Binnaz Abla

atıyorsanız kahve falı atın derım aylin e ya da meryeme katina da gördükleri şeyleri bana kahve de de söylediler zaten...

kahvesı hala 17.5 ya aslında burayı zıyaretcıler okuyamasa ne guzel olur ama bu seferde falcılar uye olup reklamın dıbıne vururlar ıkı ucu b.klu degnek yanı
Bence bu konuyu dışarıya kapatılıp yeni üyelerin bu konuda yorum yapması yasaklanmalı anca öylesi oaklar bizi ama mümkün değil işte amaan çekicez artık böyle üç beş günde bir garip garip tipleri napalım

garıp tıplerı cekmek sorun degılde adı gecenın hemen fıyat arttırması bızım zararımıza oluyo

ya o bana benim ex hayatındaki kızla ciddi yönde karar almışlar dedi kalbimi kırdı
Of sanki kendim duymuşum gibi boğazım düğümlendi resmen. ALLAH KORUSUN canım. Unut o falı bence. Bana da kesira dedi almış yeni sevgilisini gidiyor seninki diye dedim ne diyosun ya ölümü çiğnemeleri lazım. Valla sonunda burda birinin exine ya da exinin nextine öyle bi küfür edicem ki süresiz banı yiycem ne demek ciddi düşünmek ya, allah birinin ağlaya ağlaya kaybettiğini bi başkasına gülerek kazandırmaz sen merak etme canım yanılıyordur aylin eminim ben.

inşallah yoktur öyle bişey bi kaç kişi daha dedi ama bunu bilmiyorum

konus konus beklıyorum
sımdı baktım hala baktıran var ya yuh dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…