- 16 Şubat 2015
- 448
- 824
- 133
Kızlar kızlarMeryemi denememiştim ve bugün ona attım, artık bir süre atmam belki martın sonuna doğru berrini denerim bir de. Gelelim falımıza bildiği şeyler olmuş, evet geçmişi iyi bilmiş. Olumlu konuşmuş bakalım yaşayıp göreceğiz, genel olarak isabetli bir faldı. Bunun dışında aylin ile taban tabana zıt yorumlardı. Evet bir fama tarzı yok değil var ama fama bende cok daha isabetliydi fama değil, ama kardeşi olabilir bence Ama benim gözümde kesinlikle aylin meryem aynı kişi değil. Üstelik aynı kişilerse diye anlamaması için soru tarzımı vs değiştirdim. Hem üslupları çok farklı hem öngörüleri çok farklı. Açıkcası Ayline 17,5 ken denemek lazım çünkü sevgililer günü indiriminde resmen savsaklamış, tabi bu benim görüşüm. Ama meryemi beğendim umarım dedikleri de çıkar.
dipnot: soru kısmında iş demiştim o dediği çok saçma olmuş, içimden geçti demiş ama süreç çok uzun imkansız en kötü halde bile o kadar sürmez. Ayrıca fama da değil kesinlikle. Meryem biraz daha mesafeli konuşuyor. Fama çok çok daha cana yakındı. Zaten hiçbir zaman fama olduklarını düşünmedim çünkü fama kahve falını kapatan, fazla bakamayan biriydi. Şimdi bilgehatun kapatınca fama mı acaba şüphesi kuvvetlendi bende.
2.dipnot: sonunda bir xoxo eksik kalmış. xoxo
pek sanmam canım bilgehatun soğuk biri. fama dediğin gibi daha sıcak bi kızdı tatlıydı sohbeti. benim fallarım da tam zıttı. bilgehatun benim bilgilerimi biliyo olurdu fama olsa, çünkü ona sonra baktırdım. ama falı vasattı bilgehatunun fama çok daha iyiydi
çok tutuk konuşuyo..akıcı bakmıyor pek:) ama bende fena değildi yorumu.. geçmiş ve an iyiydi ama tabi bir Rezzan ve nesibe kadar şaşırmadımBana biri MAYA demirin neden bu kadar cok iyi yorum aldigini söyleyebilirmi? Bana yaptigi son yorum tam bir Fiasko ne gecmis ne gelecek tutturdu
çok tutuk konuşuyo..akıcı bakmıyor pek:) ama bende fena değildi yorumu.. geçmiş ve an iyiydi ama tabi bir Rezzan ve nesibe kadar şaşırmadım
falalemde..hiç net ve açık soru sormama rağmen mevcut durumu en iyi bilendir.. genel sorulardan inanılmaz detay verir :)Hmm..Rezan binnazdamı?
canım bana da atsana fransız kaldım:))))) ayy cok heycanlıııcanım sana msj attım özelden
ya bu mineelf sahte hesap mıymış? bana yazdıklarını nasıl siliceğini sormuş ama gitmiş:/ yoksa üstüne gidildi diye mi bıraktı?
attım kuzucum seni kırar mıyım hiççcanım bana da atsana fransız kaldım:))))) ayy cok heycanlııı:d
Yakalamak zormu peki? Suan mesgul durumda bekliyimmi bilmiyorum:/falalemde..hiç net ve açık soru sormama rağmen mevcut durumu en iyi bilendir.. genel sorulardan inanılmaz detay verir :)
valla bende çok şaşırdım anlattığı insanın Rezzan ablayla hiç alakası yoktu..ki 3 kez yorum alan bir insan olarak belkide yorumcular arasında en naif kişilik..işin aslını çok merak ettim ama neydi acaba??valla aynı şekilde bana da sordu ben de saf saf yol gösterdim
ben bilmiyorum da zaten silmeyi:) demek var bi sorun kaçtığına göre:)valla aynı şekilde bana da sordu ben de saf saf yol gösterdim
canım zor evet girdiği anda bekleyen bir anda 5 kişi oluyor:) ve meşgule alıyor. genelde 7 den sonra giriyor o zamanlarda takip etYakalamak zormu peki? Suan mesgul durumda bekliyimmi bilmiyorum:/
Tsk canimcanım zor evet girdiği anda bekleyen bir anda 5 kişi oluyor:) ve meşgule alıyor. genelde 7 den sonra giriyor o zamanlarda takip et
rica ederim canımTsk canim
ya bu mineelf sahte hesap mıymış? bana yazdıklarını nasıl siliceğini sormuş ama gitmiş:/ yoksa üstüne gidildi diye mi bıraktı?
valla bende çok şaşırdım anlattığı insanın Rezzan ablayla hiç alakası yoktu..ki 3 kez yorum alan bir insan olarak belkide yorumcular arasında en naif kişilik..işin aslını çok merak ettim ama neydi acaba??
evet ya aynen olumsuzu bile öyle güzel söylerki razı oluverirsin kaderine :)) canım sen saraylıya baktırmışmıydın bu arada??Valla bilmiyorum hiç yorum yapmadım konuya da çünkü Rezzan hanıma da baktırmadım hiç, ama genelde insanlar sever onu abla gibi derler, benim de merak ettiğim bir isim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?