Binnaz Abla

pek sanmam canım bilgehatun soğuk biri. fama dediğin gibi daha sıcak bi kızdı tatlıydı sohbeti. benim fallarım da tam zıttı. bilgehatun benim bilgilerimi biliyo olurdu fama olsa, çünkü ona sonra baktırdım. ama falı vasattı bilgehatunun fama çok daha iyiydi

olabilir canım zaten ben açıkçası fama'nın piyasada olduğunu düşünmüyorum. Çünkü kısa sürede fama olarak çok sevilen biri başka isimle yapmaz, kadının arkasından kötü konuşan kimse de olmadı, isim değiştirmesi için sebep yok. Ayrıca sonra falımpire geçmiş yine fama olarak geçmiş. Şöyle düşündüm ben bu Türkçe bozukluğu bana bu kişilerin gurbetçi olma ihtimalini düşündürdü çünkü onların cümleleri böyledir ve hep birbirine benzer. Tabi gerçeği bilemiyoruz ama benim düşüncelerim bunlar.

Bana biri MAYA demirin neden bu kadar cok iyi yorum aldigini söyleyebilirmi? Bana yaptigi son yorum tam bir Fiasko ne gecmis ne gelecek tutturdu
çok tutuk konuşuyo..akıcı bakmıyor pek:) ama bende fena değildi yorumu.. geçmiş ve an iyiydi ama tabi bir Rezzan ve nesibe kadar şaşırmadım

ya bu mineelf sahte hesap mıymış? bana yazdıklarını nasıl siliceğini sormuş ama gitmiş:/ yoksa üstüne gidildi diye mi bıraktı?

valla aynı şekilde bana da sordu ben de saf saf yol gösterdim
valla bende çok şaşırdım anlattığı insanın Rezzan ablayla hiç alakası yoktu..ki 3 kez yorum alan bir insan olarak belkide yorumcular arasında en naif kişilik..işin aslını çok merak ettim ama neydi acaba??

ya bu mineelf sahte hesap mıymış? bana yazdıklarını nasıl siliceğini sormuş ama gitmiş:/ yoksa üstüne gidildi diye mi bıraktı?

banada sordu kuzum greyede sormusss anladım bısey oldugunu cevap vermedım hıc :S hahahha ayy allahım ....
forum forum degıll ajan yetıstırme platformu bır yamuk oldumu anlıyoruz artıkk

Valla bilmiyorum hiç yorum yapmadım konuya da çünkü Rezzan hanıma da baktırmadım hiç, ama genelde insanlar sever onu abla gibi derler, benim de merak ettiğim bir isim.

Valla bilmiyorum hiç yorum yapmadım konuya da çünkü Rezzan hanıma da baktırmadım hiç, ama genelde insanlar sever onu abla gibi derler, benim de merak ettiğim bir isim.
evet ya aynen olumsuzu bile öyle güzel söylerki razı oluverirsin kaderine :)) canım sen saraylıya baktırmışmıydın bu arada??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…