- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
bana uc saatte baktı bırtakım problemlerı varmıs o yüzden gec bakmak zorunda kalmıs canım..Attım ayline bakalım ne diyecek çok bekletiyor mu canım?
Bence bu konuyu dışarıya kapatılıp yeni üyelerin bu konuda yorum yapması yasaklanmalıkahvesı hala 17.5 ya aslında burayı zıyaretcıler okuyamasa ne guzel olur ama bu seferde falcılar uye olup reklamın dıbıne vururlar ıkı ucu b.klu degnek yanı
garıp tıplerı cekmek sorun degılde adı gecenın hemen fıyat arttırması bızım zararımıza oluyoBence bu konuyu dışarıya kapatılıp yeni üyelerin bu konuda yorum yapması yasaklanmalıanca öylesi oaklar bizi ama mümkün değil işte amaan çekicez artık böyle üç beş günde bir garip garip tipleri napalım
falcılara takma isim belirlesek mesela ahahahahahgarıp tıplerı cekmek sorun degılde adı gecenın hemen fıyat arttırması bızım zararımıza oluyo
Ben atalı üç saati geçti hala önümde biri var neyse artık bu gece bakmaz herhalde yarın bakar inşallahbana uc saatte baktı bırtakım problemlerı varmıs o yüzden gec bakmak zorunda kalmıs canım..
ya o bana benim ex hayatındaki kızla ciddi yönde karar almışlar dedi kalbimi kırdıBen atalı üç saati geçti hala önümde biri var neyse artık bu gece bakmaz herhalde yarın bakar inşallah
burası k.k .hergün 3.5.ekşın olmadan kapanmaz:))))) para var açsak mı senin orada medo bir yer
sorunları varmıs bakamıyorum dıyor gecte cevap verıyor problemlerim var demıstı..Ben atalı üç saati geçti hala önümde biri var neyse artık bu gece bakmaz herhalde yarın bakar inşallah
ıyı fıkır derının ısmı reklamcı olsun meselafalcılara takma isim belirlesek mesela ahahahahah
dun bakacagım gece bıtecek demıstı kuzu ben gerı cekmıstım o yuzden ondan..bakarsa söyledikleri konusunda haberdar et bizi :)ya naz bakmaya mı başladı yoksa önümdeki insanlar iptal mi ediyo 2 sıra ilerledim de
Of sanki kendim duymuşum gibi boğazım düğümlendi resmen. ALLAH KORUSUN canım. Unut o falı bence. Bana da kesira dedi almış yeni sevgilisini gidiyor seninki diye dedim ne diyosun ya ölümü çiğnemeleri lazım. Valla sonunda burda birinin exine ya da exinin nextine öyle bi küfür edicem ki süresiz banı yiycemya o bana benim ex hayatındaki kızla ciddi yönde karar almışlar dedi kalbimi kırdı
aaa herkes mi aynı şeyi dıyor bu aralar???ya o bana benim ex hayatındaki kızla ciddi yönde karar almışlar dedi kalbimi kırdı
inşallah yoktur öyle bişeyOf sanki kendim duymuşum gibi boğazım düğümlendi resmen. ALLAH KORUSUN canım. Unut o falı bence. Bana da kesira dedi almış yeni sevgilisini gidiyor seninki diye dedim ne diyosun ya ölümü çiğnemeleri lazım. Valla sonunda burda birinin exine ya da exinin nextine öyle bi küfür edicem ki süresiz banı yiycemne demek ciddi düşünmek ya, allah birinin ağlaya ağlaya kaybettiğini bi başkasına gülerek kazandırmaz sen merak etme canım yanılıyordur aylin eminim ben.
Hahahaah ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN BU FALLARIN NERESİ AYNI ALLAH AŞKINA sözü kaldı sadece aklımda sonra falımı gördüm bende film koptuıyı fıkır derının ısmı reklamcı olsun mesela
Varsa bile eğer, yukarda allah var. Dua et bol bol. Namaz kıl. İnşallah allah sesini duyar canım. senin için de dua edicem bu gece bana ismini yazar mısın özelden :)inşallah yoktur öyle bişeybi kaç kişi daha dedi ama bunu bilmiyorum
konus konus beklıyorumHahahaah ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN BU FALLARIN NERESİ AYNI ALLAH AŞKINA sözü kaldı sadece aklımda sonra falımı gördüm bende film koptuverdiğin tarihe iki hafta kaldı derin hele bi patlasın da o zaman konuşçam ben
Bizim halimiz ne olucak boyle ikimizin durumuda felc gorunuyoinşallah yoktur öyle bişeybi kaç kişi daha dedi ama bunu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?