İspat olarak paylaştığın yazıda tehdit gibi bişey algılayamadım.. Çok kötü bişey dememiş aslında Rezzan abla.. Bizim bilmediğimiz başka bir durum varsa paylaşabilirsinetik olmayan bence bu tutum ve davranış.. ve benim yaptığım bence gayet etik, iftira attığım düşüncesini engellemek için koydum o fotografı. kanıt ve ispat olarak...
off evet cevap olayında sıkıntı var. naazzz bana bir iki cevap vermişti. sonra ben anlattığı çocuk için peki benim doğru kişi mi diye sordum. bana adını söyle çocuğun açılıyım yapıyım dedi. tabii ben şok oldum:) ücretsiz açılım falan:) sonra dedim adını vermesem olmaz mı? sevgili değiliz şu an hoş olmaz falan. kadın bana bi daha dönmedi:))) hakkettim tabii versene adını dimi:)ınsallahh olurr hayırlısıylaa kotu dusunmeeee
bende bısey sordum ama ona cevap vermemıs baya oldu baktıralı
bu cevap vermeme huylarına gıcık oluyorum seruvende oyleee cok gec cevap verıyor .
Prensess gıbı esır mı alalımm sızı heeeen sonunda onu yapıcam ard arda sorucam o nolucak,bu nolucak,bu kım,su kım dıye goz rengıne kadar
bende bu işin içinde başka bir iş olduğunu düşünüyorum,bu insanın bu yazıları yazması için mutlaka güçlü bir nedeni olmalı,elbette iyi yazmış demiyorum ama bir haksızlık var ortada diye düşünüyorum,burada cevap hakkı olmayan bir kişiye durmadan karalama döşeniyor,bende onun böyle bir şeyiyle karşılaşmadım ilk defa duydum,bir tek beğenmedim denilecek ve bu kişi bunu yazacak,aklım almıyorivar bi hal bunda.Burda bazı üyeler aynı elden çıkmışçasına mesaj yazıyorlar. Sanırım hepsi aynı kişi. Rezzan hanım hakkında organize bir karalama kampanyası yapılıyor. Tekrar söylüyorum bunda başka bir iş var.
önce ben aldım harikaKılzr sizlere pozitif enerjimi yolluyorum ....
Murat Efendi Sokak, Hayriye Hanım Sokak ve Mimar Sinan Türbesinin önü bunları birleştirdik mi !
Gizem çözülür.
Murat Efendi Sokak, Hayriye Hanım Sokak ve Mimar Sinan Türbesinin önü bunları birleştirdik mi !
Gizem çözülür.
Canım, benim tek bir hesabım var ve burdan yazıyorum. Senin gibi düşünmeyen insanlar olduğunu görünce herkesin aynı kişi olduğunu iddaa edemezsin. Öyle değil mi? Kimse kimseyi karalamaya çalışmıyor, benim kimseyle sorunum yok.. Bana yapılan bir davranışı burda sizinle paylaştım. Bitti. Bu kadar.. Ayrıca bir insan çirkinleşiyorsa karşı tarafta sorun aranmaz. Her insan kendinden sorumludur.. Allah herşeyi görüyor.
canım sana msj attım özeldengerçekten artık herşeeey hikaye gibi gelmeye başladı..nerden bulaştık bu fal belasına of
Cevap yazdım kuzumcanım sana msj attım özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?