Bende sadece eskiyi ankatti detayliydida o gunlerde kizmistim bi insan bu kadar kotulenirmi diye ama hakli cikti birde bieyolun vardaki haydar yuksel ben ikisini tek geciyorum kendi fallarima gore tabicanım bende kahve attım..ama ne bileyim alex pek fazla bir şey söylemedi banaişle ilgili tek bir şey aşkla ilgili tek bir şey dedi detayda vermedi..
Bilgehatunu beğendinmi sen canım?Kızlar verdiği tarihleri geçenleri yazayım;
sedee
nesimee
serap sultan bu üçünün çok net zamanı geçti.
klotho, Fama, Greta, Selena, Nazz, Meryem, Geysu, Bilgehatun, Bilge özdoğru, Marseille bu kadarını hatırladım, bunlardan net tarih verenler var tarih gelmedi henüz. Fama, klotho, Bilge özdoğru gibi taa kasım gibi bakıp uzun vade var 2015 te olacak diyenler var. Bunlar içinde 2015 in 12 ayı bekleyemeyeceğim valla o yüzden ben kendimce diğerlerinin tarihleriyle harmanlayıp mayıs ortası diyorum. Eğer mayıs ortasına kadar bir gelişme olmazsa mayıs sonu doğum günümde ararsa ben açmayacağım, çünkü mayıs ortasına kadar olmamışsa gerek yok kesip atmak lazım. Oyüzden bunlar hakkındaki fikirlerimi mayıs ortası yazabileceğim ama yukarıdaki 3 isim net patladı tarih olarak.
Berrin kötü diyemem. Ben yetersiz buldum.. Çok kısa bakıyor o yüzden tatmin olmamıştım,. Ama deneme diyemem canım şuanki fiyatına deneyebileceğin bir falcı..
Alexe tarot atmıştım.. Dediği ufak bir iki durum çıkmıştı.. Esas konuya daha var.. Alexi beğendim.
Sende mi kahve attın peki canım alex'e??Bende sadece eskiyi ankatti detayliydida o gunlerde kizmistim bi insan bu kadar kotulenirmi diye ama hakli cikti birde bieyolun vardaki haydar yuksel ben ikisini tek geciyorum kendi fallarima gore tabi
Evet canım kitap falı vallahi artık benım iç an çok önemli o Yüzden çok beğendim hele geçmiş ilk bölüm geçmişle alakalıydı şaşırttı beniöğlen attım bende beklemesi zor oluyor yaa..ozaman yarın öğleni bekliycem gibi geliyorkitap falımı attın sen canım?
Bilgehatunu beğendinmi sen canım?
işte bi Aylin eksik kaldı bende korkuyorum içime dert olacak
Evet kuzum kahveydi en ucuz oydu faxla yorumda yoktu o yuzden kahve atmistimSende mi kahve attın peki canım alex'e??
uzun ve açıklayıcı yazıyor demi? çooookkk merak ediyorum yavv.. sadece karşındaki kişiyle alakalımı yoksa başka yorumlarda yapıyomu??? serüvene baktırıp memnun kalmayana rastlamadım daha merak ediyorum o yüzdenEvet canım kitap falı vallahi artık benım iç an çok önemli o Yüzden çok beğendim hele geçmiş ilk bölüm geçmişle alakalıydı şaşırttı beni
Bağımlılık bitanem. Baktırmayacağım son diyorum. Kendime söz veriyorum.. Ama olmuyor duramıyorum :) kaç kere yemin bozduum. Bide benim Ex ya da merak ettiğim biri de yok. Bir ilşkm var zaten ama duramıyorum olmuyor.. Ufak bir tartışma da hoppp fal! terapi gibi geliyor sanırımO zaman birkaç gün dinlenip ikisinden birine atayım. Kendime kota koydum 20 marta kadar atmamayı hedefliyorum. Ama dayanamayacağım galibaYa bu ne pis iştir, birgün arkadaşım falcıya gidelim diyor yok ben baktırmam diyorum ama online falda kendimi durduramıyorum
Bağımlılık bitanem. Baktırmayacağım son diyorum. Kendime söz veriyorum.. Ama olmuyor duramıyorum :) kaç kere yemin bozduum. Bide benim Ex ya da merak ettiğim biri de yok. Bir ilşkm var zaten ama duramıyorum olmuyor.. Ufak bir tartışma da hoppp fal! terapi gibi geliyor sanırım
uzun ve açıklayıcı yazıyor demi? çooookkk merak ediyorum yavv.. sadece karşındaki kişiyle alakalımı yoksa başka yorumlarda yapıyomu??? serüvene baktırıp memnun kalmayana rastlamadım daha merak ediyorum o yüzden
Haydar ne demisti canim sanaBende sadece eskiyi ankatti detayliydida o gunlerde kizmistim bi insan bu kadar kotulenirmi diye ama hakli cikti birde bieyolun vardaki haydar yuksel ben ikisini tek geciyorum kendi fallarima gore tabi
diğeri kim canım kesinlikle tekrar baktırabileceğin???Vallahi bir Sürü soru sordum tek tek cevaplamış belki 10 tane soru sordum gayet uzun ve saygılı tarzını çok beğendim ben dünya kadar baktırdım şimdiye kadar ikinci kişi tekrar keskinlikle baktırırım ama bu ay limit bitti
Baldan bende benimkiyle barıştıktan sonra kesinlikle fal baktırmayacağım diye yemin ettim ama olmadı.Valla ben de sınava hazırlanırken tövbe etmiştim o süreçte hiç atmadım ama sınav bitti tövbe gittiŞimdide ilişkim başlarsa diye ettim, başlarsa fal atmayacağım Valla bağımlılık ya nasıl kurtulacağız Grey
pardon haydardı demi???Vallahi bir Sürü soru sordum tek tek cevaplamış belki 10 tane soru sordum gayet uzun ve saygılı tarzını çok beğendim ben dünya kadar baktırdım şimdiye kadar ikinci kişi tekrar keskinlikle baktırırım ama bu ay limit bitti
Hayır ben haydara hiç baktırmadım canım gerçi aynı yorumcuya fazla atmamak Lazım kanka oluyorlar akıl vermeye başlıyorlarpardon haydardı demi???
Baldan bende benimkiyle barıştıktan sonra kesinlikle fal baktırmayacağım diye yemin ettim ama olmadı.
ben anneminkini atmıştım esin güvene:) evet baya baya bilmişti anneme kısmet bile gördü o :))) babamla ayrılarda onu bilmişHayır ben haydara hiç baktırmadım canım gerçi aynı yorumcuya fazla atmamak Lazım kanka oluyorlar akıl vermeye başlıyorlar
Ben esin güveni çok beğenmiştim onunla analızlerı bende cok güzeldi ve tuttu bı ona 5 kere attım beğendim tabıı enerjı işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?