- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
atıyorsan katına at kuzu valla filmlerdeki adam gıbı degıl gıbı bır klıse sözü var agzıma takkıldı zatenya birine kahvede başka katinada başka konuşmuştu, denemek istiyorum ama hangisinde iyiyse onu atayım dedim
Baldancım beğendinmi meryemi? Ne ara baktırdın kız?
atıyorsan katına at kuzu valla filmlerdeki adam gıbı degıl gıbı bır klıse sözü var agzıma takkıldı zateno cümleyi cok kullanıyor katina at derim ama sen bilirsin kahve de de iyi konustu..bir falcıya baktırdınmı bır kere baktıracaksın.
e ya da s harfi mi dedikızlar telwe de akila diye biri falıma baktı eskisinin adındaki harfleri söyledi yaa
ay yok m ve e dedie ya da s harfi mi dedi
kahve at kuzu o zaman..ya katina ya da tarot anlıktır duygular değişir..ama karsındaki insan sadece kartlara baglı kalmıyor su ıle kart ıle destekliyor benım bıldıgım kadarıyla alex o yüzden sen bilirsin.canım benim katinaya bir alerjim var daKatina falı ile enerjimin uymadığını düşünüyorum nedendir bilmiyorum, bir iki kez denedim çok çıkmadı. Neyse dün attım daha bir iki gün ara geçsin alexi deneyim yenileri deneyeceğime :)
Ben kahve atmistim canim
canım bende kahve attım..ama ne bileyim alex pek fazla bir şey söylemedi bana
Dün ben de atmıştım bugun Öğlen baktı gece 1 kadar bekledim zannedersem Öğlen 12 gıbı giriyor ama değdi beklediğime bi de soruma cevap verirse tam olacakserüvenden falımı bekliyorum çatlıycammmmm....akşam girmiyor mu acaba hiç?
öğlen attım bende beklemesi zor oluyor yaa..ozaman yarın öğleni bekliycem gibi geliyorDün ben de atmıştım bugun Öğlen baktı gece 1 kadar bekledim zannedersem Öğlen 12 gıbı giriyor ama değdi beklediğime bi de soruma cevap verirse tam olacak
Beğenmene sevindim.. Dedikleri de çıkabilir canım. Ben de falı çıkanlardan biri meryem o yüzden inancım var ona. Tabi güzel şeyler çıksın bitanemÇok beğendim hayatım, bir iki ufak şey dışında dediği şeyler doğru, fama ve gretadan sonra bu kadar isabetli falım olmamıştı, gerçekten çok iyi analiz etmiş, umarım çıkar dedikleri
canım bende kahve attım..ama ne bileyim alex pek fazla bir şey söylemedi banaişle ilgili tek bir şey aşkla ilgili tek bir şey dedi detayda vermedi..
Beğenmene sevindim.. Dedikleri de çıkabilir canım. Ben de falı çıkanlardan biri meryem o yüzden inancım var ona. Tabi güzel şeyler çıksın bitanem
off sorma 20,30 dağıtıyorum valla o falcıdan bu falcıya:))) tabikii tatlım hiç eksik kalırmı??böyle olunca çok üzülüyorum o yüzden 5lik atıyorum bilemese de sorun değilmiş gibi geliyorSen meryeme baktırmış mıydın ?
off sorma 20,30 dağıtıyorum valla o falcıdan bu falcıya:))) tabikii tatlım hiç eksik kalırmı??ben kahve attım ona hiç geçmiş yok o yüzden bir yorum yapamadım.. hep gelecekle ilgili yorumlar yapmış..sadece biri yemek teklif edecek nazikçe reddedeceksin yazmıştı ve evet nazikçe reddettim geçenlerde birini
Berrin kötü diyemem. Ben yetersiz buldum.. Çok kısa bakıyor o yüzden tatmin olmamıştım,. Ama deneme diyemem canım şuanki fiyatına deneyebileceğin bir falcı..Güzeldi ve en güzeli olumsuz yanları da söylemiş, gerçekten beğendim umarım olur dedikleriBerrin ya da alex hakkında ne düşünüyorsun canım ?
işte bi Aylin eksik kaldı bende korkuyorum içime dert olacakMeryem de tutma potansiyeli var o zamanValla ben de yarı geçmiş yarı gelecek ama geçmiş 12den 11 di, bakalım bekleyip göreceğiz, yalnız aylinse aynı kişi olduğumu anlamasın diye kırk takla attım soruyu sorarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?