kankı sabah bırı geldı rezzanı karalayıp durdu sonra bızım kızlar kıblemıs galıba kazende geldı attı sıteden ama kım oldugunu soylemedı onu merak edıyoruzKim o ya..tolican bi ozet gecer misln yavrukusum?
Canım forumda ilkay ablayı aratayım dedim şu mesajını gördüm öldüm gülmekten yasabahtan beri ağlayıp duruyorum gece gece beni güldürdün ya allah da seni güldürsün bu arada ilkaya tarot attım da dünya olumsuzu kartlar seçmişim acaba ben de yanlışlıkla size attım diyip falı geri mi çeksem hahaha
kankı sabah bırı geldı rezzanı karalayıp durdu sonra bızım kızlar kıblemıs galıba kazende geldı attı sıteden ama kım oldugunu soylemedı onu merak edıyoruz
falın gelınce yaz buraya mutlakaCanım forumda ilkay ablayı aratayım dedim şu mesajını gördüm öldüm gülmekten yasabahtan beri ağlayıp duruyorum gece gece beni güldürdün ya allah da seni güldürsün bu arada ilkaya tarot attım da dünya olumsuzu kartlar seçmişim acaba ben de yanlışlıkla size attım diyip falı geri mi çeksem hahaha
bınnza topıgınde olaysız gun olmuyokıAmaann..moda oldu hakikaten burada bu..
doğru diyorsun değmiyor duygusuzkuzum tarot bakan bırı olarak kendıme bır hayrım yok o ayrı..tarot ruh haline göre değişir.. atıyorsan kahve at :) aglama degmıyor kuzucum..
tek bi olumlu kart yok dinlememeyi bile düşünüyorum canım hahah bu arada aylinle ilkaydaki yorum yapma süreleri şaka mı? Hatalı falan herhalde bi haftaya denk geliyor neredeysefalın gelınce yaz buraya mutlaka
o bellı olmuyo bende zamanında venuse atmıstım kartlarım hep olumluydu ama olumsuz yorum yapmıstı ve dedıgı gıbı oldu belkı sanada olumlu yorum yapardoğru diyorsun değmiyor duygusuzkeşke atmasaydım ya bu açılımla biri öleceğimi söylese inanırım yani
tek bi olumlu kart yok dinlememeyi bile düşünüyorum canım hahah bu arada aylinle ilkaydaki yorum yapma süreleri şaka mı? Hatalı falan herhalde bi haftaya denk geliyor neredeyse
Ah venüs demişken fallemdeki venüsün venüs amber olma ihtimali var mı acaba? Malum falsepetine girmiyor artık. Gerçi orda 30 liraya bakan neden gidip falalemde 10 liraya baksın dimio bellı olmuyo bende zamanında venuse atmıstım kartlarım hep olumluydu ama olumsuz yorum yapmıstı ve dedıgı gıbı oldu belkı sanada olumlu yorum yapar
bana gördüğü olumsuzlukları söyledi yani bir gün sonra hemen de cıktı..tercih yapma durumum oldugunu soyledı kı ben eskısıne donmek ıstemıyorum kendısı soyledı eskısıne doneceksın dedı secımlerımın benım ıstedıgım yonde gelişecegını soyledı...Kızlar meryem bana olumsuz konuştu diyen var mı ? Gerçekten merak ettim, pembe tablocu değil gördüğü olumsuzlukları yazmış ama acaba herkesin sonucunu olumluya mı bağladı? Bu arada son zamanlarda en çok beğendiğim isim oldu.
Canım ayline attın mı aylin nasıldı sendebana gördüğü olumsuzlukları söyledi yani bir gün sonra hemen de cıktı..tercih yapma durumum oldugunu soyledı kı ben eskısıne donmek ıstemıyorum kendısı soyledı eskısıne doneceksın dedı secımlerımın benım ıstedıgım yonde gelişecegını soyledı...
bende sormustum cevap veren olmadı ama bende o olmadıgını tahmın edıyorum bide venusamber fıyatını az assagı cekse cok ıyı olurAh venüs demişken fallemdeki venüsün venüs amber olma ihtimali var mı acaba? Malum falsepetine girmiyor artık. Gerçi orda 30 liraya bakan neden gidip falalemde 10 liraya baksın dimi
Azıcık konuşulan fiyatı uçuruyor ben aylinin de 30 tl olduğunu duyunca şok oldum vallabende sormustum cevap veren olmadı ama bende o olmadıgını tahmın edıyorum bide venusamber fıyatını az assagı cekse cok ıyı olur
aylın otuzmu olmusssAzıcık konuşulan fiyatı uçuruyor ben aylinin de 30 tl olduğunu duyunca şok oldum valla
Katinası 30 diğerlerini bilmiyorum amaaylın otuzmu olmusss
kahvesı hala 17.5 ya aslında burayı zıyaretcıler okuyamasa ne guzel olur ama bu seferde falcılar uye olup reklamın dıbıne vururlar ıkı ucu b.klu degnek yanıKatinası 30 diğerlerini bilmiyorum ama
aylinle meryem aynı kuzum ve ıkısının de hey heyleri var eminim yani..aylinin dediği cıktı zaten her şey gayet ıyıydı ama sordugum sorunun cevabını hıssedemıyorum bır seyleri söylersem yalan olur gibisinden cevap verdi problemleri varmıs zaten odaklanamadı ama atacaksan ayline sesli fal at..meryemin dediği birkaç şeyde cıktı..Canım ayline attın mı aylin nasıldı sende
ben de meryem dahil pek cok kısıye ters kart cekmıstım olumlu yorum yapmıslardı..kı cıkanlarda oldu..doğru diyorsun değmiyor duygusuzkeşke atmasaydım ya bu açılımla biri öleceğimi söylese inanırım yani
tek bi olumlu kart yok dinlememeyi bile düşünüyorum canım hahah bu arada aylinle ilkaydaki yorum yapma süreleri şaka mı? Hatalı falan herhalde bi haftaya denk geliyor neredeyse
Var tabi gormuyor musun burayı
İnsan bi kaptırdı mı arkası geliyor.
Attım ayline bakalım ne diyecek çok bekletiyor mu canım?aylinle meryem aynı kuzum ve ıkısının de hey heyleri var eminim yani..aylinin dediği cıktı zaten her şey gayet ıyıydı ama sordugum sorunun cevabını hıssedemıyorum bır seyleri söylersem yalan olur gibisinden cevap verdi problemleri varmıs zaten odaklanamadı ama atacaksan ayline sesli fal at..meryemin dediği birkaç şeyde cıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?