Binnaz Abla

sadece kahve falı bakarım çıkmadı derseniz siteden atarım !

Evet pamuk eller cebe lütfen ankette oyumu verin !

Bugün buradan attığımız zavallı dünyalı küfür dolu mesaj yazmış cep telefonuma.

Onun dedikodusunu yapacağımda dedikodu günah ...

başına neler gelmiş neler oy oy oyyyyy...

Sadece buradan da atılmamış nerelerden atılmış nerelerden

Kazen arkası yarın gibi anlatıyorsun ama olmaz ki lütfen Kimmiş bir açıklasan da uyusak

Meryem hakkında kafamdaki bütün soru işaretlerini sormuşsun canım :)

Meryem hakkında kafamdaki bütün soru işaretlerini sormuşsun canım :)

bakalım bakalım :) Artık yaşayıp göreceğiz ama dün uluhana yok öyle bir şey dediğim durumu görmüş, Uluhan yanlış yormuş ama gördüğü doğruymuş, zaten inanırdım ama uluhan yanlış yorunca saçma oldu meryoş doğru yormuş, inandım.

2 ay oldu fal atmayalı bundan sonrada atmam heralde aynen merakta bıraktı belkide tanıdığımız bir falcı bile çıkabilir

ama şimdi yatacağım yat yatabiliyorsan durumu oldu tam

Neyse dedikoduları yarın alırım artık, iyi geceler kızlar tatlı rüyalar hepinize, Kazen sen rüya görme bu gece inşallah merakta koydun bizi

öhüm öhüm rüya görmeyeceğin için banlamazsın beni diye umuyorum

kazennn catlarızz meraktannnn :)
bızz kıı merakmızz yuzunden ne hallere dusmuss ınsanlarızz sende kıymaaaa vallahı

ama tahmın ettıgımız olaysaa merak etmeee ajanların ıyı calısıyor bızde cozduk artıkk bıseyler burda pişiyoruz resmen

Ahh şu meryemin falları bi çıksa forumda bizim konudan mutlusu yok

ilkay bana bakmaz ki ben on kere mesaj attım falımı iptal edin size yanlıslıkla attım diye
Canım forumda ilkay ablayı aratayım dedim şu mesajını gördüm öldüm gülmekten ya sabahtan beri ağlayıp duruyorum gece gece beni güldürdün ya allah da seni güldürsün bu arada ilkaya tarot attım da dünya olumsuzu kartlar seçmişim acaba ben de yanlışlıkla size attım diyip falı geri mi çeksem hahaha

monaspeckle ,neyini merak ettin canım bende falı hiç tutmamıştı birde dediklerinin hiçbiri çıkmadı

aaa gerçekten mi vallahi girince atacaktım audrey begenmişti. Neyse gitmiş hatun zaten. Laloş sen meryeme fal atmış mıydın ?

bana herkesle aynı seylerı soylemıstı
ama gelıcek nolur tabı bılınmez anda cogu falcıyla tutarlıydı 5 tl dıye bıdee sevmıstım kendısını ama cıkmadı dıyorsun baldanım baktırma kuzum bosverrr telwee ztn malumm artık suphelenıyorum.. baska falcımı,onceden baktırdıgım bırısı ondan mı bıldı ,veya bılmedı dıye aklımdan gecıyor vallahı bıde bunlarla ugrasıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…