Binnaz Abla

sanki iyi enerjisi tuttu da kötüsü tutacak

Heh, lafı ağzımdan aldın yemin ediyorum... Demek istediğim tam olarak bu. Senin bana hiç birşeyin işlemedi Rezzan hanım. Kötü enerjilerinide korkutabileceğin insanlara sakla. Ben senin baktıgın fallardan ziyade, insanlığını yaklaşımı ve tutumu serdim ortaya... İçim çok rahat.

haha aynen canım ya neyine güvenmişse:) biz şımartıyoruz bu falcıları aslında bu kadar talep görünce çok iyi falcı zannediyolar kendilerini ama görüyoruz 100 falda üç beş şey ya tutuyo ya tutmuyo. o kadar güçlü enerjileri olsa falları süper olurdu

Falları zaten boş çıkıyor, tutmuyor. Orasını söyler geçerim yaptıgı terbiyesizliği, davranışını, tehtidini göstermek istedim... Kesinlikle biz şımartıyoruz haklısınn ama şımartılmayı hakeden falcılığıda insanlığıda bi o kadar güzel ve seviyeli olan yorumcularda var :)) Rezzan Abla gibi seviyesiz, çirkinleşen, tehtit eden insanlar yerine.

Yav arkadaş en fazla sana fal bakmaz tekrardan.olayı fazla abartıyorsun bence.birşey yapacak hali yok ya sana.

Sen ne diyorsun ya? 'Yav arkadaş' ??? Anlamadım?

Canım zaten yazdıklarımı tam olarak okusaydın Rezzan İksire bir daha zaten ben fal yollamam, bunu anlardın. Bir. İkincisi olay hiç de abartılmış değil. Ne ise onu yazıyorum ne söylenmişse ne olmuşsa onu yazıyorum bende... Burda iyi ve saf niyetiyle fal baktıran insanlar var, bu olayı paylaşmazsam onlara haksızlık olur. En başta benim içim rahat etmez. Birşey yapacak hali zaten yok ben bundan korkacak insan değilim. Birşey yapamayacağını biliyorum ama birşey yapabilecek gibi davranması var.. Tehtidi var. Anlatabildim mi?

kızlar geçenlerde promosyon fal attım tellweye elmura diye biri bakmış şaşırttı beni ya bilmiş baya bişey. acaba attı da mı tuttu yoksa gerçekten bildi mi ona karar veremiyorum

kızlar geçenlerde promosyon fal attım tellweye elmura diye biri bakmış şaşırttı beni ya bilmiş baya bişey. acaba attı da mı tuttu yoksa gerçekten bildi mi ona karar veremiyorum

oyu baya düşükmüş ama merak ettim, katinayı su ile destekliyormuş filan. Bir promosyonda bana baksa keşke Artık böyle yeni falcı denemeyeceğim o yüzden atmıyorum şimdilik

oyu baya düşükmüş ama merak ettim, katinayı su ile destekliyormuş filan. Bir promosyonda bana baksa keşke Artık böyle yeni falcı denemeyeceğim o yüzden atmıyorum şimdilik
ben de denemek istedim tekrar ama maddi bi çöküşte olduğum için vazgeçtim epey uzun detaylıydı inşallah atıp da tutmamıştır

ne olursa olsu yazdıkları çok kötü Rezzan'ın

Canım aynen öyle... Napıcaksın bu tür seviyesiz, tehtit eden falcıya sadece gülüp geçmek ve yaptıklarını açığa çıkarmak bize düşüyor.... Rezzan Ablanın yazdıklarını zaten ben gösterdim, iyi niyetle gönderdiğimiz falcıların ne olup olmadığını bilmek gerek.. Zamanla çıkıyor zaten ortaya ya duyuyorsun ya yaşıyorsun

Yapana deği yaptırana bakacaksın. Rezzan hanım gayet ağırbaşlı hanımefendi bir insan. Bugüne kadar böyle bir olay hiç yaşanmadı. Bu ne hırs bu ne kin. Bu kadar takıntılı olunmaz. Bunun altında farklı bir şey var bence.

hangi neden bir insana böyle bir mesaj attırır ? kötü enerji yollayacakmış bide hanımefendi.Adama sorarlar sen kimsin ki diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…