- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
binnaz tayfasına ınanmıyorum artık..ama dıgerlerının dedıgı cıkabılır bır de suna ınanıyorum kuzu ben..neyden vazgeçersn sana geri geliyor..bir şeyi cok ısteyınce olmuyor..ters totem mı yapmamız lazım evrene anlamadım kı..selena ilkay tutankmmon medyum saruman medyum hiper binnaz zeynep sabah telwe ruhbal.2.5 ay icinde doncek dediler nisanda donmezse patlicaklarfalalem meryem binnaz lale 4.5 vade dediler seruven ise suan donmesi pek mumkun degil ama donucek pisman olup temmuzu bulabilir dedi.rezzan abla ise bunlarin tam tersi donmicek baska biriyle olucaksin dedi.
Cnm o bnde olmustu ruh gibi olmustum biraktim
Seni izledigini ve yaklasmak istedigini ama niyetinin iyimi kotumu oldugunu oda bilmiyor.yani kafasi karisik seni dusunuyo ve nasil yaklascagini dusunuyo benceÇevrende sana kulak kesilmiş biri var, adı A ile başlıyor, bir niyeti var ama iyi mi kötü mü o da tam olarak bilmiyor sadece dinliyor.
Ne demek istemiş olabilir anlayamadım?
Eski sevgilimin baş harfi A.
Ole Canim ben benimkine barismak icin cok ugrasmistim hic birsey olmadi .simdi ise agzima geleni sayiyorum istemiyomusum gibi .sican tatli oldu kipirdamalar oldu.hepsi doncek dedi ama bilmiyorumm patlar heraldebinnaz tayfasına ınanmıyorum artık..ama dıgerlerının dedıgı cıkabılır bır de suna ınanıyorum kuzu ben..neyden vazgeçersn sana geri geliyor..bir şeyi cok ısteyınce olmuyor..ters totem mı yapmamız lazım evrene anlamadım kı..
offf böyle diyosan kesin gelir:) her şey, o şeyden soğuğunca, vazgeçince gerçekleşiyor:)valla su aylincik cevap versin kapatıyorm fal defterini ay geçmiş diye diye şişirdiler beni..önceden geçmiş gelsin diye aglardım simdi gelmesin diye aglayacagım
ay yok valla gelmesinnnofff böyle diyosan kesin gelir:) her şey, o şeyden soğuğunca, vazgeçince gerçekleşiyor:)
kuzum erkege sessız kal eger ustune gıdersen bı tarafları daha cok kalkıyor umursamaz ol yokmus gıbı davran bak nasıl koyuyor gez et foto ekle catlasın bıraz unuttu bu kız benı desın..dıger turlu olunca nasılsa sevıyor moduna gırıyor hepsi..Ole Canim ben benimkine barismak icin cok ugrasmistim hic birsey olmadi .simdi ise agzima geleni sayiyorum istemiyomusum gibi .sican tatli oldu kipirdamalar oldu.hepsi doncek dedi ama bilmiyorumm patlar heralde
Bende öyle düşündüm başka türlü dinleyemez çünkü hiç bi yolu yok. yazmak ve dinlemek içinSeni izledigini ve yaklasmak istedigini ama niyetinin iyimi kotumu oldugunu oda bilmiyor.yani kafasi karisik seni dusunuyo ve nasil yaklascagini dusunuyo bence
canım bazı erkekler de kıskandırılınca soğuyo valla tecrübeyle sabit:)kuzum erkege sessız kal eger ustune gıdersen bı tarafları daha cok kalkıyor umursamaz ol yokmus gıbı davran bak nasıl koyuyor gez et foto ekle catlasın bıraz unuttu bu kız benı desın..dıger turlu olunca nasılsa sevıyor moduna gırıyor hepsi..
aynen dediğin gibi canım ben de öyle yapıyorum, hatta ben doğu batı açılımını severim 26 kartla bakılıyor, genelde hep çıkar bana kendime bakıyo olsam bile :) deste çok farklı yaw bi yandan ürkütücü biyandan cezbedici...evet elmas veya diğer kartlar dediğin gibi sadece aşka yorulmaz,bu kartlara sorduğun soruya bağlı,iş sorasan iş konusunda cevap verir,aşk sorarsan kartları tamamen aşka yorarsın,ama sormadığın sorulara cevap vereceğine inanmıyorum,çünkü kartlara soru sorulmazsada her yere cevap verebiliyorlar,durumunla soruyu birleştirdiğinde yanıtları doğru oluyor,elbette katinaya her şey sorabilirsin ve cevabını alablirsin,
kuzum kendim için söylüyorum bana eskisiyle ilgili bir şey cıkmasın zaten hiçbir şekilde..ama herkes ne hikmetse eskisini koyuyor rüyalarında falan benı goruyorlarmıs onlaymısım..vazgeçince mi bir şeyler geliyor anlamadım..bir de benim yz yüze baktırdıgım kadın sey diyordu tarihi senden baska biri bildiği zaman ileri atar onu söylememen gerekiyor..
ayy o öyle söylemişti kuzum nerden biliyim..bana sacma geliyor..bu şimdimi söylenir duygusuz..tarihin söylenince ileri attığı
aman kuzu bitirmeyen bitirmiyor valla...bitirene de tek şey söylenir kendi kaybeder :)) bizim gibileri googlede arasalar bulamazlar vallacanım bazı erkekler de kıskandırılınca soğuyo valla tecrübeyle sabit:)
mesela terazi erkeği öyle şeyler de tam siler soğur iyice. bitirir kafada:)
Tatlim benimki farkli bir cins ya olduresim var o derce oda bende kurtulurdum kafayi siyirdim iyice[QUOTE="duygusuz_girl, post: 39871689, member: ustune gıdersen bı tarafları daha cok kalkıyor umursamaz ol yokmus gıbı davran bak nasıl koyuyor gez et foto ekle catlasın bıraz unuttu bu kız benı desın..dıger turlu olunca nasılsa sevıyor moduna gırıyor hepsi..
valla cinsine tükürdüğüm cinsine çeker hesabı hepsi aynı düz mantık kuzu..biz kuruyoruz bu böle bu şöyle diye..[/QUOTE]Tatlim benimki farkli bir cins ya olduresim var o derce oda bende kurtulurdum kafayi siyirdim iyice
tamamen seninle aynı fikirdeyim,deste acaip farklı bir şey,benim katina destemle aramda çok farlı bir bağ var,adeta benimle bir oyun içerisine girmiş gibi,birbirimizin üzerinde gücümüzü kanıtlamaya çalışır gibi bir hale geldik,en ince detayına kadar,sürekli yenilikci bir deste hiç aynı anlamda kalmayan yaratıcı ve dedğin gibi ürkütücü,ama ben bu destenin gizemi seviyorum ve sonuçta onu çözebiliyorum.aynen dediğin gibi canım ben de öyle yapıyorum, hatta ben doğu batı açılımını severim 26 kartla bakılıyor, genelde hep çıkar bana kendime bakıyo olsam bile :) deste çok farklı yaw bi yandan ürkütücü biyandan cezbedici...
Kız sana da sitenin birinde bi hesap açalım 20den baksan katinalara ohoooo :)tamamen seninle aynı fikirdeyim,deste acaip farklı bir şey,benim katina destemle aramda çok farlı bir bağ var,adeta benimle bir oyun içerisine girmiş gibi,birbirimizin üzerinde gücümüzü kanıtlamaya çalışır gibi bir hale geldik,en ince detayına kadar,sürekli yenilikci bir deste hiç aynı anlamda kalmayan yaratıcı ve dedğin gibi ürkütücü,ama ben bu destenin gizemi seviyorum ve sonuçta onu çözebiliyorum.
bende de aynı sekılde canım 9 ayda unutamadgım adamı bır hafta da bukdrunutablmeyı basardım cekmeye devam edıcem ınsallah tamamen unutcamcanım bu duayı ben denedim,insana bi huzur veriyor,ne sıkıntısı varsa adeta gideriyor diyebilirim,yani o çok düşündüğün ve dert ettiğin şeyi dert etmeden düşünüyorsun ve unutuyorsun.bende bu etki oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?