Binnaz Abla

bence cok kafa yordugun icin bilincaltina islemis. Yesil gozlu mu eskisi mi kafani cok yorma bnce yoksa uykuda bile rahat uyuyamiyor insan :)

Hahahaahahhahaahahahahahahahahahahahahahahahahah ya bu prensesi ilkayla venüse yönlendirmeli ama nasıl

ben de atıcaktım demin. falcı günlük fal sayısına ulaşmıştır dedi atamadım:/ neyini yetersiz buldun canım? anda, geçmişte kötü mü?
işle alakalı erken tarıh soylemıs keske cıksa ama bana pek cıkar gıbı gelmedı onun dısında begendım canım 5 lıraya gore fena degıl

kızlar oğuzhan türkoğluna baktıran var mı? Aşk falında fenomen miş yorumlar ayılan bayılana gibi.

Yemin ediyorum suan aklimi ve kalbimi okudun...ayni durumdayim

Kızlar farkında mısınız paranın kokusunu alan falcı oluyor ben de böyle giderse sitenin birinde anlat loveme ablana diye hesap açıp köşeyi dönücem valla kk dışında herkese bakarım ahahah ya ben artık bu sanal fal işinin insanlara destek olmak yardımcı olmaktan çıktığını düşünüyorum tamamen maddi. Hatta falcılar günlük limit bile kıyuyorlardır bugün üç tane alayım bugün beş tane yani tamamen pra odaklı yapıyrlar ben artık böyle düşünüyorum. Yani tabi ki hep öyleydi de benim niye yeni kafama dank ett bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…