sen ne yaptın da o böyle bi mesaj atma gereği duydu? durup dururken kimse böyle yapmaz çünkü. herkes için söylüyoruz beğendiğimizi beğenmediğimizi. rezzan ablanın da söyledikleri çok çıkmadığı oldu burda insanlar da belirtti beğenmedim çıkmadı vs diye hiç birine tehdit mesajları atmadı. ne oldu da bu duruma geldi önemli olan orası?
sen ne yaptın da o böyle bi mesaj atma gereği duydu? durup dururken kimse böyle yapmaz çünkü. herkes için söylüyoruz beğendiğimizi beğenmediğimizi. rezzan ablanın da söyledikleri çok çıkmadığı oldu burda insanlar da belirtti beğenmedim çıkmadı vs diye hiç birine tehdit mesajları atmadı. ne oldu da bu duruma geldi önemli olan orası?
olaya tek taraflı bakmamak gerekır sız ne yaptınızda burdan bunu paylasma geregı duymuss rezzan hanımm ?
ben ona defalarca fal baktırmısımdır dedıklerınden yasadıklarımda oldu bazen cıkmadıda soyledım ama boyle bır tepkıyle karsılasmadım :S ılgınccc ..
keske mesajın bu kısmını paylasıcagınıza basınıda gorebılseydık ..bı ınsanı boyle yargılamak cok yanlıss ...
falalem sitesinde benim de yazdığım olumsuz yorum yer almamıştı ve içerisinde kötü bir şey yoktu ben de iade istedim fakat iade yapılmadı.Sanırım bu arkadaşta öyle bir şey yaşamıştı veya burdan başka biriydi.Geçen bayağı yazı yazılmıştı bu konuyla ilgili.Binnaz abla sitesi bu konuda çok iyi.Beğenmediğim falı hemen iade ettiler ve isterseniz hesap numaranıza para karşılığı yollabiliriz dediler.
Mesajın başınıda atıcam fotoğraf olarak bu mesajın altına. Ben hiç birşey yazmadım.. sadece ona baktırdığım bir fal var ve gayet saygı çerçevesinde beğenmediğimi belirttiğim bir yorum var. Bide sanırım dün burdan duygu diye bir arkadaş fal alemi ve rezzan iksiri beğenmediğini falan söylemiş anlatmış baya... duygu denen kişinin yazdıklarınıda okudum gayet saygı çerçevesinde memnun kalmadığını beğenmediğini belirtmiş kız. sanırım duygu denen insanın ben olduğumu sanıyor.. o üyeliğin ben olduğumu ve o yazılanların (tekrar söylüyorum yazılanlarda hiç birşey yok) benim yazdığımı sanıyor... yani işim gücüm yok farklı farklı hesaplar açıp Rezzan iksiri orda burda kötülücem.. ben buraya bile yeni kayıt oldum ve sırf bu olayı anlatmak için kayıt oldum... o da böyle bir durumla mesajla karşılaştığım için....eğer benle uğraşan bir insan varsa bunu gösteririm, ortaya koyarım ne var ne yoksa. kendisiyle muhattap olmam ben burayı baya takip ediyor zaten burdan okusun işte yazdıklarımı.
Bedava fal baktirmak icin falciyla kanka olup bilgilerimizi falciya tasiyanlara selam(!) olsun burdanAllah allah gercekten artık kıme ınanıcagımızı sasırdık bızde burda o kadar cok sey gorduk kı laf tasıyan mı dersın,falcıyaa bedava fal baktırıcam dıyee kanka olan mı dersın neler neler..
gercekten boyle bısey varsada ne dıyelım yazıklar olsun ..
Ama dıyorum ben kendısıne begenmedıgımı soylemıstım dedıklerınden cıkanda oldu benım kendı adıma guvendıgım ınsanlardandır burda bır arkadaşta sıtesınde baska bırıne baktırıp soyledıgım seyı duydum dıyordu ben ordan bı kac falcıyada baktırdım ama hıc boyle bırsey yasamadım..Ve bana dedıklerınıde yasamısımdır,arada bı yorumuydu bu begenmedıgım ve soyledım gayette duzgun bır cevap almıstım..
Uslubun ve soyleme seklınde onemlı yanı bazı ınsanlar cıkmıycak olmıycak bısey duyunca kısacası ıstemedıklerı yorumu duyunca cıldırabılıyorlar..
Allah allah gercekten artık kıme ınanıcagımızı sasırdık bızde burda o kadar cok sey gorduk kı laf tasıyan mı dersın,falcıyaa bedava fal baktırıcam dıyee kanka olan mı dersın neler neler..
gercekten boyle bısey varsada ne dıyelım yazıklar olsun ..
Ama dıyorum ben kendısıne begenmedıgımı soylemıstım dedıklerınden cıkanda oldu benım kendı adıma guvendıgım ınsanlardandır burda bır arkadaşta sıtesınde baska bırıne baktırıp soyledıgım seyı duydum dıyordu ben ordan bı kac falcıyada baktırdım ama hıc boyle bırsey yasamadım..Ve bana dedıklerınıde yasamısımdır,arada bı yorumuydu bu begenmedıgım ve soyledım gayette duzgun bır cevap almıstım..
Uslubun ve soyleme seklınde onemlı yanı bazı ınsanlar cıkmıycak olmıycak bısey duyunca kısacası ıstemedıklerı yorumu duyunca cıldırabılıyorlar..
Yıl 2015 kadının korkutma biçimine bak:)) banada yollasın enerji bu iş o kdr kolay bişeymiymiş hopp yolluo ay gülceğim yoktu:))Bir insanı tehtid etmek bu kadar kolay gelmesin size! Karşınızdaki insanı salak yerine koymayın. Yok kötü enerji yollarım, benden özürdile.... vs. çirkinleşmek, seviyesizleşmek tamda size göre Rezzan hanım.
Yıl 2015 kadının korkutma biçimine bak:)) banada yollasın enerji bu iş o kdr kolay bişeymiymiş hopp yolluo ay gülceğim yoktu:))
Mesajda sana kötü enerji yollarım yazmıyor ki. Ben mi yanlış okuyorum.
Not: Rezzan Hanımın hiçbir falı bana çıkmadı. falcılığını beğendiğim için savunmuyorum.Sadece yazdıklarını tehdit olarak algılamadım.
Mesajda sana kötü enerji yollarım yazmıyor ki. Ben mi yanlış okuyorum.
Not: Rezzan Hanımın hiçbir falı bana çıkmadı. falcılığını beğendiğim için savunmuyorum.Sadece yazdıklarını tehdit olarak algılamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?