Binnaz Abla

Hiç aramadımı? Buda öle cnm ortaya cıkmasına gerek yok..
Her olay ve erkek farklidir canim
Sen elinden geleni yapmissin bir erkek gibi cesurca acmissin kendini daha ne yapabilirsin
Senin degerini anlamayacaksa eger ona 1dk dahi verme ... birak o senin pesinde kossun ..

Her olay ve erkek farklidir canim
Sen elinden geleni yapmissin bir erkek gibi cesurca acmissin kendini daha ne yapabilirsin
Senin degerini anlamayacaksa eger ona 1dk dahi verme ... birak o senin pesinde kossun ..
Ah kuzum bitmesinede üzüldüm tabide asıl hırsım hiç bişey dememesine.. İnsan bi görüşmeyelim der bişey der yada engeller bana biri öle destan yazsa bölede istemesem net olurum.. O da bence beni sevmio ama gururum böle cok kıruldı offf darlandım..

Kizlar sabah Uluhana atmistim. Hic begenmedim, bence amayin. Ustu kapali sormustum ve hic bir sey bilememis dogru duzgun, gelecek sevindirici haberler vs fal.
baldan haddim akıl vermek degıl ama yanlıs yapıyosun bence yenılere atıyosun hem falları cıkmadıgı gıbı hemde para kaybına gırıyosun oncellıkle eskılerden guvenılır olanları yada en azından falı cıkanları denemelısın

Bende yapmistim onu gazi alip mesaj atmistim

Cok haklisin hayatim 3 5 derken epey gidiyor. Ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama artik atmayacagim. Cok sıkıldım, en guzeli atmamak. Tesekkur ederim yazdigin icin gercekten yaptigim sacmalik bir daha atarsam dedigin gibi cikmislara atacagim :)

Aptallar işte engellesin o zmn cok sinirliyim! Bunu yapan adam daha aramaz o zmn rasyo bunu gösterio aman ölsün!! Off yrn iş var uyuyamıom:/
bende bir tepki bekledim sovse raziydim bnmki bir kapali kutuya dondu.aradan biraz zmn gcti doktum icimi saydim butun kufurleri ve cevap geldi insanoglu cok tuhaf gercekten sicarsan tatlisinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…