Aslinda acimizi kendimiz uzatiyoruz boyle fallara bel baglayarak ve sureyi uzatiyoruz hersey zihinde bitiyorda cok gec anlayabiliyoruzGeçer hayatım hiç bir acı sonsuza kadar sürmüyor, ama beynen buna hazır olman lazım. Umarım çabuk geçer, umarım gönlüne göre olur her şey
Kızlar aşk acısını yok etmek için ya latif okuyun.. Acayip etkili
canım üzüldüm ya hayırlısı olsunKızlar adam beni bir silmiş yani öyle böyle değil. An itibari ile ptlayan fallarımı yazıyorum size, her ne kadar tarihleri gelmemiş olsa da, adamı aradım beni pişman etti hem de önemli bişey için aradım. Arama bi daha da dedi ve kapattı. Evet ptlayanlar : yeniden eskiye, ella, yiğit, burak, aylin, fahriye ışıksaçan, meryem, falalem venüs, seni özleyecek ve arayacak diyen derin, ılımlı bi konuşma geçecek aranızda diyen selena, en çok da bunun ptladığına ğzülüyorum ecem23, tellwe medyumhocabilmemne vardı ya serkandı galiba, medyum süleyman. Ve bilenler, binnaz kesira sirel, falsepeti venüs amber, melih gün, ada ama ikinci falı ilk falı aşırı olumluydu, ve bugün baktığı falla ilkay gür. Kızlar, lütfen bana şans dileyin. Uzayıp gidecek bu olay.
Sayiya takilma canim o sekilde kendini veremiyorsun ben sayisiz cekiyorumsayısı var mı kuzucum, gerçi benim acım yok pek üzülmüyorum geçti şükür ama boşluktan fala sarıyorum fallar olumlu olunca acaba mı diyorum belki etkili olur
Hergün 100 tane okunabilir.niyet ederek ama.. Aşk acısı çekenler denemeli.. Çok etkili.. O acıyı bilirim iğrenç bir duygu.. En güzeli dualara sığınmak kızlar..sayısı var mı kuzucum, gerçi benim acım yok pek üzülmüyorum geçti şükür ama boşluktan fala sarıyorum fallar olumlu olunca acaba mı diyorum belki etkili olur
Birde ben ugur kosarin kitaplarini okuyorum gercekten ise yaradi okumanizi oneririmHergün 100 tane okunabilir.niyet ederek ama.. Aşk acısı çekenler denemeli.. Çok etkili.. O acıyı bilirim iğrenç bir duygu.. En güzeli dualara sığınmak kızlar..
Kesinlikle benı kendıme getırdı o kitap harıka bır kıtapBirde ben ugur kosarin kitaplarini okuyorum gercekten ise yaradi okumanizi oneririm
Uğur koşarın hangi kitabını önerirsin canım?Birde ben ugur kosarin kitaplarini okuyorum gercekten ise yaradi okumazi oneririm
Canim ben bana bana allah yeter 1 ile allah de otesini birak olanini okudum birde youtubeden bunaldigim zaman sohbetlerini dinliyorum ve zihin temizleme ile ilgili uygalamalarini anlatiyor bi deneyinUğur koşarın hangi kitabını önerirsin canım?
Bunun acısı geçsin de bir an önce, hayatımın sonuna kadar bekar kalmaya razıyım canımyeni hayatının ilk günü bugün olsun canım, bol şans. Artık anma bence onu, ne bu forumda ne fallarda. Unutmana yardımcı olur.Umarım artık doğru insanla karşılaşırsın,kadehlerimizi yenisine kaldırırız
ya bu erkeklerin bu hale gelmesinin sebebi biziz.. nasıl bir enerji veriyosak arkamızda sürünerek hayatımıza girenler, eşi bulunmaz bir egoyla yeniden doğuyolar.. sonra bakmışız roller değişmiş biz koşmaya,üzülmeye başlamışız.. adamlarda bi tripler bi nazlar.. heran gidebilirim havaları işte tam bu noktaya geldiğini anladığımız anda gidersen git leeyyynn dedik dedik.. yok baktık gözyaşımız yanağımızdan süzülüyor o da bunu hissetti o zaman ayvayı yiyoruz işte.. hep biz test ediliyoruz, şöyle bir eskiye gidiyorum bazen o kadar açık oynamışımki kartları hiç sınamamışım hep benim sevgim sınanmış..kazandımmı tabiki hayır!!! gidecek olan yine gittmi evet!!! bırakın telefon kapatmayı, ağlatmayı,kırmayı seven adam sevdiğini kaybetmekten korkar..bir de bir adamın herşeyden önce VİCDAN'ı olacak arkadaş..
Ooo gecer kuzum sonrada haline gulersin niye bu kadar uzulmusum diye bak gorBunun acısı geçsin de bir an önce, hayatımın sonuna kadar bekar kalmaya razıyım canım
Hiç biri bilemedi canım olumsuzlar da bahsetmedi böyle bi görüşmeden. Fena kndırılıyoruz kızlr çok fenacanım üzüldüm ya hayırlısı olsunhadi bayan neysede erkeğe böyle bir tavır yakışmıyor ya..Allah sürter bunlarında burnunu elbet... olayın gidişatını en iyi hangisi bildiki böyle bir görüşme çıkmışmıydı?
Bunun acısı geçsin de bir an önce, hayatımın sonuna kadar bekar kalmaya razıyım canım
Ah duygusuz keşke canım ama, adam resmen sen bana bi adım gelsen ben o ayaklarını kırarım yar dedi banaönemlide olsa keske mesaj atmasaydın canım..ama ıcımden bır ses bu olayın bır seyler ıcın adım oldugunu soyluyor onun tarafından ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?