kımkı o kazen acıklasana catladık meraktanBugün buradan attığımız zavallı dünyalı küfür dolu mesaj yazmış cep telefonuma.
Onun dedikodusunu yapacağımda dedikodu günah ...
başına neler gelmiş neler oy oy oyyyyy...
Sadece buradan da atılmamış nerelerden atılmış nerelerden
monaspeckle ,neyini merak ettin canım bende falı hiç tutmamıştı birde dediklerinin hiçbiri çıkmadışaka bir yana olaylar sırasında öğrenmiştim o monayı acayip merak ettim ama benim greta gibi kayıplarda galiba bulamadım.
Bugün buradan attığımız zavallı dünyalı küfür dolu mesaj yazmış cep telefonuma.
monaspeckle ,neyini merak ettin canım bende falı hiç tutmamıştı birde dediklerinin hiçbiri çıkmadı
yok bebem ona hiç atmadım hep merak ettim ama kısmet olmamıştıaaa gerçekten mi vallahi girince atacaktım audrey begenmişti. Neyse gitmiş hatun zaten. Laloş sen meryeme fal atmış mıydın ?
Meryem hakkında kafamdaki bütün soru işaretlerini sormuşsun canım :)Kızlar meryem bana olumsuz konuştu diyen var mı ? Gerçekten merak ettim, pembe tablocu değil gördüğü olumsuzlukları yazmış ama acaba herkesin sonucunu olumluya mı bağladı? Bu arada son zamanlarda en çok beğendiğim isim oldu.
yok bebem ona hiç atmadım hep merak ettim ama kısmet olmamıştı
2 ay oldu fal atmayalı bundan sonrada atmam heralde aynen merakta bıraktı belkide tanıdığımız bir falcı bile çıkabiliraman boşver falsızlık daha iyi canım zaten.
Bu arada Kazen bombayı koydu gitti
Meryem hakkında kafamdaki bütün soru işaretlerini sormuşsun canım :)
2 ay oldu fal atmayalı bundan sonrada atmam heralde aynen merakta bıraktı belkide tanıdığımız bir falcı bile çıkabilir
Bugün buradan attığımız zavallı dünyalı küfür dolu mesaj yazmış cep telefonuma.
Ahh şu meryemin falları bi çıksa forumda bizim konudan mutlusu yokbakalım bakalım :) Artık yaşayıp göreceğiz ama dün uluhana yok öyle bir şey dediğim durumu görmüş, Uluhan yanlış yormuş ama gördüğü doğruymuş, zaten inanırdım ama uluhan yanlış yorunca saçma oldu meryoş doğru yormuş, inandım.
Ahh şu meryemin falları bi çıksa forumda bizim konudan mutlusu yok
Bu fal işinde çok mu para var ? yeni falcıların isim yapmak için ne hallere düştüğünü görmek çok acı...
Canım forumda ilkay ablayı aratayım dedim şu mesajını gördüm öldüm gülmekten yailkay bana bakmaz kiben on kere mesaj attım falımı iptal edin size yanlıslıkla attım diye
monaspeckle ,neyini merak ettin canım bende falı hiç tutmamıştı birde dediklerinin hiçbiri çıkmadı
aaa gerçekten mi vallahi girince atacaktım audrey begenmişti. Neyse gitmiş hatun zaten. Laloş sen meryeme fal atmış mıydın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?