- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
ah canım almayım yaaKız sana da sitenin birinde bi hesap açalım 20den baksan katinalara ohoooo :)
Dün kime attın canım atma fal ya karıştırma kafanımeryem açık ya bı fal atsam mı ama dun att daha.ss
her zaman duaların hikmetine inananlardanım,dünya du a üzerinde duruyor derler,bende de aynı sekılde canım 9 ayda unutamadgım adamı bır hafta da bukdrunutablmeyı basardım cekmeye devam edıcem ınsallah tamamen unutcam
arkadaşlar bu arada size iyi gelen duayı yazmayın tavsiye tabiki verelim ama bu kadarher zaman duaların hikmetine inananlardanım,dünya du a üzerinde duruyor derler,
Aylin bana sesli bakiyor canlar ikidir ve tamamen ayri yorum yapmis meryemin yorumundanGünaydın canımm.. Değişik bir konuşma tarzı var meryemin.. Ben de anlamakta güçlük çekmiştimm falını.. İşte Aylin de aynı bu tarzda konuştuğu için benzetiyoruz :)
Bende de yazili fallari derli topludur aylininKızlar iyi de aylin benim falımda hiç bu yazım tarzında yazmamıştı. Cümleler düzgündü inanmazsınız paragraflara bile ayırmıştı ; iş, şimdiki aşk, yeni aşk şeklinde
Hafif peltek konusuyor ama meryemden cok daha iyi bakimiişte diyorum iki türlü durumu var..bilmiyorum ama dedikleri dogruydu..
dün gece baktırdım dediği bir şey cıktı bile..hala şokundayım..Hafif peltek konusuyor ama meryemden cok daha iyi bakimi
Ne cikti kuzumdün gece baktırdım dediği bir şey cıktı bile..hala şokundayım..
neden böyle söyledin anlamadım canım,arkadaşlar bu arada size iyi gelen duayı yazmayın tavsiye tabiki verelim ama bu kadar
Selena yorumlamıyor falımı yaa((
Ne zaman yapacakkı acaba onuda yazmısmıkıDuvarına yazmış rahatsız olduğunu, istersen çek ama bence beklet özellikle su falı attıysan çekme derim
Esmer bir kiz senin kuyunu kazıyor dedi dikkat et dedi kız benim başımı belaya sokacakmis neyse dedi bugün de dediği şey oldu tarif ettiği kiz bana mesaj attı ve dediği şeyler de oldu başımı belaya sokuyordu tam dank etti ben de üniversite hayatım bitiyordu kısacası.Ne cikti kuzum
Esmer bir kiz senin kuyunu kazıyor dedi dikkat et dedi kız benim başımı belaya sokacakmis neyse dedi bugün de dediği şey oldu tarif ettiği kiz bana mesaj attı ve dediği şeyler de oldu başımı belaya sokuyordu tam dank etti ben de üniversite hayatım bitiyordu kısacası.
Mobil siteden göremezsin. Normal siteden girmen lazımKızlar tellwede falcılarn kendı duvarlarına nasıl bakılıyor.duvar deyınce hepsı cıkıyor .bulamıyorum saraylıyı
hayatım @secren_garden gelecegın şifresnı tavsye etm'iştı ona attım ama asırı pembevı geldı bana..yazdm bnu bende ınanamadım cnm kartlar ole cıkmış yazdı ex doncekmişDün kime attın canım atma fal ya karıştırma kafanı
niyearkadaşlar bu arada size iyi gelen duayı yazmayın tavsiye tabiki verelim ama bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?