- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Bnmki bna uyuyo fln .bende biten iliskim icin baktirdimCanım benim bir ilişkim var onunla ilgiliydi ama olmayan şeyleri söylemişti.. Tutarsız saçma sapan bir faldı benim ki üzgünüm
günaydın,fikrin bana mantıklı geldi teşekkür ederim canım.Gunaydin canim aynen oyle
çok güzel öpüşen balık etli birini uygun gördü bana daKızlar bana bizim organik Eminenin bir dediği daha çıktı.. Karman çorman falı tutuyor biryerlerden
Seviyorum bu kadını yaaçok güzel öpüşen balık etli birini uygun gördü bana da
deli yaSeviyorum bu kadını yaa
Bana da fazla laf yapma çok konuşuyorsun demişti
çok güzel öpüşen balık etli birini uygun gördü bana da
Kim bıldı arkadasım bunu önemlı bır noktada uyarmış senı sevındım adına.Esmer bir kiz senin kuyunu kazıyor dedi dikkat et dedi kız benim başımı belaya sokacakmis neyse dedi bugün de dediği şey oldu tarif ettiği kiz bana mesaj attı ve dediği şeyler de oldu başımı belaya sokuyordu tam dank etti ben de üniversite hayatım bitiyordu kısacası.
alıntıyı bu şekilde koymayın bence etik değil rezzan hanıma da çok yazık nasıl böyle bir mesaj atar para insanlara neler yaptırıyor.Bir daha asla fal baktırmayacaklarım listesine girdi.
alıntıyı bu şekilde koymayın bence etik değil rezzan hanıma da çok yazık nasıl böyle bir mesaj atar para insanlara neler yaptırıyor.Bir daha asla fal baktırmayacaklarım listesine girdi.
rezzan hanımın son zamanlar da yaptığı hiçbir şey etik değil zaten gerçek yüzünü gösterdi fakat özel mesaj olduğu için dedim işi uzatıp dava açabilir kadının gözü dönmüşetik olmayan bence bu tutum ve davranış.. ve benim yaptığım bence gayet etik, iftira attığım düşüncesini engellemek için koydum o fotografı. kanıt ve ispat olarak...
sen ne yaptın da o böyle bi mesaj atma gereği duydu? durup dururken kimse böyle yapmaz çünkü. herkes için söylüyoruz beğendiğimizi beğenmediğimizi. rezzan ablanın da söyledikleri çok çıkmadığı oldu burda insanlar da belirtti beğenmedim çıkmadı vs diye hiç birine tehdit mesajları atmadı. ne oldu da bu duruma geldi önemli olan orası?etik olmayan bence bu tutum ve davranış.. ve benim yaptığım bence gayet etik, iftira attığım düşüncesini engellemek için koydum o fotografı. kanıt ve ispat olarak...
Kızlar bana bizim organik Eminenin bir dediği daha çıktı.. Karman çorman falı tutuyor biryerlerden
rezzan hanımın son zamanlar da yaptığı hiçbir şey etik değil zaten gerçek yüzünü gösterdi fakat özel mesaj olduğu için dedim işi uzatıp dava açabilir kadının gözü dönmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?