Bu da iyiyiymiş canım ben anda da beğendim ben de yüzde 90 tuttu canım Uç Yıldır o kadar çok baktırdım ki çünki deli gibi seviyordum hayattı benım için ayrıldıktan sonra bır yıl acı içinde geçti iki yılda hep döner diye kimseye bakmadım ama artık tabıkıı hayatimın mimarı benim ve o gecen günlerime kendıme ettiğim o eziyete inanamıyorum o Yüzden de gelecek dönecek kaderin bilmem ne bunları değil duymak nıyetım büyün yarın o Yüzden de anı bilen yetiyor bana artıkben anneminkini atmıştım esin güvene:) evet baya baya bilmişti anneme kısmet bile gördü o :))) babamla ayrılarda onu bilmiş
Valla canim haydar bana allah seni korumus ki bitmis dedi sen zaten bir sure sonra kendin soguyacaksin demisti cok olumsuzdu anliycan ama dedigi gibi oldu arkana bile donup bakma kac demistiHaydar ne demisti canim sana
Kızlar adam beni bir silmiş yani öyle böyle değil. An itibari ile ptlayan fallarımı yazıyorum size, her ne kadar tarihleri gelmemiş olsa da, adamı aradım beni pişman etti hem de önemli bişey için aradım. Arama bi daha da dedi ve kapattı. Evet ptlayanlar : yeniden eskiye, ella, yiğit, burak, aylin, fahriye ışıksaçan, meryem, falalem venüs, seni özleyecek ve arayacak diyen derin, ılımlı bi konuşma geçecek aranızda diyen selena, en çok da bunun ptladığına ğzülüyorum ecem23, tellwe medyumhocabilmemne vardı ya serkandı galiba, medyum süleyman. Ve bilenler, binnaz kesira sirel, falsepeti venüs amber, melih gün, ada ama ikinci falı ilk falı aşırı olumluydu, ve bugün baktığı falla ilkay gür. Kızlar, lütfen bana şans dileyin. Uzayıp gidecek bu olay.
Gerçekten silmiş artık unutmuş belki de hiç sevmemiş olabilir :) neyse kısmet böyleymiş napalım ama bari aylinle berrin ulusoy yanılmasaydı ya aşırı güvenmiştim kızlar emoşta ptladı bu aradaCnm üzülme asla üsteleme bırak oldugu gibi bende aynı hatayı yaptım cvp bile vermedi kızgın olabilir hersey olabilir kimsenin niyetini bilemeyiz..
Kızlar adam beni bir silmiş yani öyle böyle değil. An itibari ile ptlayan fallarımı yazıyorum size, her ne kadar tarihleri gelmemiş olsa da, adamı aradım beni pişman etti hem de önemli bişey için aradım. Arama bi daha da dedi ve kapattı. Evet ptlayanlar : yeniden eskiye, ella, yiğit, burak, aylin, fahriye ışıksaçan, meryem, falalem venüs, seni özleyecek ve arayacak diyen derin, ılımlı bi konuşma geçecek aranızda diyen selena, en çok da bunun ptladığına ğzülüyorum ecem23, tellwe medyumhocabilmemne vardı ya serkandı galiba, medyum süleyman. Ve bilenler, binnaz kesira sirel, falsepeti venüs amber, melih gün, ada ama ikinci falı ilk falı aşırı olumluydu, ve bugün baktığı falla ilkay gür. Kızlar, lütfen bana şans dileyin. Uzayıp gidecek bu olay.
Kızlar ben artık bu kızın çok zengin biri olduğunu sırf eğlencesine falcılarla dalga geçmek için falan fal baktırdığını düşünmeye başladımprenses34
''ne yani mithat başka bayanamı aşık?bence siz yanılıyosunuz.mithat beni seviyo beni.''
beni beni bihteriniiiayyy bu premsesss ne içiyosa bende istiyorum..
Ya bi dur ne dedide bunu anladın?Gerçekten silmiş artık unutmuş belki de hiç sevmemiş olabilir :) neyse kısmet böyleymiş napalım ama bari aylinle berrin ulusoy yanılmasaydı ya aşırı güvenmiştim kızlar emoşta ptladı bu arada
Gerçekten silmiş artık unutmuş belki de hiç sevmemiş olabilir :) neyse kısmet böyleymiş napalım ama bari aylinle berrin ulusoy yanılmasaydı ya aşırı güvenmiştim kızlar emoşta ptladı bu arada
Bunun acısı geçsin de bir an önce, hayatımın sonuna kadar bekar kalmaya razıyımyeni hayatının ilk günü bugün olsun canım, bol şans. Artık anma bence onu, ne bu forumda ne fallarda. Unutmana yardımcı olur.Umarım artık doğru insanla karşılaşırsın,kadehlerimizi yenisine kaldırırız
İşine bak arama bi daha da dedi daha ne desinYa bi dur ne dedide bunu anladın?
yeminnn ederim az önce bende bunu düşündüm tatlım yaa.. gerçek olmaz böyle bişeyKızlar ben artık bu kızın çok zengin biri olduğunu sırf eğlencesine falcılarla dalga geçmek için falan fal baktırdığını düşünmeye başladım
Kızlar adam beni bir silmiş yani öyle böyle değil. An itibari ile ptlayan fallarımı yazıyorum size, her ne kadar tarihleri gelmemiş olsa da, adamı aradım beni pişman etti hem de önemli bişey için aradım. Arama bi daha da dedi ve kapattı. Evet ptlayanlar : yeniden eskiye, ella,
Patlamayan varmi canim bu kadar fal icinde herseyin hayirlisi canimGerçekten silmiş artık unutmuş belki de hiç sevmemiş olabilir :) neyse kısmet böyleymiş napalım ama bari aylinle berrin ulusoy yanılmasaydı ya aşırı güvenmiştim kızlar emoşta ptladı bu arada
Bunun acısı geçsin de bir an önce, hayatımın sonuna kadar bekar kalmaya razıyım
İşine bak arama bi daha da dedi daha ne desin
Yuh saygısız düdük acmasaydı böle söylicekse kusura bakma ama bildiğin dangalak ayı ay cok sinirlendim hepsi ölsün benimkide ölsün biz yasayalım hahahaBunun acısı geçsin de bir an önce, hayatımın sonuna kadar bekar kalmaya razıyım
İşine bak arama bi daha da dedi daha ne desin
önemlide olsa keske mesaj atmasaydın canım..ama ıcımden bır ses bu olayın bır seyler ıcın adım oldugunu soyluyor onun tarafından ..Kızlar adam beni bir silmiş yani öyle böyle değil. An itibari ile ptlayan fallarımı yazıyorum size, her ne kadar tarihleri gelmemiş olsa da, adamı aradım beni pişman etti hem de önemli bişey için aradım. Arama bi daha da dedi ve kapattı. Evet ptlayanlar : yeniden eskiye, ella, yiğit, burak, aylin, fahriye ışıksaçan, meryem, falalem venüs, seni özleyecek ve arayacak diyen derin, ılımlı bi konuşma geçecek aranızda diyen selena, en çok da bunun ptladığına ğzülüyorum ecem23, tellwe medyumhocabilmemne vardı ya serkandı galiba, medyum süleyman. Ve bilenler, binnaz kesira sirel, falsepeti venüs amber, melih gün, ada ama ikinci falı ilk falı aşırı olumluydu, ve bugün baktığı falla ilkay gür. Kızlar, lütfen bana şans dileyin. Uzayıp gidecek bu olay.
valla aynen bende bir deşarj işte bi nevi gerçekten bağımlılık yapıyo zaten bi sigaraya verdiğim paraya üzülüyodum şimdi bide bu çıktı..kimseye değmiyor işte maalesef canım yaBu da iyiyiymiş canım ben anda da beğendim ben de yüzde 90 tuttu canım Uç Yıldır o kadar çok baktırdım ki çünki deli gibi seviyordum hayattı benım için ayrıldıktan sonra bır yıl acı içinde geçti iki yılda hep döner diye kimseye bakmadım ama artık tabıkıı hayatimın mimarı benim ve o gecen günlerime kendıme ettiğim o eziyete inanamıyorum o Yüzden de gelecek dönecek kaderin bilmem ne bunları değil duymak nıyetım büyün yarın o Yüzden de anı bilen yetiyor bana artık
Yatırdığım paranın hadi Hesabı yok
Arkadaşım seni çok iyi Anlıyorum nefes almak bile acıtıyor insanın Can'ını takii bu canı onlar vermedi bize onların Uğruna mahvederim hayat inan bana geçiyor ama en az acıyla atlar lütfenYuh saygısız düdük acmasaydı böle söylicekse kusura bakma ama bildiğin dangalak ayı ay cok sinirlendim hepsi ölsün benimkide ölsün biz yasayalım hahaha
tolın sunlar para tuzagı beişle alakalı erken tarıh soylemıs keske cıksa ama bana pek cıkar gıbı gelmedı onun dısında begendım canım 5 lıraya gore fena degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?