- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
sanki iyi enerjisi tuttu da kötüsü tutacakBir insanı tehtid etmek bu kadar kolay gelmesin size! Karşınızdaki insanı salak yerine koymayın. Yok kötü enerji yollarım, benden özürdile.... vs. çirkinleşmek, seviyesizleşmek tamda size göre Rezzan hanım.
sanki iyi enerjisi tuttu da kötüsü tutacak
haha aynen canım ya neyine güvenmişse:) biz şımartıyoruz bu falcıları aslında bu kadar talep görünce çok iyi falcı zannediyolar kendilerini ama görüyoruz 100 falda üç beş şey ya tutuyo ya tutmuyo. o kadar güçlü enerjileri olsa falları süper olurdusanki iyi enerjisi tuttu da kötüsü tutacak
haha aynen canım ya neyine güvenmişse:) biz şımartıyoruz bu falcıları aslında bu kadar talep görünce çok iyi falcı zannediyolar kendilerini ama görüyoruz 100 falda üç beş şey ya tutuyo ya tutmuyo. o kadar güçlü enerjileri olsa falları süper olurdu
Yav arkadaş en fazla sana fal bakmaz tekrardan.olayı fazla abartıyorsun bence.birşey yapacak hali yok ya sana.NOT: Nesini tehtit olarak algılamadın? '"biz seni biliriz, buluruz'" bile yazıyor...
Yav arkadaş en fazla sana fal bakmaz tekrardan.olayı fazla abartıyorsun bence.birşey yapacak hali yok ya sana.
kızlar geçenlerde promosyon fal attım tellweye elmura diye biri bakmış şaşırttı beni ya bilmiş baya bişey. acaba attı da mı tuttu yoksa gerçekten bildi mi ona karar veremiyorum
ben de denemek istedim tekrar ama maddi bi çöküşte olduğum için vazgeçtimoyu baya düşükmüş ama merak ettim, katinayı su ile destekliyormuş filan. Bir promosyonda bana baksa keşkeArtık böyle yeni falcı denemeyeceğim o yüzden atmıyorum şimdilik
ben de denemek istedim tekrar ama maddi bi çöküşte olduğum için vazgeçtimepey uzun detaylıydı inşallah atıp da tutmamıştır
ne olursa olsu yazdıkları çok kötü Rezzan'ın
çok bekletmiyo canım aynı gün içinde yorumlamıştı ben 2 kez yolladım onaArkadaşlar ,
Serüven çok mu bekletiyor fallarını , bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevıneceğim
Çok teşekkür ederim canım umarım bekletmez atıcam şimdi merak ediyorumçok bekletmiyo canım aynı gün içinde yorumlamıştı ben 2 kez yolladım ona
Bir yolun var aylin kuzu. Aynen öyle oldu..Kim bıldı arkadasım bunu önemlı bır noktada uyarmış senı sevındım adına.
hangi neden bir insana böyle bir mesaj attırır ? kötü enerji yollayacakmış bide hanımefendi.Adama sorarlar sen kimsin ki diye.Yapana deği yaptırana bakacaksın. Rezzan hanım gayet ağırbaşlı hanımefendi bir insan. Bugüne kadar böyle bir olay hiç yaşanmadı. Bu ne hırs bu ne kin. Bu kadar takıntılı olunmaz. Bunun altında farklı bir şey var bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?