Binnaz Abla

kızlar ben buralarda eskiyimdir yeni yeni isimler çok görüyorum da ondan yazmak istedim. birde bayadır fal baktırmayı bırakmıştım ki bu bağımlılık sigara gibi bıraksanda bi süre sonra başlatıyo. neyse fallık depresyonlardayım tabi onunda etkisi var.
Şimdi biryolunvardaki emineye baktırdım. kişilik analizi vs iyi bence baya. Hoş falı anlamak için baya bi okumak gerekse de.
ayline bugün daha sesli fal attım. oda fena değil bence bilmedi diyemem ama iki konuda emineyle farklı konuştular.
meryeme yolladım meryemle aylin bence aynı kişi değil çok çok farklı. emineyle paraleldi meryemin dedikleri bende daha çok.
Bu üçü şu an beklemede..
selenaya popüler olmadan önce baktırmışlığım var bana çıkmadı.
rezzana yine çok kez fal attım ufak tefek şeyler çıktı gerisi çıkmadı.
telwede nazzın işle ilgili dediği çok garip detaylarıyla çıktı.
orda fama vardı bir kere fal baktırabildim. Asıl onun saçmalıyo dediğim şeyleri çıktı. Kadın biliyomuş vay be dedim içimden iş işten geçti.
falcısema yine falı çıkan biri. (Kolay kolay çoğu falcı tutturamıyor bana)
mesela nesibeyede zamanında çok fal attım. Çok enterasan detaylar bildi ağzım açık kaldı ama ufak tefek şeyleri çıktı onunda.
melek öz vardı oda arada çıksa da fal bakışını çok beğenirim.
venüsamberin dedikleri çıkmadı ama çok değişik detaylar bildi oda. Aslında kısmen çıkmadı demek daha doğru. Karışık olaylar.
Daha nicesi var. Aklıma gelen az buçuk iz bırakan bu falcılar. Saraylıyı kovalıyorum bide onada baktırıcam ama:))

Merhaba.Falcı sema kimdir acaba?

hoş geldin beybim

Ben de Aylin'e, emineye ve meryeme baktırdım. 3 ü de nokta atışı yaptı benzer şeyler söyledi. Bence hisleri kuvvetli.. Yalnız emine öyle bişi dedi ki yuh dedim içimden, ayrıldığım exle barışcağımı ve onun benim saçımın rengini değiştirtceğini yazmış.. Yaw bu nası yorum, çıkarsa kadın erdi diyip çok gülerim. Saç rengi değiştirtmek ne demek ya!?!:)))

Hahahaahah aynı emoştan bahsettiğimize inanamadım bi an iki fal attım ikisi de patladı

Son dönemlerdeki fal deneyimlerimi paylaşmak istedim:

Binnaz

Ya bu sitedekilerin hepsi niye tırt. Pek güvenemiyorum ben oraya.. Yine de vakti zamanında baktırmıştım çok.. Sırayla hatırlamaya çalışayım:

Bilge Özdoğru: Kadın felaket tellalı gibi..Hayır kartların anlamını ben de biliyorum onu bana diyor, yorumlama sıfır. Bi insan bi tane güzel bişi söylemez mi ya..1. sınıf moral bozucu..

Açelya Tuğra: Bu kadının dediği bazı şeyler çıktı bana ama o da dengesiz bi öyle bi böyle..Yine de fena değil gibi..

Deniz Güven: Beğenmedim.

Rania Hadwa: Çok güzel şeyler dedi ama çıkacağını sanmıyorum.

Selin İmer: Bence pembe tablocu, patladı zaten.

Alev Tansel: Fena bakmadı ama çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum. Zamanla netleşir zaten.

Benna Küçüker: Tırt, çıkmadı

Çağan Arıman: Mantıklı yorumdu, olumsuzdu öyle de oldu zaten.

Eylül Acar: Pembe tablocu, çıkmayanlardan

Güven Cihan Çoban: Tatlı biri ama o aklımda bile kalmamış falı.

Kerem avşar: Zamanı var ama tarzını beğenmedim

Şevval Erdal: Fena değil, o da zamanla belli olacaklardan

Zeynep Sabah: 0 his, çok boş

Müge Aydın: Dııııııııt

Tellwe:

Saraylı: 2 kez baktırdım 1 ay arayla. İlk falında söylediklerinin tam tersini söyleyince benim için bitti. Tutarlılık 0. Bir şey de çıkmadı zaten. Büyük hayalkırıklığıdır.

Selena: O kadar alakasız baktı ki bana bunu yorumumda da belirttim. Kel alaka bir faldı. Tutmadı enerjimiz sanırım

Serüven: Bu kadın bana fena bakmıyor. Çok çok iyi diyemem ama tutturduğu şeyler oldu.

Marseille: Beğenmedim

Klothoyağmur: Baktırınca beğenmiştim ama henüz onun da dedikleri olmadı.

Falalem:

Rezzan Abla: Belki 10 defadan fazla baktırmıştım. Olumsuz dedikleri olumsuz oldu ama olumlu dedikleri de çıkmadı. Hoş sohbet biri ama falcı olarak çok iyi bulmuyorum artık kendisini..

Aslı Zade: Bu kadın da Falalem’in Bilge Özdoğru şubesi, siz anlayın gerisini artık.

Nalan Abla: Bu kadına başta ön yargım vardı ama sonradan sonraya beğendim. Bir daha baktırırım sonra belki..

Haleh Çetiner: Güzel bir yorumdu ama aklımda bile kalmamış.

Ester Kira: Güzel bakmıştı beğenmiştim ama çıkmadı hiç bir şey.

Mert Reiki: Olumsuz konuşanlardan, dediği gibi de oldu ama net bir şey de söylememişti.

Ecren Kaila: Bu kadın Samira Günal’la aynı kişi sanırım, ikisini de beğeniyorum. Çıkanlar oldu.

Meryem: Benimle alakasız bir iki noktası vardı. Bir yolun var Aylin’le benzer yorum yaptılar. Çok da emin olamadım Aylin mi değil mi? Çıkıp çıkmadığını zaman gösterir.

Tuğçe Çetin: Tırt ve özensiz

Falsepeti:

Nesibe: Ya güzel yorum, olumsuzları da çıktı ama genel anlamda çıktı da diyemem. Geleceği göremedi bende..

Venüs amber: Olumsuz yorumdu, haklıydı da..beğendim ben

Alex: tatlı bi adam, olumsuz yorumlar ama sevdim kendisini..İşini düzgün yapmaya çalışan biri.

Hale Yıldırım: Pembe tablocu ve çıkmadı

Samira Günal: Ecren’le aynı kişi sanırım ben beğenmiştim.

Ada Yıldız: Bilge Özdoğru’nun Falsepeti şubesi. Buyrun

Bir yolun var

Elif Başak: Beğendim, haklıydı söylediklerinde..

Medyum Deniz: Nokta atışı vardı ama zaman gösterir

Falcı Aylin: Nokta atışları çoktu, beğendim ama çıkıp çıkmadığını zaman gösterir

Emine Kurtuluş: Onun hakkında da Falcı Aylin’le ilgili düşündüğümü düşünüyorum

İlkay Gür: Bu kadın hakkında net karar veremedim. Oda olumsuzları bilip olumluları tutmayanlardan.

Bu sıralar beğendiğim; Aylin ve Emine sanırım. Onlar da henüz patlamadığı için. Bir daha bakıtrcak olsam Açelya Tuğra, Nalan, Venüs Amber, Samira Günal, Serüven, Falcı Aylin ve Emine Kurtuluş’a baktırırım sadece.

Patlama olasılığı yüksek zaten o nası yorumdu ya:) aylin daha makul
Ay bak emoşta beni şaşırtan tek şey ne oldu biliyor musun canım bir yolun varda şehir seç kısmında kıbrıs yok ben de trdeki memleketimi seçiyorum mecbur. Bana senin erkek arkadaşının kıbrısa gitmek gibi bi düşüncesi mi var dedi şok oldum vallhi ama onun dışında fal komple tırt

Son düzenleme:
Canım ilkay kart mı yorumluyor ben berbat kartlar seçtim de ödüm kopuyor valla

demek nazzın işle ilgili dedikleri çıktı. çok mutlu oldum yaa:)) ben de bekliyorum iş meselesini. fama ve naazz ın söyledikleri bana çıksa benden mutlusu yok valla:) umudum oldu yazın canım:)

Bakalıö bana neler diyecek ama tek bi olumlu kart yok açılımda ilişki açılımı seçtim ya suç bende olmayan bi ilişkinin ilişki açılımı ne kadar olur ki kelt haçı falan seçseydim keşke

öyle düşünmye yaa o anki enerjiye göre çekilyor kartlar , önemli olan hisleriyle birleştirip doğru yorumlar yapmak , sadece kart okumak saçma zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…