Binnaz Abla

kızlar telwe de akila diye biri falıma baktı eskisinin adındaki harfleri söyledi yaa

Bende gayet iyiydi olumsuzdu dedigi gibide oldu karsi tarafi gayet guzel analiz etmisti o zamanlar inanmamistim ama sonradan ogrendim az bile demis dedim
bende de olumlu konustu her sey senın elınde dedı tekrar birlesme var dedı.arkadasıma da olumsuz konustu bu adamdan hayır gelmez dedı ona da dedıgı sekılde ılerlıyor akıl verdı baya faceden de ekleyınce danısıyorsun ucretsız her seyı..

Evet canim en azindan pembe tablo cizmiyor uslup olarakta cok saygili bana gore

Meryeme 2 ay arayla 2.kez baktırdım hemde farklı hesaplardan.tıpatıp aynı şeyleri söyledi.o hatun şok ya...

yani ben aslında çok bir şey istemiyorumki.. sarışın, kumral, renkli gözlü, yakışıklı, kilolu olmıyan,uzun boylu,kaslı, maddi durumu iyi, anlayışlı,romantik,bana aşık,evlenelim diye ölen,büyüklerini sayan,küçüklerini seven, eli açık, gezmeye bayılan, küçük süprizler yapan,beni şımartan birini istiyorum alt tarafı........

ya birine kahvede başka katinada başka konuşmuştu, denemek istiyorum ama hangisinde iyiyse onu atayım dedim

ahhaahaa tabiki hepsinin ilk düşündüğü madiiyattır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…