diye diye şişirdiler beni..önceden geçmiş gelsin diye aglardım simdi gelmesin diye aglayacagım

selena ilkay tutankmmon medyum saruman medyum hiper binnaz zeynep sabah telwe ruhbal.2.5 ay icinde doncek dediler nisanda donmezse patlicaklar falalem meryem binnaz lale 4.5 vade dediler seruven ise suan donmesi pek mumkun degil ama donucek pisman olup temmuzu bulabilir dedi.rezzan abla ise bunlarin tam tersi donmicek baska biriyle olucaksin dedi.
bana esmalar agır gelıyor neden bılmıyorum enerjım dussun dıye esma verdıler bu seferde cok dusmus cıkması lazım dedıler o gun bugundur balatalar sıyrıldı ben de
Cnm o bnde olmustu ruh gibi olmustum biraktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…