Binnaz Abla

A demek memnun kalmadın Melekten bende kendimle ilgili şüpheye düştüm bu olumsuz yorumlardan sonra

birde ecenin dediği birşeyi yaşadım oda ilginçti . daha önce sorun yaşamadığım benden üst pozisyonumda birinle sorun yaşadım ki hiç aklıma gelmezdi ters düşeceğimiz . bunu ece söylemişti . o ilginçti . bence oda boş bir falcı değil . bu sitede çok reklam yapılıyor arkadaşlar dikkatli olun . fal sepetindeki çoğu kişinin burda gezdiğini düşünmeye başladım ben ...

Evet yaa Rezzan ablacığımın peşine düşsekye doya doya dinlesek ablamızı yüzyüze

A demek memnun kalmadın Melekten bende kendimle ilgili şüpheye düştüm bu olumsuz yorumlardan sonra

ya melek iş durumumu salladı yani . bence o kadın soruna göre konuşuyor . yani mantığını kullanıyor . mesela orda çalışmıyor yazıyordu senin maddi durumun kötü ama herşey düzelcek dedi ki hiç kötü değil çok şükür . iş kapısı açılcak üzülme dedi ki işm var zaten . ordaki bilgileri kullanıyor . ben beğenmedim .

Bencede kimbilir bu sitelerde afları burda geçmediği için arada kaynayan ne falcılar var kimbilir e bide reklamlar girince araya gelde bul iyiyi doğruyu.Yalnız Rezzan ablada sanîrım herkes hemfikir

Bencede kimbilir bu sitelerde afları burda geçmediği için arada kaynayan ne falcılar var kimbilir e bide reklamlar girince araya gelde bul iyiyi doğruyu.Yalnız Rezzan ablada sanîrım herkes hemfikir

şimdi ben bir ay sonra herşeyi yazıcam buraya çıkan çıkmayan ... birde birşey var mesela o dönücek mi diye sordun diyelim yüzde elli ellidir yani . olumsuz diyen bildi diye birşey yok ... onu bende atarım ne olcak ... ben reklam yapmıyorum zaten bu sitede aktif üyeyim bir sürü konum var ama burda süper denilen falcıların hepsine baktırdım . adı olmayan tipler daha iyi baktığını gördüm .ilginç ama doğru olan bu . kimse ece için birşey dememiş ama yakın zamanda tek dediği çıkan o oldu .

Tabi inanîlmax fark var arada böyle el kol bağlı gibi

birde ben mercana baktırdım ama 100 lira falı pahalı biraz . bu sitelerden değil . zaten ünlü biri . geçmişimi bana özetledi kadın . üç yıl önce ilişkin olmuş üç yıl tam yani adam evlenmiş dedi ben şook oldum ...hem zamanı doğru hemde evlendiği doğru . beni şaşırttı . çok ilginçti yani .

İyi bulduklarınızı yazarsanız bizde deneyebiliriz.

Herkesin hem fikir olduğu iki kişi var aslında.. Rezzan abla ve Nesibe...

bir nesibeye baktıramadım onu hiç online göremiyorum . ilkay,asrın,taha,melek,fal sepetinden . bunların hepsi bana olumsuz konuştu aklındaki kişi sana gelicek ama sallama falan dediler . osenin için hayırlı değil .
binnaz ablada semra aydın ,ece,marzuka ,elmas,kesira hepsi olumlu konuştular .. iyi bir ilişkin olcak bununla dediler ...
rezzan ablada bu kişile güçlü bir ilişkiniz olcak hatta bu kişiyle evleniceğini hissettim dedi ...
bunlardan tek çıkan ecenin dediği birşeydi . işle ilgili ..
ama dediğim gibi melek beni çok şaşırttı . burda herkes iyi diyordu . sen çalışmıyorsun bla bla bla yaptı . maddi durumun kötü . kendini kötü hissediyorsun . çok saçmaydı . zaten çalışıyorum ben . diğerlerininde bildiği birşey yok hani tipi bu karekteri bu diye . ne bileyim bana saçma geldi . zaten birşey ya olur ya olmaz yani . bunu bilmekle iyi falcı olunmaz . bende atarım yani onu .

Beliin sen Açelya ya baktırdinmi hiç?

valla kızlar ben gerçekleri yazıyorum . bunlar burayı takip ediyor . kendileri üyelik açıyor bence . kendilerini övüyor . ben aktif bir üyeyim . yalan yok bende . zaten konularıma bakın yani bir sürü konum var . bu ara bu konu sardı çok baktırdım diye burda takılıyorum . genelde bdvde takılırım . beni bilen bilir yani .çok atışmam olmuştur çok ban yemişliğim vardır bdvde ...

Hep söylerim bana göre iyi falcı geleceği tuturandır.Şu an beni şok etmiş ama gelecek fiyaskoysa o falda falcıda benim için bitmiştir.İSim söylemem için biraz daha zama gerek bana geleceğin tutup tutmadığını görmem için.Bu doğrultida sadece Rezzan ablam derim.Şu an iyi olanlar var ama hepsini döküp çok kafa karıştırmıyim bunları hep konuşuyoruz zaten.

canım mercan kim nerde baktırdın nası ulaşabiliriz?

Ben de bugün tavsiye üzerine Samira'yı bekledim ama kadın online olmadı.
Kiraze'de fal almıyor...

Galiba Evren paramı cebimde tutmaya çalışıyor :))

Mercan sayhan mı ben de çok severim 3-4 kere baktırmışlığım vardır hem çok güzel tane tane anlatır hem de bilir yani zaten geçmiş ve anı tutturamayan birinden gelecek hiç beklememek gerek ben severim mercan hnmı sadece pahalı işte(

geleceği bilmek demek olmaz yada olur demek değilki . mesela sen birinle tanışcaksın burcu şu yaşı şu bu tip biri mayırs ayında atıyorum diyorsa ve bu insan çıkıyorsa tamda o ay evet bu iyi falcıdır . ama eski sevgilin dönücek yada dönmeyecek deyince iyi falcı olunmaz . zaten yüzde eliidir . bunu bende söylerim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…