Ya daha neler neler dedi bütün sinirini benden çıkardı galibamerak ettim ilkayı ya bir fiyat düşürürse ben de atayımKusura bakma ya da bakarsan bak aslında itici bir cümle ama bir güldürdü beni, sevimli geldi
ahahahaahhhbıtanemmm ne gunlerdı.D.DHahahaah ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN BU FALLARIN NERESİ AYNI ALLAH AŞKINA sözü kaldı sadece aklımda sonra falımı gördüm bende film koptuverdiğin tarihe iki hafta kaldı derin hele bi patlasın da o zaman konuşçam ben
ay o bana da bi atar yaptı son baktırdığımdaYa daha neler neler dedi bütün sinirini benden çıkardı galiba
prenses34
öyle birisi hayatıma girmeyecek ben mithatı istiyorum mithat bana gelecek.biz barışdık.mithat beni aldatmıyor.falı çok yalnış yorumladınız keşke size fal baktırmasaydım.
ahahaahahahahahah zuhahahahahaha prenses delirmiş sinirdenn atarlı hatun..buda şaşırdı mithatı bi istiyor bi istemiyorr
pembekahvee (buda falcının cevabı canına susamış :)))))))
Keşke biraz daha anlayışlı olabilseydiniz Mithat bey size dönmeyecek hanfendi 18 yıllık falcıyım dediklerimde yanılmam size karşı aşkı yok beyefendinin aklında başka bir bayan var sizinle görüşmesi olabilir ancak olmayacak nasibiniz değil falınız çıktığı zaman umarım pişman olmazsınız
pembekahve 8 lirakızlar tellwede 5 liralık guzel kahve falı bakan varmı?
kızlar tellwede 5 liralık guzel kahve falı bakan varmı?
muhabbetin devamı daha iyiymişprenses34
öyle birisi hayatıma girmeyecek ben mithatı istiyorum mithat bana gelecek.biz barışdık.mithat beni aldatmıyor.falı çok yalnış yorumladınız keşke size fal baktırmasaydım.
ahahaahahahahahah zuhahahahahaha prenses delirmiş sinirdenn atarlı hatun..buda şaşırdı mithatı bi istiyor bi istemiyorr
Keşke biraz daha anlayışlı olabilseydiniz Mithat bey size dönmeyecek hanfendi 18 yıllık falcıyım dediklerimde yanılmam size karşı aşkı yok beyefendinin aklında başka bir bayan var sizinle görüşmesi olabilir ancak olmayacak nasibiniz değil falınız çıktığı zaman umarım pişman olmazsınız
ayyyyyyyyyy yerlerdeyim hahhahahahahahahahahaprenses34
bence bu kızn hayatını fılm yapsınlarmuhabbetin devamı daha iyiymiş
prenses34
eğer benim karşıma bi erkek çıkıcaksa sarışın kumral renkli gözlü yakışıklı kilolu olmıyan uzun boylu maddi durumu iyi biri çıkmalıki ben ilk görüşde aşık olayım ve o da bana ilk görüşde aşık olmalı hemen evlenmeyi düşünmeli eee böle bi adamda karşıma çıkmıcana göre ben mithat demeye devam etcem.
kızlar bılgehatun sadece tarot bakmaya baslamıs acaba fama olabılırmı?
Yeni falcılardan Geysu ve Medyumuluhanı denedim. Medyumuluhanı beğenmedim promosyon fal gibiydi. Geysu'yu beğendim nokta atışları vardı ama yanıldığı ufak 1-2 konu olmuş. Fiyatlar yükselmeden denenebilir bence.
Valla uyuyor bizim senle enerjimiz, doğru yoldayım, senden kopya çekiyorum bazenEski nickinle tellwede görüyorum seni sen beş yıldız vermişsen haa iyi demekki diyorum Bu arada bir yolun var berrini denedin mi ?
O puanlarıma güvenme sen benim genelde %90 5 yıldız veriyorumeski nickimle baktırdığım falların çoğunun zamanı geçti bi de tutanları yazdım zaten:)
Evet baktırmıştım merak edip fiyatı uygun diye. 10 üzerinden 6 diyeyim. Fazla karman çorman yazmış ama gelecekle ilgili bir durumu bilmiş.
O zaman bir kriz anında ona atayım 8 liraykenŞaka maka son zamanlarda en çok meryemi begendiğimi farkettim. Yine deneyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?