Cıkcak gibimi gidio..Nisanda dedigi cikmazsa patlicak
Hayir tabikiCıkcak gibimi gidio..
Off ümit acıyı uzatıo galibaHayir tabikigormedigim icin bilmiyorum ama suan arayan soran yok
Ben baya kotu ayrildimOff ümit acıyı uzatıo galiba
aylin kuzucum...valla gümbürtüye gidiyordum...kuzum kım bu dıyen meryem mı aylın mı selena mı ay kafam karısktı
ay ıyıyım kuzum ama bir anda noluyor dedım bildiğin gidiyordu bütün hayatım emeklerim..saka gıbı ya..Ayy cnm iyimisn simdi
nasıl insan ya bunlar gerçekten çok ilginç biz de hala saf saf insanlar iyi diye dolanıyoruz, biz çok saf kalmışız bugünlerde bunu çok sık görüyorum ve anlıyorum
Ya akıl istiorum nolur yorum( Neler yazdım ne hakaretler sora sakinleştim düzgün konustum gene delirdim türkcesi dengesizliğin dibine vurdum gılgamış destanı yazdım engellemioda tek kelimede etmio kendimi kescem insan git der onu bile demio delircem..
Sacmalama bende yaptim bunu zamaninda ,cevap donmuyorsa sil gitsin konu ne neden konusmuyorsunuz bilmedigim icin baska bir sey diyemiyorum
ısrarcı olduğumuzda daha fazla kaybediyoruz gibi geliyor bana, arkadaşça yaklaşmayı dene, yine ilgilenmiyosa hooopp portakal hadi hoşçakal demelisinOff ümit acıyı uzatıo galiba
yani bize iyi gelen duayı dillendirirsek, adeta şifası azalır gibi düşündüğünü anlıyorum,daha sonra bu duadan aynı etkiyi göremeyebiliyorsunuz çünkü o yüzden dedim kuzum
canım ben şimdi daha iyi anlıyorum,biliyoruz bu dualar bazımıza iyi geliyor bazımıza ağır gelebiliyor,ama yinede denemeden anlaşılmıyor,allah dualarımızı kabul etsin,allah bizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.ne muradımız varsa versin.ben senn dedgnı cok ıyı anladım kuzum ınsallah etkısızlık olmaz cumlmızın duası kabl olur
canım hangisi,çakma kesiramı,kesira sirelmi,benimde beklediğim zaman var o nedenle hangisi olduğunu merak ettim,Tam bi salağım! Fallardan cesaret alıp msj attım sevval erdal,umut ısık vs hepsi bommm patladı asla cvp vermedi binnazdakiler ismini hatırlamıorum bile cöp hepsi olumluydu..Serüven hayatında biri var nisanda görüşmeniz yüzyüze sana duygusu var o kıza yok demişti şimdi engellemedide öle okuyup cvp vermedi bomm oda patladı sayılır öle olsa tsk ederdi bi..soraa kesira bomm o hayatında biri var bile demedi.. Emine akkaya cadı cafe bommm patladı.. Aslı kadıköy bomm patladı..ohh mis ümitsiz ümitsiz uyıyım..
Bende de inanılmaz şekilde sallamıştıKizlar telwede efsun hatuna fal baktirdim olesine atmistim inanilmaz sekilde begendim
Hadi ya ne demisti ayrintida veriyo banada sallaryipmi tuttu acaba ne demistiBende de inanılmaz şekilde sallamıştı
Eski hesabımdaydı falı..eski hesabımı kapatmıştım falını detaylı hatırlamıyorum ama çok saçma şeyler söylemişti..Hadi ya ne demisti ayrintida veriyo banada sallaryipmi tuttu acaba ne demisti
Gunaydin canim aynen oyleyani bize iyi gelen duayı dillendirirsek, adeta şifası azalır gibi düşündüğünü anlıyorum,
evet bu olabilir,hiç böyle düşünmemeiştim.
Evlencegin kisiyi falanmi tarif etmistiEski hesabımdaydı falı..eski hesabımı kapatmıştım falını detaylı hatırlamıyorum ama çok saçma şeyler söylemişti..
Canım benim bir ilişkim var onunla ilgiliydi ama olmayan şeyleri söylemişti.. Tutarsız saçma sapan bir faldı benim ki üzgünümEvlencegin kisiyi falanmi tarif etmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?