- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
SaçmalamışAylin 40 tl yapmisfal atcaktim
Baldan şu gretayı çok merak ettim ya. Bayaa övdün. Geri dönse de baktırsak2 yıl önceki falcılar bile geri geldi tellwe'ye sen gelmedin Greta'm
Vallahi ne yalan diyim bende çok beğendim bildi yani ve uzunda bakıp yorum yapıyor kestirip atmıyor :) bakalım 3 ay içinde bana söz ya da nişan dedi 13-14 ay sonra da düğün :) inşallah dediği gibi olur :)Ben önerdim valla ben çok beğendim, buradan biri daha baktırdı o da 5 liraya göre iyi dedi begendi, ama bu iş enerji meselesi :)
Baldan şu gretayı çok merak ettim ya. Bayaa övdün. Geri dönse de baktırsak
Vallahi ne yalan diyim bende çok beğendim bildi yani ve uzunda bakıp yorum yapıyor kestirip atmıyor :) bakalım 3 ay içinde bana söz ya da nişan dedi 13-14 ay sonra da düğün :) inşallah dediği gibi olur :)
İNŞALLAH olur olmaz paylaşıcam :)))hadi bakalım beğenmene çok sevindim, hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman :)
Vermeyelim arkadaşlar ya biz kendımızı oyalayalım derken yorumcular fiyatlarda saçmalıyorTarot 40yaziyoatmiyom bu 17 tl degilmiydi ya o kadar veremem
canımmm benm gelmedı mesjn yerım ben senııııı kuzum benmmm:)))))attım kuzucum seni kırar mıyım hiçç
ahahhah muzum benımmmmbanada sordu kuzum greyede sormusss anladım bısey oldugunu cevap vermedım hıc :S hahahha ayy allahım ....
forum forum degıll ajan yetıstırme platformu bır yamuk oldumu anlıyoruz artıkk
elmura yı denediniz mi denesenize
ben de baktırmadım ona promosyonuma bakmış hiç sorusuz falan aklımdaki adamı hayatındaki kızı bi de benden hoşlandığını düşündüğüm bi arkadaşım var ben yüz vermeyince küs gibi şu ara bana konuşmuyoruz bi kaç haftadır onu falan bilmiş daha bi sürü detay uzun uzun bi faldı falan inanıp inanmamakta kararsız kaldım puanı da düşük bi de promosyon fal diye. size baktırtıp siz de beğenirseniz güvencektim80 onun oyu baya düşük basmışlar neden acaba olumsuzu pat dye söylüyorsa deneyelim
ben de baktırmadım ona promosyonuma bakmış hiç sorusuz falan aklımdaki adamı hayatındaki kızı bi de benden hoşlandığını düşündüğüm bi arkadaşım var ben yüz vermeyince küs gibi şu ara bana konuşmuyoruz bi kaç haftadır onu falan bilmiş daha bi sürü detay uzun uzun bi faldı falan inanıp inanmamakta kararsız kaldım puanı da düşük bi de promosyon fal diye. size baktırtıp siz de beğenirseniz güvencektimbiraz çakallık benimki de işte
valla iyi bilmişler canım sana, daha ne olsun:) bende geçmişte ve anda çok iyilerdi ikisi de, o yüzden zaten ümidim var olmazsa da kısmet artık:)Fal enerji işi ama şimdi çıkmazsa kötü olurum öyle deme:) Fama falın son cümlesinde ( işle ilgili hiçbirşey sormamıştım bu arada famaya ben) ani bi iş değişikliğin olacak bir kargaşa çıkıcak işten ayrılmak isteyeceksin vs yyazmıştı. Hiç önemsemedim dedim sallıyo heralde işte de o sıralar sıkıntım pek yok. yani istiffa edecek kadar yok. ama cidden çok ani bi kararla işi bıraktım.
naazzada 2 yere başvurmuştm istifadan sonra. hangisi olacak dedim sizce.( bu arada ikisinin olmama ihtimalide çok yüksekti) olacak dediği yer oldu. Hoş hala başlayamadım atamam oldu da yazım gelmedi ama işim var güya işte
süper bilmiş yaa promosyonda bu kadar detay olmaz gerçek falcı demek ki.ben attım bir iki baktım copy paste bi daha atmadım:) çok şanslısın valla:)ben de baktırmadım ona promosyonuma bakmış hiç sorusuz falan aklımdaki adamı hayatındaki kızı bi de benden hoşlandığını düşündüğüm bi arkadaşım var ben yüz vermeyince küs gibi şu ara bana konuşmuyoruz bi kaç haftadır onu falan bilmiş daha bi sürü detay uzun uzun bi faldı falan inanıp inanmamakta kararsız kaldım puanı da düşük bi de promosyon fal diye. size baktırtıp siz de beğenirseniz güvencektimbiraz çakallık benimki de işte
Umarım çıkar canım seninki beklemek zor biliyorum. Umarım arar:)Patladımı kuzum ay bana herkes arıcak dio aylar gecti ben yazdım cvp vermedi artık ümidim 0 ilkayda arıcak demişti beklioruz:/
hahah aynen öyle canım ilkay dedi ama haksız diyemem her ne kdr bi buçuk yıl önce bitmiş ilişkimi bi ay önce bitmiş gibi algılsa da :) bide kusura bakma bakarsan da bak tarzı biley söylemiş yaKim o cnm sende bnm gibi balatalarimi siyirdin 2015 hic iyi gelmedi hem askta hem egitimde darbe yedim
hahah aynen öyle canım ilkay dedi ama haksız diyemem her ne kdr bi buçuk yıl önce bitmiş ilişkimi bi ay önce bitmiş gibi algılsa da :) bide kusura bakma bakarsan da bak tarzı biley söylemiş yaama sevdim ben nedense ilkayı ya da korkumdan sevmedim diyemiyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?