Binnaz Abla

Tellwe'den bana birini önerir misiniz ? Kahve falı için. Tuanaa vardı girmiyor mu artık çok iyi bakıyordu bilmişti de her şeyi.

binnazdaki maya demir 1 dakika da 8 tane kahve falını nasıl alıyor çok ilginç

bu telwee deki womenn a baktıran var mı fiyatı çok uçuk kendine çok güveniyor gibi

inşallah yoktur öyle bişey bi kaç kişi daha dedi ama bunu bilmiyorum
Sele
Benimde dersler berbat :)

Kızlar kusura bakmayın da: falcıların ucret yukseltmesı bızım sucumuz.bazen bakıyorum yorumcu tek bışeyı bılmış yada bılmesede bız kendı kulbumuza uydurup olan olayı onun dedıgıne yoruyoruz,,heh tamam yorumcu sahane msj dusuyo topık'e övguler övguler sonra yorumcu havaya gırıyo pat ucret artıyo.degse barı bılse barı.aylıne 4 kez fal attım dıceksınıxkı magdem bılmıyo neden 4.ucretı uygundu ılk yorumunu begenmıştım ama cıkmadı falan fılan.4 yorumıda cıkmadıııııı.adam donmedi. İşde terfı etmedım,arabamı satamadım borclarım hala kapıda.ne sımdı 30 tl lık yorumcu mu bu? Iyı ınsan kıbar kız peki, ama 4 fal hiçbişey cıkmıyor.sonra meryem denıldı aylın için sonra yok denıldı, cıkan arkadaslarda vardır aylını sevende o konuda yorum haddım degıl ama ucret yukseldıyse bızden oturu..ıyıce soğudum derın vakası vardı, telwede övduk övduk kadın ne yaptı bence kendı yorumlarımızı yazalım ama övgu işini burda yapmayalım kızlarr olan gene hepımızın kesesıne oluyor.Allahım artık gercekten kendıme zeka dılıyorumöö

Son düzenleme:

Tellwe'den bana birini önerir misiniz ? Kahve falı için. Tuanaa vardı girmiyor mu artık çok iyi bakıyordu bilmişti de her şeyi. Bana birini söyleyin lütfen

Tellwe'den bana birini önerir misiniz ? Kahve falı için. Tuanaa vardı girmiyor mu artık çok iyi bakıyordu bilmişti de her şeyi. Bana birini söyleyin lütfen

ucuz mu yüksek fiyatlı mı ? Tellwe de saraylı cok begenilir ama almıyor,alımı kapalı. Biraz beklerseniz naazz a atın, kahvesi iyidir onun. Düşük ücretli de geysu var yeni daha ama ben begendim iyiydi hatun kahvede.

Şuan 10 TL'lik atabileceğimm :) iyi midir peki ? Gerçi enerji meselesi bu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…