Binnaz Abla

Canım, benim tek bir hesabım var ve burdan yazıyorum. Senin gibi düşünmeyen insanlar olduğunu görünce herkesin aynı kişi olduğunu iddaa edemezsin. Öyle değil mi? Kimse kimseyi karalamaya çalışmıyor, benim kimseyle sorunum yok.. Bana yapılan bir davranışı burda sizinle paylaştım. Bitti. Bu kadar.. Ayrıca bir insan çirkinleşiyorsa karşı tarafta sorun aranmaz. Her insan kendinden sorumludur.. Allah herşeyi görüyor.

Sonucta burada her zaman zaten begenip begenmedigimizi yazdik ama bencede bu banada farkli bir durum geliyor

tamam senı anladımm,ama bu konusma neden ve nasıl bu sevıyeye gelmıs? bız onu anlamadıkk ?

ve buraya uye olup durmadan bu konuda mesaj yazılmasıda dıkkatımızı cektıgı ıcın sorduk, cunku bı olay var evet ama baslangıcında baska ısımlerle bısey olmus kı kadın orda ısımlerıde soylemıss sankı bır ınsan farklı hesaplardan bısey yapmaya calısmıs dıye anladım ben olayı .. nyse ben daha fazla bısey demıyorumm ..

sadece burdakı cogu ınsan anlıyor herseyı artık mıllet reklam yapmayada b.k atmayada burayı adress belledi resmenn,anlarız yanı seen merak etme!!

ya ayline sordum.. bana mart nısan ayını verdı kızla ilgili bir şey hissedemiyorum dedı . ki cogu ınsan falda kızı sallamıyor anlamadım gıttı.bu cocuk adım atacakmıs gecmısımdekı ınsasnla olacakmısım ben ıstemıyorum onu ama herkes göreceksin diyorlar o kadar cok ınatcı ınsan nasıl adım atacak orası da ayrı komedi:)

kızlar nazz nasıl sızceee ?
ben onceden atmıstım bu kadına kısacık bır yorumu vardı ve bıldıgı sey yuzunden eskı bır falcı oldugundan suphelenmıstım burdakı reklam olaylarından dolayı ama sonra baska bır hesaptan attım kredım var dıye ıyıdı :S
soruma cevap vermemıs gercı daha

naz an ve geçmişte harikaydı ama gelecek beklemede serüvenden sonra ikinci iyi falcı bana göre

naz an ve geçmişte harikaydı ama gelecek beklemede serüvenden sonra ikinci iyi falcı bana göre

telwedekı kımseye guvenmıyorum ve buna ragmen attım gerızekalılıgıma doymıyım
ama kredı kalınca attım valla napıyımm
yorumu ıyıdı,seruvenıde severım bana gecen sene falı cıkan ınsanlardandır karsı tarafı ıyı analız edıyor hatun ,kıtap falında dedıklerıne daha var bıde mona dıye bırısı vardı 5 tl ama hatun ortada yok...

burada olan olayları falcılara taşıyanlar belirli gibi bir bitmediniz karşılığında falcılar size ne veriyor acaba.Parasıyla fal baktırıyoruz bedava değil hepimizin alın teri var o fallarda hiç birimiz onlarla akraba değiliz nesibe için de aynı şey oldu bir kaç üye beğenmediğini yazdı hemen duyuruldu kendisine basın açıklaması yapar gibi faceten paylaşımlar yaptı.Derin denen falcı da utanmadan arkadaşların fallarını yayınladı.İyi olan falcıya nasıl iyi diyorsak kötü olana da kötü deriz.

Adam akıllı falcı o kadar az ki meryem naz aylin serüven benim favorilerim ha gelecek beklemede fakat en azından anı bildiler artık buna şükrediyoruz.

şaka bir yana olaylar sırasında öğrenmiştim o monayı acayip merak ettim ama benim greta gibi kayıplarda galiba bulamadım.

Artik fal olayına son veriyorum kackere baktirdm sayisisnı unuttum aylin e baktirdim genel istedim şuanki durumumu gercekten bildi ama hayatimda konustugum biri var diye gördu ama kimse yok durum analizi cok iyiydi kisilerin burclari fln yanlisdi pek tatmin olmadim ama durum analizi iyi oldugu icin oyumu yuksek kullandim diye

valla nazz bana geçmiş ve anda baya baya iyiydi. genel aşk dediğim halde her şeyi bilmişti. bir de işi sormuştum az kaldı. şimdi mart ayında iş bulmam lazım eğer tutarsa:) aşk da nisan mayıs gibi dedi. yani bu ikisini tuttursa, her şeyi hep ona sorarım hayatımda boyunca ama iş konusunda hiiçç umudum yok bu ay bulamam gibi geliyor:) o yüzden patlıcak gibi de geliyor ama bakalım.

şaka bir yana olaylar sırasında öğrenmiştim o monayı acayip merak ettim ama benim greta gibi kayıplarda galiba bulamadım.

eevett yok valla :S monaspckle mı ne ooyle bıseydı adı yanlıs yazdım buyuk ıhtımalle
canımmmmm monacımmm takıpp edıyorsannn gerııı donnnn gerıı donnn ne olurr gerıı donnnnnn
gretayı duymustummm ..monayada baktım bı kac hafta once falda yazıyordu ben aman sonra yollarım dedım kım kahve ıcıcek sımdı dedım bı baktım bır daha gırmedı

kız!! desene monaspckle diye mona diye arıyorum ben de o geçen gün girmişti fal yollasak gelir mi ki acep

ınsallahh olurr hayırlısıylaa kotu dusunmeeee
bende bısey sordum ama ona cevap vermemıs baya oldu baktıralı
bu cevap vermeme huylarına gıcık oluyorum seruvende oyleee cok gec cevap verıyor .
Prensess gıbı esır mı alalımm sızı heee en sonunda onu yapıcam ard arda sorucam o nolucak,bu nolucak,bu kım,su kım dıye goz rengıne kadar

kız!! desene monaspckle diye mona diye arıyorum ben de o geçen gün girmişti fal yollasak gelir mi ki acep

monaa yazıncaa falcılarda cıkıyor ya devamını hep unutuyorum bende, yanlıs yazıyorum yada kızın adını
gecen ne zaman gırmıs :S okuyorsa belkı gelırr

gelırsen zam yapmaa ama kuzumm nolur sürümden kazanırsın

valla hayatım yalan olmasın geçen gördüm dedim ki aa geri gelmiş forumda biri iyi demişti atsam mı dedim atmadım. Bileydim atardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…