Binnaz Abla

etik olmayan bence bu tutum ve davranış.. ve benim yaptığım bence gayet etik, iftira attığım düşüncesini engellemek için koydum o fotografı. kanıt ve ispat olarak...
İspat olarak paylaştığın yazıda tehdit gibi bişey algılayamadım.. Çok kötü bişey dememiş aslında Rezzan abla.. Bizim bilmediğimiz başka bir durum varsa paylaşabilirsin

off evet cevap olayında sıkıntı var. naazzz bana bir iki cevap vermişti. sonra ben anlattığı çocuk için peki benim doğru kişi mi diye sordum. bana adını söyle çocuğun açılıyım yapıyım dedi. tabii ben şok oldum:) ücretsiz açılım falan:) sonra dedim adını vermesem olmaz mı? sevgili değiliz şu an hoş olmaz falan. kadın bana bi daha dönmedi:))) hakkettim tabii versene adını dimi:)

bende bu işin içinde başka bir iş olduğunu düşünüyorum,bu insanın bu yazıları yazması için mutlaka güçlü bir nedeni olmalı,elbette iyi yazmış demiyorum ama bir haksızlık var ortada diye düşünüyorum,burada cevap hakkı olmayan bir kişiye durmadan karalama döşeniyor,bende onun böyle bir şeyiyle karşılaşmadım ilk defa duydum,bir tek beğenmedim denilecek ve bu kişi bunu yazacak,aklım almıyorivar bi hal bunda.

Ama ne dedim ben ! Hata yapmayın demedim mi ?

Burayı takip eden çakma falcılara notum ;

"unutmayın ben sizin benim bulamayacağımı sandığınız şeyleri buluyorum" Vol II

Sözün orjinali ise ; "unutmayın ben sizin benim bilmediğimi sandığınız her şeyi biliyorum" Vol I

iyi akşamar kızlar, sabahtan beri takip ediyorum da bu üye yıkıp kavurmuş ortalığı, bende işkillendim okurken ama aydınlığa kavuşmuş olay, bi işler olduğu belli, onu karalamak isteyen bi falcı heral de die tahmin ediyorum
sonuçta hepimiz rezzan ablaya bir kere olsada fal attık, ben inanamadım ve paylaştığı facebook fotorafında bi tehdit de göremedim açıkcası...

Neden hemen üzerine alındın ki. Hemen savunmaya geçtin. Herşey gün gibi ortaya çıktı işte. Ben söylemiştim bunda bir iş var diye.

Kızlar kızlar Meryemi denememiştim ve bugün ona attım, artık bir süre atmam belki martın sonuna doğru berrini denerim bir de. Gelelim falımıza bildiği şeyler olmuş, evet geçmişi iyi bilmiş. Olumlu konuşmuş bakalım yaşayıp göreceğiz, genel olarak isabetli bir faldı. Bunun dışında aylin ile taban tabana zıt yorumlardı. Evet bir fama tarzı yok değil var ama fama bende cok daha isabetliydi fama değil, ama kardeşi olabilir bence Ama benim gözümde kesinlikle aylin meryem aynı kişi değil. Üstelik aynı kişilerse diye anlamaması için soru tarzımı vs değiştirdim. Hem üslupları çok farklı hem öngörüleri çok farklı. Açıkcası Ayline 17,5 ken denemek lazım çünkü sevgililer günü indiriminde resmen savsaklamış, tabi bu benim görüşüm. Ama meryemi beğendim umarım dedikleri de çıkar.

dipnot: soru kısmında iş demiştim o dediği çok saçma olmuş, içimden geçti demiş ama süreç çok uzun imkansız en kötü halde bile o kadar sürmez. Ayrıca fama da değil kesinlikle. Meryem biraz daha mesafeli konuşuyor. Fama çok çok daha cana yakındı. Zaten hiçbir zaman fama olduklarını düşünmedim çünkü fama kahve falını kapatan, fazla bakamayan biriydi. Şimdi bilgehatun kapatınca fama mı acaba şüphesi kuvvetlendi bende.

2.dipnot: sonunda bir xoxo eksik kalmış. xoxo

Son düzenleme:
Bana biri MAYA demirin neden bu kadar cok iyi yorum aldigini söyleyebilirmi? Bana yaptigi son yorum tam bir Fiasko ne gecmis ne gelecek tutturdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…