Binnaz Abla

barisalim dedigimde iyi seyler soyledigimde bir cvp dahi gelmedi yaaa

Kizlar telwede efsun hatuna fal baktirdim olesine atmistim inanilmaz sekilde begendim

nasıl insan ya bunlar gerçekten çok ilginç biz de hala saf saf insanlar iyi diye dolanıyoruz, biz çok saf kalmışız bugünlerde bunu çok sık görüyorum ve anlıyorum

valla kuzum ben de iyilik yapıyordum varya dank etmedi kafama kız acık verdi acıkca söyledi birden baskasına mı yazacaktı bana yazdı bır sey oldu noluyor be dedım..dün de fal geldi aklıma tarifleri falan dedım ıyı barı son anda yırttım dedım...

ben de eskiden benim geri dönsün die beklediklerim gerizekalıya msj attığımda bir gün, samimi kanka olarak gördüğüm bi erkek arkadaşımla dertleştik, bana dedi ki, eğer bu çocuk seni seviyosa bi kaç gün içersinde geri döner msj atar dedi,ne kadar ayrılmak istesede seni üzmek istemez, kırmak istemez msjına geri döner dedi, benim gerizekalı gece msja geri döndü, beni sevdiğini zaten biliyoduk, ama bana geri dönmedi... eğer bu çocuk gerçekten sana değer veriyosa bişeyler yazar canım, yazmıyosa sen ona hoşçakal de, gençsin güzelsin daha iyilerini hak ediyorsun

Sacmalama bende yaptim bunu zamaninda ,cevap donmuyorsa sil gitsin konu ne neden konusmuyorsunuz bilmedigim icin baska bir sey diyemiyorum

silmek, en kesin çözüm katılıyorum tatlım sana, dün sabah rüyamda gördüm, yoksa şimdiye 100 kere aramıştım

Off ümit acıyı uzatıo galiba
ısrarcı olduğumuzda daha fazla kaybediyoruz gibi geliyor bana, arkadaşça yaklaşmayı dene, yine ilgilenmiyosa hooopp portakal hadi hoşçakal demelisin

ben senn dedgnı cok ıyı anladım kuzum ınsallah etkısızlık olmaz cumlmızın duası kabl olur
canım ben şimdi daha iyi anlıyorum,biliyoruz bu dualar bazımıza iyi geliyor bazımıza ağır gelebiliyor,ama yinede denemeden anlaşılmıyor,allah dualarımızı kabul etsin,allah bizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.ne muradımız varsa versin.

canım hangisi,çakma kesiramı,kesira sirelmi,benimde beklediğim zaman var o nedenle hangisi olduğunu merak ettim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…