Binnaz Abla

kuzum bazı ınsanlar bızım gıbı sadece fal baktırmıyor farklı seylerın ıcınee gırıyor buna laf tasımak,falcıyla arasında bag kurmak,sonra bırbırlerıne kazık atmakta var gercekten ılgıncc ..

falalem sitesinde benim de yazdığım olumsuz yorum yer almamıştı ve içerisinde kötü bir şey yoktu ben de iade istedim fakat iade yapılmadı.Sanırım bu arkadaşta öyle bir şey yaşamıştı veya burdan başka biriydi.Geçen bayağı yazı yazılmıştı bu konuyla ilgili.Binnaz abla sitesi bu konuda çok iyi.Beğenmediğim falı hemen iade ettiler ve isterseniz hesap numaranıza para karşılığı yollabiliriz dediler.

Mesajın başınıda atıcam fotoğraf olarak bu mesajın altına. Ben hiç birşey yazmadım.. sadece ona baktırdığım bir fal var ve gayet saygı çerçevesinde beğenmediğimi belirttiğim bir yorum var. Bide sanırım dün burdan duygu diye bir arkadaş fal alemi ve rezzan iksiri beğenmediğini falan söylemiş anlatmış baya... duygu denen kişinin yazdıklarınıda okudum gayet saygı çerçevesinde memnun kalmadığını beğenmediğini belirtmiş kız. sanırım duygu denen insanın ben olduğumu sanıyor.. o üyeliğin ben olduğumu ve o yazılanların (tekrar söylüyorum yazılanlarda hiç birşey yok) benim yazdığımı sanıyor... yani işim gücüm yok farklı farklı hesaplar açıp Rezzan iksiri orda burda kötülücem.. ben buraya bile yeni kayıt oldum ve sırf bu olayı anlatmak için kayıt oldum... o da böyle bir durumla mesajla karşılaştığım için....eğer benle uğraşan bir insan varsa bunu gösteririm, ortaya koyarım ne var ne yoksa. kendisiyle muhattap olmam ben burayı baya takip ediyor zaten burdan okusun işte yazdıklarımı.

Mesajın başınıda atıcam fotoğraf olarak bu mesajın altına. Ben hiç birşey yazmadım.. sadece ona baktırdığım bir fal var ve gayet saygı çerçevesinde beğenmediğimi belirttiğim bir yorum var. Bide sanırım dün burdan duygu diye bir arkadaş fal alemi ve rezzan iksiri beğenmediğini falan söylemiş anlatmış baya... duygu denen kişinin yazdıklarınıda okudum gayet saygı çerçevesinde memnun kalmadığını beğenmediğini belirtmiş kız. sanırım duygu denen insanın ben olduğumu sanıyor.. o üyeliğin ben olduğumu ve o yazılanların (tekrar söylüyorum yazılanlarda hiç birşey yok) benim yazdığımı sanıyor... yani işim gücüm yok farklı farklı hesaplar açıp Rezzan iksiri orda burda kötülücem.. ben buraya bile yeni kayıt oldum ve sırf bu olayı anlatmak için kayıt oldum... o da böyle bir durumla mesajla karşılaştığım için....eğer benle uğraşan bir insan varsa bunu gösteririm, ortaya koyarım ne var ne yoksa. kendisiyle muhattap olmam ben burayı baya takip ediyor zaten burdan okusun işte yazdıklarımı.

Binnaz abla gerçekten iyi ve fal alemde böyle birşey yaşadım evet. Sanırım yaşayan bir arkadaş daha burda olayını anlatmış dün duygu diye biri... ama o ben değilim. hiç işim yok insanları kötülücem.. ben olan birşeyi konuşuyorum olmayan birşeyi değil.... ve bu yüzden kanıt olarak atıyorum fotoğrafını.... site yöneticisinden de mail atmış bana '"eğer hakkımda kötü şeyler yazmaya devam ederse ve yazdıklarını kaldırmazsa ona bu sefer gerçekten bütün kötü enerjimi yollayacağım'" diye.... buyrun burdan yakın :)) seviyesin insan

Binnaz abla gerçekten iyi ve fal alemde böyle birşey yaşadım evet. Sanırım yaşayan bir arkadaş daha burda olayını anlatmış dün duygu diye biri... ama o ben değilim. hiç işim yok insanları kötülücem.. ben olan birşeyi konuşuyorum olmayan birşeyi değil.... ve bu yüzden kanıt olarak atıyorum fotoğrafını.... site yöneticisinden de mail atmış bana '"eğer hakkımda kötü şeyler yazmaya devam ederse ve yazdıklarını kaldırmazsa ona bu sefer gerçekten bütün kötü enerjimi yollayacağım'" diye.... buyrun burdan yakın :)) seviyesin insan

Allah allah gercekten artık kıme ınanıcagımızı sasırdık bızde burda o kadar cok sey gorduk kı laf tasıyan mı dersın,falcıyaa bedava fal baktırıcam dıyee kanka olan mı dersın neler neler..
gercekten boyle bısey varsada ne dıyelım yazıklar olsun ..

Ama dıyorum ben kendısıne begenmedıgımı soylemıstım dedıklerınden cıkanda oldu benım kendı adıma guvendıgım ınsanlardandır burda bır arkadaşta sıtesınde baska bırıne baktırıp soyledıgım seyı duydum dıyordu ben ordan bı kac falcıyada baktırdım ama hıc boyle bırsey yasamadım..Ve bana dedıklerınıde yasamısımdır,arada bı yorumuydu bu begenmedıgım ve soyledım gayette duzgun bır cevap almıstım..

Uslubun ve soyleme seklınde onemlı yanı bazı ınsanlar cıkmıycak olmıycak bısey duyunca kısacası ıstemedıklerı yorumu duyunca cıldırabılıyorlar..

Ben iade falan istemedim sadece falı beğenmediğimi söylediğim bir yorum attım... Ben insanlara iftira atmaktan korkarım, insanların hakkını yemekten korkarım zaten böyle birşey olmasa ve söylediklerimde yanlış olan en ufak birşey olsa bunu burda paylaşmaya korkarım... Çünkü Allah büyük. biliyorum... Ben sadece uyarmak istedim bu insana iyiyseniz iyisiniz falı beğenmediğinizde size kötü enerjilerini yollayabilir... gerçekten seviyesiz insanlara fal baktırdığım içinde kendime acıyorum. Benim gönlüm rahat, içim rahat... Söylediklerimin hiç birinde yalan yanlış olmadığını biliyorum çünkü.. Dediğim gibi sizi uyarmak istedim, ve sonra olması gereken Allaha havale ediyorum bu tür insanları...

Bedava fal baktirmak icin falciyla kanka olup bilgilerimizi falciya tasiyanlara selam(!) olsun burdan

Canım, herkese denk gelmeye bilir bu olay... Ama zamanla her insan rengini belli eder, kişiliğini karakterini belli eder. Emin ol belli eder ve zaten görüyoruz işte... Benim ne amacım olabilir bir falcıyı kötülemekle? İftira atmakla? Allah var işini çok güzel yapan insanlar var.. Ve falını beğenmediysen yolunu güzel güzel ayırdığın insanlarda var...Ama bu insan tehtid ediyor, seviyesizce... Ben Allahtan yeterince korkuyorum.. Ve bu insanın bana hiç birşeyi işlemez içim rahat. Yazık diyorum sadece... Uslübumu hiç bir zaman aşmam, hiç bir insana karşı. Böyle bir olayla karşılaşsam bile aşmadım aşmam.

Ben temiz yürekli insanlara fal baktırmayı tercih ettiğimden dolayı, sizin saf ve iyi niyetinizle yolladığınız falcılardan biridir belki bu Rezzan abla. Bu yüzden bilin istedim...

Ve eğer zaten bir insan bir yorumcu profosyonelse, gerçekten iyi niyetliyse bu tür durumlara girmez. Böyle tehtid etmez ve böyle bir imada bulunmaz. İlkten imada bulundu şimdi açık açık tehtid ediyor... Ve ben artık gülüyorum gerçekten .. :) Seviyenin düştüğü durumlara bak... Ben her yorumcuya karşı korumuşumdur saygımı ve uslübumu. Kaldıki bu insana ben olmasam biri çok daha farklı şekilde konuşabilirdi. Saygısını aşabilirdi. Bu tür bir davranışda sergilemedim... Ama her iki durumda da bir yorumcu '"sana kötü enerjilerimi yollayacağım'" dememeyi bilmeli..

Ve attığım fotoğraftaki mesajı okuduysanız zaten durumu anlarsınız. Başarılı bir yorumcu olmak kolay değilmiş ve başarılı bir yorumcuyu kötülemek kolay değilmiş... Ben burda şuan kendisini kötülediğim (gerçekleri söylediğim ve gösterdiğim) için bana kötü enerjilerini yollayacak bu insan... Ama ben sizi iyi niyetle fal yollayan insanları uyarma gereği duydum. hatta bunu borç bildim Rezzan hanım..

Bir insanı tehtid etmek bu kadar kolay gelmesin size! Karşınızdaki insanı salak yerine koymayın. Yok kötü enerji yollarım, benden özürdile.... vs. çirkinleşmek, seviyesizleşmek tamda size göre Rezzan hanım.

Yıl 2015 kadının korkutma biçimine bak:)) banada yollasın enerji bu iş o kdr kolay bişeymiymiş hopp yolluo ay gülceğim yoktu:))

Yıl 2015 kadının korkutma biçimine bak:)) banada yollasın enerji bu iş o kdr kolay bişeymiymiş hopp yolluo ay gülceğim yoktu:))

Sorma canım aynen bana işlemez bunlar da :)) amacım sadece tüm iyi ve saf niyetinle benim gibi fal baktırmayı seven insanların durumu bilmesi... görmesi. korkutma biçimindn çok seviyesizliğe ve çirkinliğe bakarmısın? kötü enerjinizi heycanla bekliyorum Rezzan hanımcığım, siz ne kadar diretseniz de bu konuda hala tehtidlere sizin mesajlarınıza cevap vermicem...

mesajda '"bence kendini toparla ve gereken kişilerden özür dile, .çünkü üzerindeki bu negatif enerjiyi çok kolay atamazsın..'" bu yazıyor... yani özürdilemezsem başıma gelecek negatif enerjiden bahsediyor... faceden mesaj atmıyor artık falalem site yönetiminden iletmiş... '"hakkımda yazmaya devam ederse ve yazdıklarını silmezse bu sefer yollamadığım enerjiyi gerçekten yollayacağım...'" demiş :)

NOT: Nesini tehtit olarak algılamadın? '"biz seni biliriz, buluruz'" bile yazıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…