Binnaz Abla

Ayy cnm iyimisn simdi

kuzum kım bu dıyen meryem mı aylın mı selena mı ay kafam karısktı

Tam bi salağım! Fallardan cesaret alıp msj attım sevval erdal,umut ısık vs hepsi bommm patladı asla cvp vermedi binnazdakiler ismini hatırlamıorum bile cöp hepsi olumluydu..Serüven hayatında biri var nisanda görüşmeniz yüzyüze sana duygusu var o kıza yok demişti şimdi engellemedide öle okuyup cvp vermedi bomm oda patladı sayılır öle olsa tsk ederdi bi..soraa kesira bomm o hayatında biri var bile demedi.. Emine akkaya cadı cafe bommm patladı.. Aslı kadıköy bomm patladı..ohh mis ümitsiz ümitsiz uyıyım..

ayyy ole bsey olmaz ınsallah kuzum gızlı esrarlı dua degl ztn allahn ısmı aa oben senn dedgnı anladım
canım bazı şeyler rabbinle senin aranda kalmalı bana göre esrarlı dua ile bir alakası tabi yok, benim anlatmak istediğim hepimiz dua okuyoruz tavsiyede ediyoruz ama kabul olup olmadığını iyi geldiğinin saklı kalması bende yeni öğrendim

offf btanemmm benım bınnaz dan NEFRET edıyorummmm bana ara ara ne dedıler yaaaaa ama malımı bldgmden aramadım ztn arasamda aynı sennkının yaptgnı yapardı..cevp ble vermezdı....bende de bom bom ay SERUVEN HERKESE AYNI SEYI DIYOR YA OFFFFF

ben senn dedgnı cok ıyı anladım kuzum ınsallah etkısızlık olmaz cumlmızın duası kabl olur

Larox okurken ben sinirlendim ya !!

Serüvenden gectim oda patlıcak..Adam okudu okudu cıktı bari engellesede ne zaman online oldugunu kontrol etmekten kurtulsam hastalıklı oldum:/

Dün kime attın canım atma fal ya karıştırma kafanı
hayatım @secren_garden gelecegın şifresnı tavsye etm'iştı ona attım ama asırı pembevı geldı bana..yazdm bnu bende ınanamadım cnm kartlar ole cıkmış yazdı ex doncekmiş

Ya akıl istiorum nolur yorum( Neler yazdım ne hakaretler sora sakinleştim düzgün konustum gene delirdim türkcesi dengesizliğin dibine vurdum gılgamış destanı yazdım engellemioda tek kelimede etmio kendimi kescem insan git der onu bile demio delircem..

Gerizekalıyım loserım kabul ediorum..
Canim ya boyle kendine yuklenme hangimiz benzer olaylar yasamadikki sen o kisiden vazgecersen belkide o seni dusunmeye baslar ne okur hic bilemeyiz ama fallari önemseme cikmiyor hicbiri cer cop cikiyor ciddi olaylar icin tik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…