Hiç aramadımı? Buda öle cnm ortaya cıkmasına gerek yok..Olmadi o da okuyordu engellemedi de capkinin dibi oldugu cikti ortaya
Hayir cnm ama bende onu engelledim beni istemeyeni ben hic istemem kimsenin yedek lastigi olamam bu tipler el altinda herkes olsun istiyorHiç aramadımı? Buda öle cnm ortaya cıkmasına gerek yok..
Her olay ve erkek farklidir canimHiç aramadımı? Buda öle cnm ortaya cıkmasına gerek yok..
Ah kuzum bitmesinede üzüldüm tabide asıl hırsım hiç bişey dememesine.. İnsan bi görüşmeyelim der bişey der yada engeller bana biri öle destan yazsa bölede istemesem net olurum.. O da bence beni sevmio ama gururum böle cok kıruldı offf darlandım..Her olay ve erkek farklidir canim
Sen elinden geleni yapmissin bir erkek gibi cesurca acmissin kendini daha ne yapabilirsin
Senin degerini anlamayacaksa eger ona 1dk dahi verme ... birak o senin pesinde kossun ..
baldan haddim akıl vermek degıl ama yanlıs yapıyosun bence yenılere atıyosun hem falları cıkmadıgı gıbı hemde para kaybına gırıyosun oncellıkle eskılerden guvenılır olanları yada en azından falı cıkanları denemelısınKizlar sabah Uluhana atmistim. Hic begenmedim, bence amayin. Ustu kapali sormustum ve hic bir sey bilememis dogru duzgun, gelecek sevindirici haberler vs fal.
Bende yapmistim onu gazi alip mesaj atmistimTam bi salağım! Fallardan cesaret alıp msj attım sevval erdal,umut ısık vs hepsi bommm patladı asla cvp vermedi binnazdakiler ismini hatırlamıorum bile cöp hepsi olumluydu..Serüven hayatında biri var nisanda görüşmeniz yüzyüze sana duygusu var o kıza yok demişti şimdi engellemedide öle okuyup cvp vermedi bomm oda patladı sayılır öle olsa tsk ederdi bi..soraa kesira bomm o hayatında biri var bile demedi.. Emine akkaya cadı cafe bommm patladı.. Aslı kadıköy bomm patladı..ohh mis ümitsiz ümitsiz uyıyım..
Bende yapmistim onu gazi alip mesaj atmistim
Tatlim cevap hic vermediAkıbeti? Cvp vermedimi oda mı okudu cıktı kör olasıca:/
Tatlim cevap hic vermedi
Cok haklisin hayatim 3 5 derken epey gidiyor. Ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama artik atmayacagim. Cok sıkıldım, en guzeli atmamak. Tesekkur ederim yazdigin icin gercekten yaptigim sacmalik bir daha atarsam dedigin gibi cikmislara atacagim :)baldan haddim akıl vermek degıl ama yanlıs yapıyosun bence yenılere atıyosun hem falları cıkmadıgı gıbı hemde para kaybına gırıyosun oncellıkle eskılerden guvenılır olanları yada en azından falı cıkanları denemelısın
Bende demistim pislik madem sil engelle ayri bir zevk aliyor herhalde sen sil engelle gitsinAptallar işte engellesin o zmn cok sinirliyim! Bunu yapan adam daha aramaz o zmn rasyo bunu gösterio aman ölsün!! Off yrn iş var uyuyamıom:/
Ya tutarsa :)hayatım @secren_garden gelecegın şifresnı tavsye etm'iştı ona attım ama asırı pembevı geldı bana..yazdm bnu bende ınanamadım cnm kartlar ole cıkmış yazdı ex doncekmiş
niye
bende bir tepki bekledim sovse raziydim bnmki bir kapali kutuya dondu.aradan biraz zmn gcti doktum icimi saydim butun kufurleri ve cevap geldi insanoglu cok tuhaf gercekten sicarsan tatlisinnnAptallar işte engellesin o zmn cok sinirliyim! Bunu yapan adam daha aramaz o zmn rasyo bunu gösterio aman ölsün!! Off yrn iş var uyuyamıom:/
Cnm medyum sarumanla o ayni kisi olabilirKizlar sabah Uluhana atmistim. Hic begenmedim, bence amayin. Ustu kapali sormustum ve hic bir sey bilememis dogru duzgun, gelecek sevindirici haberler vs fal.
bende bir tepki bekledim sovse raziydim bnmki bir kapali kutuya dondu.aradan biraz zmn gcti doktum icimi saydim butun kufurleri ve cevap geldi insanoglu cok tuhaf gercekten sicarsan tatlisinnn[/QUOTE
Yok artık:/ valla aslında tiksinmek için fırsat bunlarda ohoo olmuoki:/
Nisanda dedigi cikmazsa patlicakSelenaya baktırıp patlayan varmı
Saruman da sarman kedi gibi ismiCnm medyum sarumanla o ayni kisi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?