Bilgehatun var tellwede. Fiyatını yükseltmediyse ben 5 liraya baktırmıştımm..çok beğenmiştimmŞuan 10 TL'lik atabileceğimm :) iyi midir peki ? Gerçi enerji meselesi bu ama
bu aylin bir yolun var daki degilmi?Aylin 40 tl yapmisfal atcaktim
Tarot bakıyor fakat oBilgehatun var tellwede. Fiyatını yükseltmediyse ben 5 liraya baktırmıştımm..çok beğenmiştimm
Ben kahve baktırmıştım. Demek ki kahve alımını kapatmış.. Çok iyiydi kahve deTarot bakıyor fakat o
Geysu şuan yorumluyor. Peki su falı var mı tellwe de?Ben kahve baktırmıştım. Demek ki kahve alımını kapatmış.. Çok iyiydi kahve de
Kızlar ilkayın falı geldi de son zamanlardaki fallarımla tamamen zıt beni bi dövmediği kalmışyurtdışı falan bşyler saçmalamış onun dışında falını ben çok beğendim ama kart yorumlamış kızlar
Tedavi gör dedi bana ahahah ama doğru söylüyor canım ya berrin aylin meryem yiğit burak komple hepsinin zıttını söyledi hepsi yanılır bu tutar kesin olumsuz yane dedi beybisisi :))
Olumsuz mu konuştuu ?
Kim o cnm sende bnm gibi balatalarimi siyirdin 2015 hic iyi gelmedi hem askta hem egitimde darbe yedimTedavi gör dedi bana ahahah ama doğru söylüyor canım ya berrin aylin meryem yiğit burak komple hepsinin zıttını söyledi hepsi yanılır bu tutar kesin olumsuz ya
Kız Allah iyiliğini versin :) kırk deyince şok oldumAylin 40 degil ya yanlis baktim yada sitede bir skikinti var 40degil yanilttim sizide
oda telwede canım ama uzakta yazıyor. bide 50tl yapmış. ben baktırdığımda 10 tl civarıydı yanlış hatırlamıyosam.Merhaba.Falcı sema kimdir acaba?
kahvesı hala 17.5 ya aslında burayı zıyaretcıler okuyamasa ne guzel olur ama bu seferde falcılar uye olup reklamın dıbıne vururlar ıkı ucu b.klu degnek yanı
hoşbulduk gizzhoş geldin beybim
Geysu kim? Nerde bakıyor ki?Geysu şuan yorumluyor. Peki su falı var mı tellwe de?
tellwede ama ben onu hiç beğenmedimGeysu kim? Nerde bakıyor ki?
Yalnız adı çok ilginçmiş.. Geysu
Fal enerji işi ama şimdi çıkmazsa kötü olurum öyle deme:) Fama falın son cümlesinde ( işle ilgili hiçbirşey sormamıştım bu arada famaya ben) ani bi iş değişikliğin olacak bir kargaşa çıkıcak işten ayrılmak isteyeceksin vs yyazmıştı. Hiç önemsemedim dedim sallıyo heralde işte de o sıralar sıkıntım pek yok. yani istiffa edecek kadar yok. ama cidden çok ani bi kararla işi bıraktım.demek nazzın işle ilgili dedikleri çıktı. çok mutlu oldum yaa:)) ben de bekliyorum iş meselesini. fama ve naazz ın söyledikleri bana çıksa benden mutlusu yok valla:) umudum oldu yazın canım:)
Tedavi gör dedi bana ahahah ama doğru söylüyor canım ya berrin aylin meryem yiğit burak komple hepsinin zıttını söyledi hepsi yanılır bu tutar kesin olumsuz ya
KesinlikleeGeysu kim? Nerde bakıyor ki?
Kesinlikleevalla az önce birisi önerdi buradan :) sağolsun bakalım neler diyecek paylaşırım sizinle de :)))
Geysu kim? Nerde bakıyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?