Binnaz Abla

Aylin 40 degil ya yanlis baktim yada sitede bir skikinti var 40degil yanilttim sizide

Tedavi gör dedi bana ahahah ama doğru söylüyor canım ya berrin aylin meryem yiğit burak komple hepsinin zıttını söyledi hepsi yanılır bu tutar kesin olumsuz ya
Kim o cnm sende bnm gibi balatalarimi siyirdin 2015 hic iyi gelmedi hem askta hem egitimde darbe yedim

demek nazzın işle ilgili dedikleri çıktı. çok mutlu oldum yaa:)) ben de bekliyorum iş meselesini. fama ve naazz ın söyledikleri bana çıksa benden mutlusu yok valla:) umudum oldu yazın canım:)
Fal enerji işi ama şimdi çıkmazsa kötü olurum öyle deme:) Fama falın son cümlesinde ( işle ilgili hiçbirşey sormamıştım bu arada famaya ben) ani bi iş değişikliğin olacak bir kargaşa çıkıcak işten ayrılmak isteyeceksin vs yyazmıştı. Hiç önemsemedim dedim sallıyo heralde işte de o sıralar sıkıntım pek yok. yani istiffa edecek kadar yok. ama cidden çok ani bi kararla işi bıraktım.
naazzada 2 yere başvurmuştm istifadan sonra. hangisi olacak dedim sizce.( bu arada ikisinin olmama ihtimalide çok yüksekti) olacak dediği yer oldu. Hoş hala başlayamadım atamam oldu da yazım gelmedi ama işim var güya işte

Kesinliklee valla az önce birisi önerdi buradan :) sağolsun bakalım neler diyecek paylaşırım sizinle de :)))

Ben önerdim valla ben çok beğendim, buradan biri daha baktırdı o da 5 liraya göre iyi dedi begendi, ama bu iş enerji meselesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…