- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
- 133
Yok kart yorumlamıo Allah'tan:) ama tırt biri değil bana tutmadı sadeceCanım ilkay kart mı yorumluyor ben berbat kartlar seçtim de ödüm kopuyor valla
Patladımı kuzum ay bana herkes arıcak dio aylar gecti ben yazdım cvp vermedi artık ümidim 0 ilkayda arıcak demişti beklioruz:/Yok kart yorumlamıo Allah'tan:) ama tırt biri değil bana tutmadı sadece
Azıcık konuşulan fiyatı uçuruyor ben aylinin de 30 tl olduğunu duyunca şok oldum valla
Seleinşallah yoktur öyle bişeybi kaç kişi daha dedi ama bunu bilmiyorum
Benimde dersler berbat :)Kızlar aylinin falı geldi. Hiç söylemediğim halde benimkinin hayatındaki kızı bilmiş meryeme söylemiştim gerçi meryemse eğer ordan bilebilir. Bi de katina falı olmasına rağmen derslermin berbatlığını ve maddi sıkıntımı bilmiş. Sevdim ben bu kadını.
Kızlar kusura bakmayın da: falcıların ucret yukseltmesı bızım sucumuz.bazen bakıyorum yorumcu tek bışeyı bılmış yada bılmesede bız kendı kulbumuza uydurup olan olayı onun dedıgıne yoruyoruz,,heh tamam yorumcu sahane msj dusuyo topıkke
seruven cidden diğerlerinden çok farklı benim de favorimArkadaşlar serüvenın yorumu geldi ve şok oldum geçmiş 100%100, an süper hayretler içinde kaldım bundan sonra Başkasına baktıran favorim
Tellwe'den bana birini önerir misiniz ? Kahve falı için. Tuanaa vardı girmiyor mu artıkçok iyi bakıyordu bilmişti de her şeyi. Bana birini söyleyin lütfen
Aylin 40 tl yapmisfal atcaktim
banada kime baktirsam aricak dedi ilkayda dahil mesaj attgmda cvp gelmemisti nisanda bom patlicaklarPatladımı kuzum ay bana herkes arıcak dio aylar gecti ben yazdım cvp vermedi artık ümidim 0 ilkayda arıcak demişti beklioruz:/
Şuan 10 TL'lik atabileceğimm :) iyi midir peki ? Gerçi enerji meselesi bu amaucuz mu yüksek fiyatlı mı ? Tellwe de saraylı cok begenilir ama almıyor,alımı kapalı. Biraz beklerseniz naazz a atın, kahvesi iyidir onun. Düşük ücretli de geysu var yeni daha ama ben begendim iyiydi hatun kahvede.
Tarot 40yaziyooha diyorum kendisine okuyorsa
hala öyle zaten? fiyatları aynı duruyoTarot 40yaziyoatmiyom bu 17 tl degilmiydi ya o kadar veremem
Neeee kırkmmmıııı?!! Naptın sen Aylin? Kusura bakmasında kırklık bir falcı değil.. AbartmışAylin 40 tl yapmisfal atcaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?