Binnaz Abla

ahahahaahhhbıtanemmm ne gunlerdı.D.D

prenses34

öyle birisi hayatıma girmeyecek ben mithatı istiyorum mithat bana gelecek.biz barışdık.mithat beni aldatmıyor.falı çok yalnış yorumladınız keşke size fal baktırmasaydım.

ahahaahahahahahah zuhahahahahaha prenses delirmiş sinirdenn atarlı hatun..buda şaşırdı mithatı bi istiyor bi istemiyorr

pembekahvee (buda falcının cevabı canına susamış :)))))))

Keşke biraz daha anlayışlı olabilseydiniz Mithat bey size dönmeyecek hanfendi 18 yıllık falcıyım dediklerimde yanılmam size karşı aşkı yok beyefendinin aklında başka bir bayan var sizinle görüşmesi olabilir ancak olmayacak nasibiniz değil falınız çıktığı zaman umarım pişman olmazsınız

kimmiş bu pembekahve bak merak ettim

muhabbetin devamı daha iyiymiş

prenses34

eğer benim karşıma bi erkek çıkıcaksa sarışın kumral renkli gözlü yakışıklı kilolu olmıyan uzun boylu maddi durumu iyi biri çıkmalıki ben ilk görüşde aşık olayım ve o da bana ilk görüşde aşık olmalı hemen evlenmeyi düşünmeli eee böle bi adamda karşıma çıkmıcana göre ben mithat demeye devam etcem.

ayyyyyyyyyy yerlerdeyim hahhahahahahahahahaha

bence bu kızn hayatını fılm yapsınlar siparişle adam istiyor resmen ya

kızlar bılgehatun sadece tarot bakmaya baslamıs acaba fama olabılırmı?

kızlar bılgehatun sadece tarot bakmaya baslamıs acaba fama olabılırmı?

ya dün onu ben de dedim çünkü ifade tarzını benzetenlerde var bende çok fazla benzemese de. Ama famanın açıkcası başka isimle döneceğini sanmıyorum fama olarak gelirdi fiyatı yüksekti, ve yüksek olmasına rağmen baktırılırdı. Bilgehatun olarak dönmesi mantıksız

Valla uyuyor bizim senle enerjimiz, doğru yoldayım, senden kopya çekiyorum bazen Eski nickinle tellwede görüyorum seni sen beş yıldız vermişsen haa iyi demekki diyorum Bu arada bir yolun var berrini denedin mi ?

Valla uyuyor bizim senle enerjimiz, doğru yoldayım, senden kopya çekiyorum bazen Eski nickinle tellwede görüyorum seni sen beş yıldız vermişsen haa iyi demekki diyorum Bu arada bir yolun var berrini denedin mi ?

O puanlarıma güvenme sen benim genelde %90 5 yıldız veriyorum eski nickimle baktırdığım falların çoğunun zamanı geçti bi de tutanları yazdım zaten:)
Evet baktırmıştım merak edip fiyatı uygun diye. 10 üzerinden 6 diyeyim. Fazla karman çorman yazmış ama gelecekle ilgili bir durumu bilmiş.

O zaman bir kriz anında ona atayım 8 lirayken Şaka maka son zamanlarda en çok meryemi begendiğimi farkettim. Yine deneyebilirim.

kızlar iki gündür aynı rüyayı goruyorum ya delircem artık..bir bankta bir dede ile oturuyoruz dede beyaz sakallı arkası dönük benim bedenim ise karsısında oturuyor ben ıse ruh olarak yan taraftan onları ızlıyorum ama dede bana yüzünü göstermiyor sakalının ucunu goruyorum bedenım ıse benı goruyor dede bana gelecekle ilgili bir şeyler söyledi sadece eskisinin adını duydum baska bır sey duyamadım ıkı gundur tekrarlanıyor bu ruya sızce ne anlama geliyor

O zaman bir kriz anında ona atayım 8 lirayken Şaka maka son zamanlarda en çok meryemi begendiğimi farkettim. Yine deneyebilirim.

Bi falcıya ikinci kez baktırmak hayal kırıklığı oluyor biraz. Ben zaten çok nadir aynı falcıya ikinci kez baktırırım. Şimdiye kadar 3-4 falcıya 2. kez fal baktırmışımdır. Ama çoğu hüsran oldu.

Meryem'e bir ay önce baktırmışım. Okudum şimdi tekrar güzelmiş. Ama genelde erkek arkadaşımın hayatına odaklı bakmış. Dediği şeyler gerçekleşmedi henüz. Durum analizi filan iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…