Binnaz Abla

Canım benim bir ilişkim var onunla ilgiliydi ama olmayan şeyleri söylemişti.. Tutarsız saçma sapan bir faldı benim ki üzgünüm
Bnmki bna uyuyo fln .bende biten iliskim icin baktirdim

Kızlar, merhaba... Bir yorumcudan bahsetmek istiyorum. Ona kötü yorum yaptığım için, üstelik bu yorumcuyu beğenmediğimi arkadaşlarıma vs. söylediğim için bu insan beni tehtid etti. Üzerime negatif enerji saldığını ima etti. Üstü kapalı tehtid etti. Üstelik onun adını, şanını böyle bir zamanlar fal baktırtığım ama fallarını beğenmediğimi söylediğim için kirlettiğimi söylüyor.. Bu insana güvenip fal atmayın bence, ben karşımdaki insanın fal baktırdığım insanın iyi niyetli olmasını isterim... Kötü yorum gelince çirkinleşmemesini isterim... Ama durum bu, size göstermek için o insanın bana faceden atmış olduğu mesajıda paylaşıcam sizinle. Güvendiğiniz, fal baktırdığınız insanlara dikkat edin diye. Bir de özürdilememi istemiş... Rezzan Abla fal alem... Buyrun saygın insanın düştüğü duruma :)) yazık gerçekten... saf bir insan olsam sizin üstü kapalı tehtidinizden korkardım Rezzan hanım, ama malesef bana işlemiyor bunlar. Allah sizi ıslah etsin...

Eklentiler

• sfsdfsf.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 162
Son düzenleme:
Kızlar, merhaba... Bir yorumcudan bahsetmek istiyorum. Ona kötü yorum yaptığım için, üstelik bu yorumcuyu beğenmediğimi arkadaşlarıma vs. söylediğim için bu insan beni tehtid etti. Üzerime negatif enerji saldığını ima etti. Üstü kapalı tehtid etti. Üstelik onun adını, şanını böyle bir zamanlar fal baktırtığım ama fallarını beğenmediğimi söylediğim için kirlettiğimi söylüyor.. Bu insana güvenip fal atmayın bence, ben karşımdaki insanın fal baktırdığım insanın iyi niyetli olmasını isterim... Kötü yorum gelince çirkinleşmemesini isterim... Ama durum bu, size göstermek için o insanın bana faceden atmış olduğu mesajıda paylaşıcam sizinle. Güvendiğiniz, fal baktırdığınız insanlara dikkat edin diye. Bir de özürdilememi istemiş... Rezzan Abla fal alem... Buyrun saygın insanın düştüğü duruma :)) yazık gerçekten... saf bir insan olsam sizin üstü kapalı tehtidinizden korkardım Rezzan hanım, ama malesef bana işlemiyor bunlar. Allah sizi ıslah etsin...

Kim bıldı arkadasım bunu önemlı bır noktada uyarmış senı sevındım adına.

etik olmayan bence bu tutum ve davranış.. ve benim yaptığım bence gayet etik, iftira attığım düşüncesini engellemek için koydum o fotografı. kanıt ve ispat olarak...

alıntıyı bu şekilde koymayın bence etik değil rezzan hanıma da çok yazık nasıl böyle bir mesaj atar para insanlara neler yaptırıyor.Bir daha asla fal baktırmayacaklarım listesine girdi.

etik olmayan bence bu tutum ve davranış.. ve benim yaptığım bence gayet etik, iftira attığım düşüncesini engellemek için koydum o fotografı. kanıt ve ispat olarak...

rezzan hanımın son zamanlar da yaptığı hiçbir şey etik değil zaten gerçek yüzünü gösterdi fakat özel mesaj olduğu için dedim işi uzatıp dava açabilir kadının gözü dönmüş

sen ne yaptın da o böyle bi mesaj atma gereği duydu? durup dururken kimse böyle yapmaz çünkü. herkes için söylüyoruz beğendiğimizi beğenmediğimizi. rezzan ablanın da söyledikleri çok çıkmadığı oldu burda insanlar da belirtti beğenmedim çıkmadı vs diye hiç birine tehdit mesajları atmadı. ne oldu da bu duruma geldi önemli olan orası?

olaya tek taraflı bakmamak gerekır sız ne yaptınızda burdan bunu paylasma geregı duymuss rezzan hanımm ?
ben ona defalarca fal baktırmısımdır dedıklerınden yasadıklarımda oldu bazen cıkmadıda soyledım ama boyle bır tepkıyle karsılasmadım :S ılgınccc ..
keske mesajın bu kısmını paylasıcagınıza basınıda gorebılseydık ..bı ınsanı boyle yargılamak cok yanlıss ...

rezzan hanımın son zamanlar da yaptığı hiçbir şey etik değil zaten gerçek yüzünü gösterdi fakat özel mesaj olduğu için dedim işi uzatıp dava açabilir kadının gözü dönmüş

Kesinlikle haklısın ama dava açmasını bende isterim. Tehtid alan benim burda... Hatta bu yazılanları okuyordur eminim daha açması için rica ediyorum ona :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…