Burda bazı üyeler aynı elden çıkmışçasına mesaj yazıyorlar. Sanırım hepsi aynı kişi. Rezzan hanım hakkında organize bir karalama kampanyası yapılıyor. Tekrar söylüyorum bunda başka bir iş var.
Sonucta burada her zaman zaten begenip begenmedigimizi yazdik ama bencede bu banada farkli bir durum geliyorBurda bazı üyeler aynı elden çıkmışçasına mesaj yazıyorlar. Sanırım hepsi aynı kişi. Rezzan hanım hakkında organize bir karalama kampanyası yapılıyor. Tekrar söylüyorum bunda başka bir iş var.
Canım, herkese denk gelmeye bilir bu olay... Ama zamanla her insan rengini belli eder, kişiliğini karakterini belli eder. Emin ol belli eder ve zaten görüyoruz işte... Benim ne amacım olabilir bir falcıyı kötülemekle? İftira atmakla? Allah var işini çok güzel yapan insanlar var.. Ve falını beğenmediysen yolunu güzel güzel ayırdığın insanlarda var...Ama bu insan tehtid ediyor, seviyesizce... Ben Allahtan yeterince korkuyorum.. Ve bu insanın bana hiç birşeyi işlemez içim rahat. Yazık diyorum sadece... Uslübumu hiç bir zaman aşmam, hiç bir insana karşı. Böyle bir olayla karşılaşsam bile aşmadım aşmam.
Bedava fal baktirmak icin falciyla kanka olup bilgilerimizi falciya tasiyanlara selam(!) olsun burdan
naz an ve geçmişte harikaydı ama gelecek beklemede serüvenden sonra ikinci iyi falcı bana görekızlar nazz nasıl sızceee ?
ben onceden atmıstım bu kadına kısacık bır yorumu vardı ve bıldıgı sey yuzunden eskı bır falcı oldugundan suphelenmıstım burdakı reklam olaylarından dolayı ama sonra baska bır hesaptan attım kredım var dıye ıyıdı :S
soruma cevap vermemıs gercı daha
naz an ve geçmişte harikaydı ama gelecek beklemede serüvenden sonra ikinci iyi falcı bana göre
Adam akıllı falcı o kadar az ki meryem naz aylin serüven benim favorilerim ha gelecek beklemede fakat en azından anı bildiler artık buna şükrediyoruz.telwedekı kımseye guvenmıyorum ve buna ragmen attım gerızekalılıgıma doymıyım
ama kredı kalınca attım valla napıyımm
yorumu ıyıdı,seruvenıde severım bana gecen sene falı cıkan ınsanlardandır karsı tarafı ıyı analız edıyor hatun ,kıtap falında dedıklerıne daha var bıde mona dıye bırısı vardı 5 tl ama hatun ortada yok...
telwedekı kımseye guvenmıyorum ve buna ragmen attım gerızekalılıgıma doymıyım
ama kredı kalınca attım valla napıyımm
yorumu ıyıdı,seruvenıde severım bana gecen sene falı cıkan ınsanlardandır karsı tarafı ıyı analız edıyor hatun ,kıtap falında dedıklerıne daha var bıde mona dıye bırısı vardı 5 tl ama hatun ortada yok...
valla nazz bana geçmiş ve anda baya baya iyiydi. genel aşk dediğim halde her şeyi bilmişti. bir de işi sormuştum az kaldı. şimdi mart ayında iş bulmam lazım eğer tutarsa:) aşk da nisan mayıs gibi dedi. yani bu ikisini tuttursa, her şeyi hep ona sorarım hayatımda boyunca ama iş konusunda hiiçç umudum yok bu ay bulamam gibi geliyor:) o yüzden patlıcak gibi de geliyor ama bakalım.kızlar nazz nasıl sızceee ?
ben onceden atmıstım bu kadına kısacık bır yorumu vardı ve bıldıgı sey yuzunden eskı bır falcı oldugundan suphelenmıstım burdakı reklam olaylarından dolayı ama sonra baska bır hesaptan attım kredım var dıye ıyıdı :S
soruma cevap vermemıs gercı daha
şaka bir yana olaylar sırasında öğrenmiştim o monayı acayip merak ettim ama benim greta gibi kayıplarda galiba bulamadım.
Maşallah bitanem.. Senden de güzel haberler bekliyoruzz Audreyimgreyımmmm benımm masallah dıyelımm guzel seyler cıksınnn ..
kac gundur fazla takıp etmıyorum ama boyle guzel haberler almak guzell ..
eevett yok valla :S monaspckle mı ne ooyle bıseydı adı yanlıs yazdım buyuk ıhtımalle
canımmmmm monacımmm takıpp edıyorsannn gerııı donnnn gerıı donnn ne olurr gerıı donnnnnn
gretayı duymustummm ..monayada baktım bı kac hafta once falda yazıyordu ben aman sonra yollarım dedım kım kahve ıcıcek sımdı dedım bı baktım bır daha gırmedı
valla nazz bana geçmiş ve anda baya baya iyiydi. genel aşk dediğim halde her şeyi bilmişti. bir de işi sormuştum az kaldı. şimdi mart ayında iş bulmam lazım eğer tutarsa:) aşk da nisan mayıs gibi dedi. yani bu ikisini tuttursa, her şeyi hep ona sorarım hayatımda boyunca ama iş konusunda hiiçç umudum yok bu ay bulamam gibi geliyor:) o yüzden patlıcak gibi de geliyor ama bakalım.
kız!! desene monaspckle diye mona diye arıyorum ben de o geçen gün girmişti fal yollasak gelir mi ki acep
monaa yazıncaa falcılarda cıkıyor ya devamını hep unutuyorum bende, yanlıs yazıyorum yada kızın adını
gecen ne zaman gırmıs :S okuyorsa belkı gelırr
gelırsen zam yapmaa ama kuzumm nolur sürümden kazanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?