kım cnımdün gece baktırdım dediği bir şey cıktı bile..hala şokundayım..
Ayy cnm iyimisn simdiEsmer bir kiz senin kuyunu kazıyor dedi dikkat et dedi kız benim başımı belaya sokacakmis neyse dedi bugün de dediği şey oldu tarif ettiği kiz bana mesaj attı ve dediği şeyler de oldu başımı belaya sokuyordu tam dank etti ben de üniversite hayatım bitiyordu kısacası.
daha sonra bu duadan aynı etkiyi göremeyebiliyorsunuz çünkü o yüzden dedim kuzumneden böyle söyledin anlamadım canım,
Selena yorumlamıyor falımı yaa((
kuzum kım bu dıyen meryem mı aylın mı selena mı ay kafam karısktıEsmer bir kiz senin kuyunu kazıyor dedi dikkat et dedi kız benim başımı belaya sokacakmis neyse dedi bugün de dediği şey oldu tarif ettiği kiz bana mesaj attı ve dediği şeyler de oldu başımı belaya sokuyordu tam dank etti ben de üniversite hayatım bitiyordu kısacası.
ayyy ole bsey olmaz ınsallah kuzum gızlı esrarlı dua degl ztn allahn ısmı aa oben senn dedgnı anladımdaha sonra bu duadan aynı etkiyi göremeyebiliyorsunuz çünkü o yüzden dedim kuzum
canım bazı şeyler rabbinle senin aranda kalmalı bana göre esrarlı dua ile bir alakası tabi yok, benim anlatmak istediğim hepimiz dua okuyoruz tavsiyede ediyoruz ama kabul olup olmadığını iyi geldiğinin saklı kalması bende yeni öğrendimayyy ole bsey olmaz ınsallah kuzum gızlı esrarlı dua degl ztn allahn ısmı aa oben senn dedgnı anladım
offf btanemmm benım bınnaz dan NEFRET edıyorummmm bana ara ara ne dedıler yaaaaa ama malımı bldgmden aramadım ztn arasamda aynı sennkının yaptgnı yapardı..cevp ble vermezdı....bende de bom bom ay SERUVEN HERKESE AYNI SEYI DIYOR YA OFFFFFTam bi salağım! Fallardan cesaret alıp msj attım sevval erdal,umut ısık vs hepsi bommm patladı asla cvp vermedi binnazdakiler ismini hatırlamıorum bile cöp hepsi olumluydu..Serüven hayatında biri var nisanda görüşmeniz yüzyüze sana duygusu var o kıza yok demişti şimdi engellemedide öle okuyup cvp vermedi bomm oda patladı sayılır öle olsa tsk ederdi bi..soraa kesira bomm o hayatında biri var bile demedi.. Emine akkaya cadı cafe bommm patladı.. Aslı kadıköy bomm patladı..ohh mis ümitsiz ümitsiz uyıyım..
ben senn dedgnı cok ıyı anladım kuzum ınsallah etkısızlık olmaz cumlmızın duası kabl olurcanım bazı şeyler rabbinle senin aranda kalmalı bana göre esrarlı dua ile bir alakası tabi yok, benim anlatmak istediğim hepimiz dua okuyoruz tavsiyede ediyoruz ama kabul olup olmadığını iyi geldiğinin saklı kalması bende yeni öğrendim
Larox okurken ben sinirlendim ya !!Tam bi salağım! Fallardan cesaret alıp msj attım sevval erdal,umut ısık vs hepsi bommm patladı asla cvp vermedi binnazdakiler ismini hatırlamıorum bile cöp hepsi olumluydu..Serüven hayatında biri var nisanda görüşmeniz yüzyüze sana duygusu var o kıza yok demişti şimdi engellemedide öle okuyup cvp vermedi bomm oda patladı sayılır öle olsa tsk ederdi bi..soraa kesira bomm o hayatında biri var bile demedi.. Emine akkaya cadı cafe bommm patladı.. Aslı kadıköy bomm patladı..ohh mis ümitsiz ümitsiz uyıyım..
amin canım dualarına devam et günler geçtikçe daha faydasını göreceksin buna inanarak oku ve duanı sorgulamaben senn dedgnı cok ıyı anladım kuzum ınsallah etkısızlık olmaz cumlmızın duası kabl olur
offf btanemmm benım bınnaz dan NEFRET edıyorummmm bana ara ara ne dedıler yaaaaa ama malımı bldgmden aramadım ztn arasamda aynı sennkının yaptgnı yapardı..cevp ble vermezdı....bende de bom bom ay SERUVEN HERKESE AYNI SEYI DIYOR YA OFFFFF
Larox okurken ben sinirlendim ya !!
hayatım @secren_garden gelecegın şifresnı tavsye etm'iştı ona attım ama asırı pembevı geldı bana..yazdm bnu bende ınanamadım cnm kartlar ole cıkmış yazdı ex doncekmişDün kime attın canım atma fal ya karıştırma kafanı
Sacmalama bende yaptim bunu zamaninda ,cevap donmuyorsa sil gitsin konu ne neden konusmuyorsunuz bilmedigim icin baska bir sey diyemiyorumGerizekalıyım loserım kabul ediorum..
Canim ya boyle kendine yuklenme hangimiz benzer olaylar yasamadikki sen o kisiden vazgecersen belkide o seni dusunmeye baslar ne okur hic bilemeyiz ama fallari önemseme cikmiyor hicbiri cer cop cikiyor ciddi olaylar icin tik yokGerizekalıyım loserım kabul ediorum..
Sacmalama bende yaptim bunu zamaninda cevap donmuyorsa sil gitsin
Olmadi o da okuyordu engellemedi de capkinin dibi oldugu cikti ortayaSonu noldu? Sessizlik delirtio beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?