- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
kızlar iki gündür aynı rüyayı goruyorum ya delircem artık..bir bankta bir dede ile oturuyoruz dede beyaz sakallı arkası dönük benim bedenim ise karsısında oturuyor ben ıse ruh olarak yan taraftan onları ızlıyorum ama dede bana yüzünü göstermiyor sakalının ucunu goruyorum bedenım ıse benı goruyor dede bana gelecekle ilgili bir şeyler söyledi sadece eskisinin adını duydum baska bır sey duyamadım ıkı gundur tekrarlanıyor bu ruya sızce ne anlama geliyor
yok kuzum tam tersi valla düşünmüyorum hiç :/ önceden olsa tamam derdim...bence cok kafa yordugun icin bilincaltina islemis. Yesil gozlu mu eskisi mi kafani cok yorma bnce yoksa uykuda bile rahat uyuyamiyor insan :)
Hahahaahahhahaahahahahahahahahahahahahahahahahah ya bu prensesi ilkayla venüse yönlendirmeli ama nasılprenses34
öyle birisi hayatıma girmeyecek ben mithatı istiyorum mithat bana gelecek.biz barışdık.mithat beni aldatmıyor.falı çok yalnış yorumladınız keşke size fal baktırmasaydım.
ahahaahahahahahah zuhahahahahaha prenses delirmiş sinirdenn atarlı hatun..buda şaşırdı mithatı bi istiyor bi istemiyorr
pembekahvee (buda falcının cevabı canına susamış :)))))))
Keşke biraz daha anlayışlı olabilseydiniz Mithat bey size dönmeyecek hanfendi 18 yıllık falcıyım dediklerimde yanılmam size karşı aşkı yok beyefendinin aklında başka bir bayan var sizinle görüşmesi olabilir ancak olmayacak nasibiniz değil falınız çıktığı zaman umarım pişman olmazsınız
ılkay onun sacını basını yolarHahahaahahhahaahahahahahahahahahahahahahahahahah ya bu prensesi ilkayla venüse yönlendirmeli ama nasıl
Prensesi hafife alma tolincanılkay onun sacını basını yolar
karsılıklı yoluşurlar bızde ızleriz ne gözel olarPrensesi hafife alma duygusuzprenses ilkayı yer bence hahahaha ne mithatmış arkadaş ya
ben baktırmıştım. Çıkmadı çok saçmaydı falıdaFalsepeti alex e fal baktıran oldumu arkadaslar kahve falı
ben de atıcaktım demin. falcı günlük fal sayısına ulaşmıştır dedi atamadım:/ neyini yetersiz buldun canım? anda, geçmişte kötü mü?kızlar geysu falıma bakmıs eh fena degıl ama bılgehtun kadar begenmedım
işle alakalı erken tarıh soylemıs keske cıksa ama bana pek cıkar gıbı gelmedı onun dısında begendım canım 5 lıraya gore fena degılben de atıcaktım demin. falcı günlük fal sayısına ulaşmıştır dedi atamadım:/ neyini yetersiz buldun canım? anda, geçmişte kötü mü?
Iyı barı:)ben baktırmıştım. Çıkmadı çok saçmaydı falıda
Canım tellwede mi okızlar oğuzhan türkoğluna baktıran var mı? Aşk falında fenomen mişyorumlar ayılan bayılana gibi.
Yemin ediyorum suan aklimi ve kalbimi okudun...ayni durumdayimNeden bilmiyorum uzun zamandır kendimi kötü hissediyorum. Aşağılanmış, terk edilmiş, unutulmuş hissediyorum. Çok da farklı değil aslında yaşadıklarımız ama gelmesi gereken kişi hiç gelmeyecekmiş gelse dahi sonuca varamayacakmışız gibi hissediyorum. Hayata devam edemiyorum ihtimaller yüzünden. Fal aslında hayatta aldığımız doping gibi bence bir yere kadar seni koşturuyor ardından etkisi geçince eskisi gibi oluyorsun. Bir şeyler değişmeli ama ruhum ve beynim çok yoruldu. İnsanların etrafında bir sürü kişi var herkes sevgilileriyle gerçekten mutlular mı bilmiyorum ama nasıl yapıyorlar anlamıyorum.
Unutmak ve devam etmek kolay değil. Ne kadar kolay okunsa da kolay değil.
Kımmıs o kı hıc duymadım kım ayılıp bayılıyormuskıCanım tellwede mi o
Canım tellwede mi o
Bende aynı durumdayım canım, ben artık ölmüş gibi düşünmeye karar verdim. Çok saçma biliyorum ama kendimi öldüğüne inandırıcam allah korusun tabi deYemin ediyorum suan aklimi ve kalbimi okudun...ayni durumdayim
Bende aynı durumdayım canım, ben artık ölmüş gibi düşünmeye karar verdim. Çok saçma biliyorum ama kendimi öldüğüne inandırıcam allah korusun tabi debaşka şansım kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?