Binnaz Abla

bence o kişi başka bir falcı arkadaşlar

canım o zaten rezzanın yapıp yapmaması durumuna değilde,burada rastgele sıralamaya gelmiş,sayfa sayfa karalamaya çalıştı,tabi bir kaç arkadaşta böyle bişeye inanmadığımızı belli edincede hemen sıvıştı tabii.
hem rezzan abla olumsuz bir yoruma bunları yazacak bir kişi değil,mutlaka altında farklı bir menfeat vardır.

evet ya aynen olumsuzu bile öyle güzel söylerki razı oluverirsin kaderine :)) canım sen saraylıya baktırmışmıydın bu arada??

yok canım saraylı da diğer merak ettiğim en son işte meryeme attım, işe girince aynı ay tüm merak ettiklerime atıp nokta koymayı öyle becereceğim galiba

Valla bilmiyorum hiç yorum yapmadım konuya da çünkü Rezzan hanıma da baktırmadım hiç, ama genelde insanlar sever onu abla gibi derler, benim de merak ettiğim bir isim.
gerçekten rezzan abla aklıbaşında bir yorumcudur,önemli olan bilip bilmemesi yada olumlu olumsuz yorum yapması değil,en azından söyledikleri gerçek ve mantıklı şeyler.birazda olsa insanı sakinleştiren bir yapısı var.

evet bende öyle düşünüyorum..kim olduğunu feci merak ediyorum yalnız ve niye Rezzan abla ??
bence bunları yapanlar falcı,elbette başarılarını kıskandıkları yorumcuları hedef alıyorlar,bide binnazdaki kesira sireli taklit eden,telvede kesira var,bunlar siteler arası bir rekabete kurnab giden yorumcular diye düşünüyorum,tamamen bu durum karalamak ve yorumcuyu düşürmek amaçlı yapılan şeyler.ama bence bu durum acizliktir.

ay demeyin öyle neyse yeni fatura devrine atarım Rezzoşa Bugün de o kadar cok rezzan ablayı online gördüm ki gel bana at gel bana at der gibiydi ama meryemi koymuştum aklıma.

bencede bunun olayı başka.. buralara yolladığı facebook mesajından daha ağır asıl kendisi konuşmuş.. ne tehdit var nebişey mesajda. bir yarası vardı yani kesin

insanların derdi yok dememkki canım böyle kötülüklerle ugraşıyorlar birde diyor ya burayı okuyor diye rezzan abla burayı bilmiyor bile
evet belkide burayı bilmiyordur,ama önemli olanda biilmesi bilmemesi değil,burayı takip eden çok kişi var,onun işini engellemek için hedef onun işini engellemek,dediğin gibi işleri yok demekki olanları çekemiyorlar,

Tellwee de galiba kım ne zaman gireceği hakkında bilgi vermiyor üç kere fal attım sınır harbi yaşadım kendı kendıme şimdi de Serüveni bekliyorum gelecek ayda saraylıya baktırıp tellwe sayfasını kapatacağım

canım zor evet girdiği anda bekleyen bir anda 5 kişi oluyor:) ve meşgule alıyor. genelde 7 den sonra giriyor o zamanlarda takip et
Sabah cok erkende gırıyor orda onlıne olunca haber ver dıye bısey var onu tıkladıgında maıl gelıyor onlıne olunca neredeyse her sabah sekız sekızbucuk gıbı onlıne oluyor

Kızlar meryem bana olumsuz konuştu diyen var mı ? Gerçekten merak ettim, pembe tablocu değil gördüğü olumsuzlukları yazmış ama acaba herkesin sonucunu olumluya mı bağladı? Bu arada son zamanlarda en çok beğendiğim isim oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…