Binnaz Abla

Derler ya kısmetse gelir yemenden ,kısmet değilse ne gelir elden.Eğer alın yazısında varsa hiçbir kuvvetin bunu silmeye gücü yetmez.

Derler ya kısmetse gelir yemenden ,kısmet değilse ne gelir elden.Eğer alın yazısında varsa hiçbir kuvvetin bunu silmeye gücü yetmez.

ölede artık kaybetmekten çok yoruldum ya . ne gelmez kısmetmiş . birini çok sevdim oda gitti başkasınla evlendi hemde çok basit briiyle söylemek istemiyorum böle ama böle maalesef . sonra başkalarıyla zaten olmadı . olmuyor . kısmetim mi kapalı ne . yaş 27 oldu artık . son demlerimi yaşıyorum siz yine gençsiniz olur daha boşa üzmeyin kendinizi . ama birinide beklemeyin arkadaşlar . ben üç yıl bekledim ama evlendi gitti .nasılsa dönücek diye beklemeyin derim ben ....

Sabır vallaha başka yolu yok inan yok ama tahammül değil sabır keşke hepimiz başarabilsek

Sabır vallaha başka yolu yok inan yok ama tahammül değil sabır keşke hepimiz başarabilsek

işte bende kendi hayatımdan ders çıkarıyorum . kimseyi beklemeyin arkadaşlar . sizi seven zaten hiç gitmez . sakın beklemeyin . benim gibi olursnuz . bir yaştan sonra zor bulunuyor evlenilcek biri.çünkü genelde evli oluyorlar . ben o zamanlar beklemeseydim on kere evlenmiştim . ama öle olmadı . kısmet nasip tabi ama birazda aklını kullanıcaksın bu işlerde ..

buda yetmiyormuş gibi birde bu yeni adam çıktı . oda sinir etti beni . bir sürü fal baktırdım onun içn . birde paralarım gitti . tam aşk acım geçmişken yine hüsrana uğradım ...

Bide insan olgunlaştıkça daha ince eler duruma geliyor öyle her önüne çıkana bununla olur diyemiyor sanırım buda bi etken.Yinede olumsuz olma lütfen eminim en doğru zamanda rabbim sana yaşatacak bu mutluluğu en hayırlı insanla

kızlar bu duru şentürk sabahtan beri online nasıldır ki ya burda yazılanları online görmedim daha bugün çünkü

ya birde aşk yaşadın ya daha önce yine öle olsun istiyorsun . gönlünün sevdiği biriyle evlenmek istiyorsun herkese tamam diyemiyorsun . zaten çok zor seven biriyim . öle lanetimdir ki birine ısınamazsam ısınamam nedenide yoktur . on dakikada hoşlanmadıysam ağzıyla kuş tutsa beni ikna edemez . maalesef böle bir yapım var ...

Öyle iyi anlıyorumki senin gibi biri var şu an karşında çabucak ısınan alışan kabullenenleri Allah mutlu etsin ne diyim

Öyle iyi anlıyorumki senin gibi biri var şu an karşında çabucak ısınan alışan kabullenenleri Allah mutlu etsin ne diyim

amin canım ya . valla bu sayfa kırık kalplerin buluştuğu bir yer oldu . herkes birbirine duacı . zaten sıkıntımız olmada fal baktırmayız . bir çeşit kendimizi oyalıyoruz işte hepsi hikaye aslında ..

Bu arada Rumii tavsiye edilmişti baktırdım bende.Yalın net bi tarzı var ancak lafı ağzından cımbızla alınan cinsinden.Geleceği Allah bilir tabi zaman geçmesi gerek onun icin ama şu anı yaniii yüzde 50 /50 Rumii .

amin canım ya . valla bu sayfa kırık kalplerin buluştuğu bir yer oldu . herkes birbirine duacı . zaten sıkıntımız olmada fal baktırmayız . bir çeşit kendimizi oyalıyoruz işte hepsi hikaye aslında ..

Tabi canım herkes bi beklenti icinde sonuçta fallar iyi geliyo ya terapi işte bi yerdede plasebo etkisi yaratıyo .öyle inanıyoruzki olacağina olmuş kadar mutlu oluyoruz bi anlık bile olsa

Kızlar melek öze fal baktırdım bazı ilginç detaylar verdi bi de gelecekle ilgili ilginç şeyler söledi. Daha önce baktıranlar anı bilme konusunda ne düşünüyorlar? Çünkü eski sevgilimle ilgili seni çok düşünüyor çok üzülüyor falan dedi bana baya ütopik geldi

Çok takılma derim..
Bana ayrıldığım erkek arkadaşım konusunda çok acı çekiyorsun vs. bir sürü şey söyledi.
Halbuki bitti diye memnunum ve ben yeni bir aşk var mı bana diye sormuştum.
Falcıların genel takıntısı 'ayrılık sonrası kadın mutsuzdur acı çeker ve eski erkek arkadaş dönsün diye bekler' olduğu için
o yoruma takılma... hayatına devam et...

düşünüyorsa zaten döner...

melek bende bilemedi pek . çalışmıyorsun falan iş kapıları gelicek vs dedi ki oysa çalışıyorum . bilgilerime göz atmış ona istinaden konuştu . iyi falcıysa çalıştığımı neden bilemedi . anı bile bilemiyor ki geleceği bilmesi çok zor bence ...

Melek çok tatlı bi kız cok detaycı narin anlatımıyla gerçekçiliğiyle ona inanmamak mümkün degil.Lâkin gelecekbyorumu için zamana ihtiyacım var.Şu anla ilgili evet tam olarak söulediği birşey doğrudur.Ancak büyük olaylarla ilgili zaman vermekten kaçındı.Melek kesinlikle bir kez olsun bence denenmeli.Ancak şunu söylemeliyimki;tarotta benim ağzımı açık bırakan ilk sıradaki insan benim için Acelya Tuğra dır.Genel olarak arkadasların Acelya hakkındaki memnuniyetleri ne derecede bilmiyorum ama o kız beni gerçekten çook şasırttı.

Tabi canım herkes bi beklenti icinde sonuçta fallar iyi geliyo ya terapi işte bi yerdede plasebo etkisi yaratıyo .öyle inanıyoruzki olacağina olmuş kadar mutlu oluyoruz bi anlık bile olsa

valla beni en çok şaşırtan rezzan abla oldu . anı iyi biliyor . aslında o kadına yüz yüze fal baktırmak isterdim . online çok gerçekçi değil bana göre . ama ulaşamam heralde . düşündüğüm kişinin karekterini ve tipini tarif etti . hatta arkadaşımda baktırdı onunda hoşlandığı kişinin tipini tarif etti ikimizde şok olduk .. geleceği bilemem ama şu anki durumu bilior . online olmasına rağmen ...diğer bir sürü falcıya baktırdım çıkan birşey olmadı . zaten anı bile bilemediler . ir tarif veremediler . asrına baktırdım oda boyu senden biraz uzun dedi ki adam epeu uzun benden :)öle işte maceram ama artık kararlıyım baktırmıcam .

Melek, kahveyi tarottan daha iyi bakıyor.
Ben tarotta beğenmediğimi söyleyebilirim ...

Tellwe'deki Kiraze kesinlikle daha iyi mesela...
Açelya Tuğra için çok eleştiri vardı o yüzden baktırmadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…