Binnaz Abla

Kızlar adam beni bir silmiş yani öyle böyle değil. An itibari ile ptlayan fallarımı yazıyorum size, her ne kadar tarihleri gelmemiş olsa da, adamı aradım beni pişman etti hem de önemli bişey için aradım. Arama bi daha da dedi ve kapattı. Evet ptlayanlar : yeniden eskiye, ella, yiğit, burak, aylin, fahriye ışıksaçan, meryem, falalem venüs, seni özleyecek ve arayacak diyen derin, ılımlı bi konuşma geçecek aranızda diyen selena, en çok da bunun ptladığına ğzülüyorum ecem23, tellwe medyumhocabilmemne vardı ya serkandı galiba, medyum süleyman. Ve bilenler, binnaz kesira sirel, falsepeti venüs amber, melih gün, ada ama ikinci falı ilk falı aşırı olumluydu, ve bugün baktığı falla ilkay gür. Kızlar, lütfen bana şans dileyin. Uzayıp gidecek bu olay.

ben anneminkini atmıştım esin güvene:) evet baya baya bilmişti anneme kısmet bile gördü o :))) babamla ayrılarda onu bilmiş
Bu da iyiyiymiş canım ben anda da beğendim ben de yüzde 90 tuttu canım Uç Yıldır o kadar çok baktırdım ki çünki deli gibi seviyordum hayattı benım için ayrıldıktan sonra bır yıl acı içinde geçti iki yılda hep döner diye kimseye bakmadım ama artık tabıkıı hayatimın mimarı benim ve o gecen günlerime kendıme ettiğim o eziyete inanamıyorum o Yüzden de gelecek dönecek kaderin bilmem ne bunları değil duymak nıyetım büyün yarın o Yüzden de anı bilen yetiyor bana artık

Yatırdığım paranın hadi Hesabı yok

Cnm üzülme asla üsteleme bırak oldugu gibi bende aynı hatayı yaptım cvp bile vermedi kızgın olabilir hersey olabilir kimsenin niyetini bilemeyiz..

Cnm üzülme asla üsteleme bırak oldugu gibi bende aynı hatayı yaptım cvp bile vermedi kızgın olabilir hersey olabilir kimsenin niyetini bilemeyiz..
Gerçekten silmiş artık unutmuş belki de hiç sevmemiş olabilir :) neyse kısmet böyleymiş napalım ama bari aylinle berrin ulusoy yanılmasaydı ya aşırı güvenmiştim kızlar emoşta ptladı bu arada

yeni hayatının ilk günü bugün olsun canım, bol şans. Artık anma bence onu, ne bu forumda ne fallarda. Unutmana yardımcı olur.Umarım artık doğru insanla karşılaşırsın,kadehlerimizi yenisine kaldırırız

prenses34

''ne yani mithat başka bayanamı aşık?bence siz yanılıyosunuz.mithat beni seviyo beni.''

beni beni bihteriniiiayyy bu premsesss ne içiyosa bende istiyorum..
Kızlar ben artık bu kızın çok zengin biri olduğunu sırf eğlencesine falcılarla dalga geçmek için falan fal baktırdığını düşünmeye başladım

Gerçekten silmiş artık unutmuş belki de hiç sevmemiş olabilir :) neyse kısmet böyleymiş napalım ama bari aylinle berrin ulusoy yanılmasaydı ya aşırı güvenmiştim kızlar emoşta ptladı bu arada

hayatım hiç şimdi arama, sonra olacak diyen olmadı mı ? Ve belki de hiç sevmedi vs diye kendine eziyet etme lütfen, geçmişte sevmiştir ama geçmiş geçmişte kalıyor bizler kendimizi yıpratıyoruz.

Bunun acısı geçsin de bir an önce, hayatımın sonuna kadar bekar kalmaya razıyım
Ya bi dur ne dedide bunu anladın?
İşine bak arama bi daha da dedi daha ne desin

Patlamayan varmi canim bu kadar fal icinde herseyin hayirlisi canim

Geçer hayatım hiç bir acı sonsuza kadar sürmüyor, ama beynen buna hazır olman lazım. Umarım çabuk geçer, umarım gönlüne göre olur her şey

Yuh saygısız düdük acmasaydı böle söylicekse kusura bakma ama bildiğin dangalak ayı ay cok sinirlendim hepsi ölsün benimkide ölsün biz yasayalım hahaha

önemlide olsa keske mesaj atmasaydın canım..ama ıcımden bır ses bu olayın bır seyler ıcın adım oldugunu soyluyor onun tarafından ..

Her acı gecio ilk aldatıldıgımda 3 yıllık ilişkimdi acısı gecmicek diodum milyon tane fal baktırdım bildiğin fiziksel acı cekiodum allahım bu gecsin nolur die agladıgımı bilirim.. Suan esamesi yok yani baska biri için cekiorum.. Ay ben hep acı cekiorum ya la :)))

valla aynen bende bir deşarj işte bi nevi gerçekten bağımlılık yapıyo zaten bi sigaraya verdiğim paraya üzülüyodum şimdi bide bu çıktı..kimseye değmiyor işte maalesef canım ya

Yuh saygısız düdük acmasaydı böle söylicekse kusura bakma ama bildiğin dangalak ayı ay cok sinirlendim hepsi ölsün benimkide ölsün biz yasayalım hahaha
Arkadaşım seni çok iyi Anlıyorum nefes almak bile acıtıyor insanın Can'ını takii bu canı onlar vermedi bize onların Uğruna mahvederim hayat inan bana geçiyor ama en az acıyla atlar lütfen

Ben belki hepinizden büyüğüm ve inanın ayrıldıktan sonra hastalık şahını oldum üzüntüden herkes yapma etme dedi tabıı acı yaşanmadan geçmiyormuş ve şu an da göğsümde kitleler ben ıkı Yıldır bıyopsilerle sürekli acabalarla yaşıyorum inanın değmiyor kızlar onlar hayatlarına devam ediyor şimdi ise Çal çal oyna modundayım ıkı yıl sonra geldi ama ben çektiklerimi unutamadığım için barışmadım gerek yok bence arkadaşlar ,

Şu anda ne düşünüyorum hep biliyormusunuz Arkadaşlarım sevdiler sevmedi değiller ama bizimle bir hayatı paylaşacak kadar sevmediler kusura bakmayın biraz uzun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…