Abartıp çocuğu öldürüyormuşum ahahahHahah bunu hic denedim bende öyle yapicam galiba
Bende gayet iyiydi olumsuzdu dedigi gibide oldu karsi tarafi gayet guzel analiz etmisti o zamanlar inanmamistim ama sonradan ogrendim az bile demis dedimFalsepeti alex e fal baktıran oldumu arkadaslar kahve falı
bende de olumlu konustu her sey senın elınde dedı tekrar birlesme var dedı.arkadasıma da olumsuz konustu bu adamdan hayır gelmez dedı ona da dedıgı sekılde ılerlıyor akıl verdı baya faceden de ekleyınce danısıyorsun ucretsız her seyı..Bende gayet iyiydi olumsuzdu dedigi gibide oldu karsi tarafi gayet guzel analiz etmisti o zamanlar inanmamistim ama sonradan ogrendim az bile demis dedim
Evet canim en azindan pembe tablo cizmiyor uslup olarakta cok saygili bana gorebende de olumlu konustu her sey senın elınde dedı tekrar birlesme var dedı.arkadasıma da olumsuz konustu bu adamdan hayır gelmez dedı ona da dedıgı sekılde ılerlıyor akıl verdı baya faceden de ekleyınce danısıyorsun ucretsız her seyı..
kızlar telwe de akila diye biri falıma baktı eskisinin adındaki harfleri söyledi yaa
ayy robot mobot cok guldum hersey dogrurobot o robot
ayy robot mobot cok guldum hersey dogru
Meryeme 2 ay arayla 2.kez baktırdım hemde farklı hesaplardan.tıpatıp aynı şeyleri söyledi.o hatun şok ya...Bi falcıya ikinci kez baktırmak hayal kırıklığı oluyor biraz. Ben zaten çok nadir aynı falcıya ikinci kez baktırırım. Şimdiye kadar 3-4 falcıya 2. kez fal baktırmışımdır. Ama çoğu hüsran oldu.
Meryem'e bir ay önce baktırmışım. Okudum şimdi tekrar güzelmiş. Ama genelde erkek arkadaşımın hayatına odaklı bakmış. Dediği şeyler gerçekleşmedi henüz. Durum analizi filan iyi
valla parayla baktırmaktan ıyıymısbiz zamanında ben bu online işe ilk bulaştığımda, ana kız bunların robot olduğunu bilmeden, biliyor yaaa diye ayıla bayıla promosyon atıyorduk
Meryeme 2 ay arayla 2.kez baktırdım hemde farklı hesaplardan.tıpatıp aynı şeyleri söyledi.o hatun şok ya...
Tıpatıp aynı fal olması da düşündürücü ama canım. Acaba senin aynı kişi olduğunu anladı mı?Meryeme 2 ay arayla 2.kez baktırdım hemde farklı hesaplardan.tıpatıp aynı şeyleri söyledi.o hatun şok ya...
ben katina attım kuzum ses kaydından bütün kirli camasırlarımı ortaya döktü sagolsun:) arkadasımda kahve attı kayıtları hala yer alıyor ben de dinlerim rahatlatıyor...ama söyledimi de tam söylüyor..
yani ben aslında çok bir şey istemiyorumki.. sarışın, kumral, renkli gözlü, yakışıklı, kilolu olmıyan,uzun boylu,kaslı, maddi durumu iyi, anlayışlı,romantik,bana aşık,evlenelim diye ölen,büyüklerini sayan,küçüklerini seven, eli açık, gezmeye bayılan, küçük süprizler yapan,beni şımartan birini istiyorum alt tarafı........muhabbetin devamı daha iyiymiş
prenses34
eğer benim karşıma bi erkek çıkıcaksa sarışın kumral renkli gözlü yakışıklı kilolu olmıyan uzun boylu maddi durumu iyi biri çıkmalıki ben ilk görüşde aşık olayım ve o da bana ilk görüşde aşık olmalı hemen evlenmeyi düşünmeli eee böle bi adamda karşıma çıkmıcana göre ben mithat demeye devam etcem.
Baldancım beğendinmi meryemi? Ne ara baktırdın kız?kesinlikle son zamanlarda baktırdığım en iyi faldı. Ama emin değilim gelecek çıkacak mı..
ben de yaptım aynı şeyi anlaması imkansızdı aynı şeyleri söyledi yeşil gözlüyü o da ekledikesinlikle son zamanlarda baktırdığım en iyi faldı. Ama emin değilim gelecek çıkacak mı..
ben katina attım kuzum ses kaydından bütün kirli camasırlarımı ortaya döktü sagolsun:) arkadasımda kahve attı kayıtları hala yer alıyor ben de dinlerim rahatlatıyor...ama söyledimi de tam söylüyor..
ahhaahaaKızlar farkında mısınız paranın kokusunu alan falcı oluyor ben de böyle giderse sitenin birinde anlat loveme ablana diye hesap açıp köşeyi dönücem vallakk dışında herkese bakarım ahahah ya ben artık bu sanal fal işinin insanlara destek olmak yardımcı olmaktan çıktığını düşünüyorum tamamen maddi. Hatta falcılar günlük limit bile kıyuyorlardır bugün üç tane alayım bugün beş tane yani tamamen pra odaklı yapıyrlar ben artık böyle düşünüyorum. Yani tabi ki hep öyleydi de benim niye yeni kafama dank ett bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?