bence o kişi başka bir falcı arkadaşlarvalla bende çok şaşırdım anlattığı insanın Rezzan ablayla hiç alakası yoktu..ki 3 kez yorum alan bir insan olarak belkide yorumcular arasında en naif kişilik..işin aslını çok merak ettim ama neydi acaba??
canım o zaten rezzanın yapıp yapmaması durumuna değilde,burada rastgele sıralamaya gelmiş,sayfa sayfa karalamaya çalıştı,tabi bir kaç arkadaşta böyle bişeye inanmadığımızı belli edincede hemen sıvıştı tabii.valla bende çok şaşırdım anlattığı insanın Rezzan ablayla hiç alakası yoktu..ki 3 kez yorum alan bir insan olarak belkide yorumcular arasında en naif kişilik..işin aslını çok merak ettim ama neydi acaba??
bencede,insanlar nelerle uğraşıyor yaa.bence o kişi başka bir falcı arkadaşlar
evet ya aynen olumsuzu bile öyle güzel söylerki razı oluverirsin kaderine :)) canım sen saraylıya baktırmışmıydın bu arada??
evet bende öyle düşünüyorum..kim olduğunu feci merak ediyorum yalnız ve niye Rezzan abla ??bence o kişi başka bir falcı arkadaşlar
gerçekten rezzan abla aklıbaşında bir yorumcudur,önemli olan bilip bilmemesi yada olumlu olumsuz yorum yapması değil,en azından söyledikleri gerçek ve mantıklı şeyler.birazda olsa insanı sakinleştiren bir yapısı var.Valla bilmiyorum hiç yorum yapmadım konuya da çünkü Rezzan hanıma da baktırmadım hiç, ama genelde insanlar sever onu abla gibi derler, benim de merak ettiğim bir isim.
bence bunları yapanlar falcı,elbette başarılarını kıskandıkları yorumcuları hedef alıyorlar,bide binnazdaki kesira sireli taklit eden,telvede kesira var,bunlar siteler arası bir rekabete kurnab giden yorumcular diye düşünüyorum,tamamen bu durum karalamak ve yorumcuyu düşürmek amaçlı yapılan şeyler.ama bence bu durum acizliktir.evet bende öyle düşünüyorum..kim olduğunu feci merak ediyorum yalnız ve niye Rezzan abla ??
gerçekten rezzan abla aklıbaşında bir yorumcudur,önemli olan bilip bilmemesi yada olumlu olumsuz yorum yapması değil,en azından söyledikleri gerçek ve mantıklı şeyler.birazda olsa insanı sakinleştiren bir yapısı var.
bencede bunun olayı başka.. buralara yolladığı facebook mesajından daha ağır asıl kendisi konuşmuş.. ne tehdit var nebişey mesajda. bir yarası vardı yani kesincanım o zaten rezzanın yapıp yapmaması durumuna değilde,burada rastgele sıralamaya gelmiş,sayfa sayfa karalamaya çalıştı,tabi bir kaç arkadaşta böyle bişeye inanmadığımızı belli edincede hemen sıvıştı tabii.
hem rezzan abla olumsuz bir yoruma bunları yazacak bir kişi değil,mutlaka altında farklı bir menfeat vardır.
valla bende merak ediyorum canım ama kim kesinlikle falcı ,hiç kimse bu kadar yorum yapmaz çünkü rezzan ablayı tanımasak bile anlaşılıyor yani ne olduğuevet bende öyle düşünüyorum..kim olduğunu feci merak ediyorum yalnız ve niye Rezzan abla ??
insanların derdi yok dememkki canım böyle kötülüklerle ugraşıyorlar birde diyor ya burayı okuyor diye rezzan abla burayı bilmiyor bilebencede,insanlar nelerle uğraşıyor yaa.
nasip canım,her şeyin bir sırası zamanı vardır elbette nasip.ay demeyin öyle neyse yeni fatura devrine atarım RezzoşaBugün de o kadar cok rezzan ablayı online gördüm ki gel bana at gel bana at der gibiydi ama meryemi koymuştum aklıma.
evet belkide burayı bilmiyordur,ama önemli olanda biilmesi bilmemesi değil,burayı takip eden çok kişi var,onun işini engellemek için hedef onun işini engellemek,dediğin gibi işleri yok demekki olanları çekemiyorlar,insanların derdi yok dememkki canım böyle kötülüklerle ugraşıyorlar birde diyor ya burayı okuyor diye rezzan abla burayı bilmiyor bile
Sabah cok erkende gırıyor orda onlıne olunca haber ver dıye bısey var onu tıkladıgında maıl gelıyor onlıne olunca neredeyse her sabah sekız sekızbucuk gıbı onlıne oluyorcanım zor evet girdiği anda bekleyen bir anda 5 kişi oluyor:) ve meşgule alıyor. genelde 7 den sonra giriyor o zamanlarda takip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?