Binnaz Abla

Geçer hayatım hiç bir acı sonsuza kadar sürmüyor, ama beynen buna hazır olman lazım. Umarım çabuk geçer, umarım gönlüne göre olur her şey
Aslinda acimizi kendimiz uzatiyoruz boyle fallara bel baglayarak ve sureyi uzatiyoruz hersey zihinde bitiyorda cok gec anlayabiliyoruz

canım üzüldüm ya hayırlısı olsun hadi bayan neysede erkeğe böyle bir tavır yakışmıyor ya..Allah sürter bunlarında burnunu elbet... olayın gidişatını en iyi hangisi bildiki böyle bir görüşme çıkmışmıydı?

sayısı var mı kuzucum, gerçi benim acım yok pek üzülmüyorum geçti şükür ama boşluktan fala sarıyorum fallar olumlu olunca acaba mı diyorum belki etkili olur
Hergün 100 tane okunabilir.niyet ederek ama.. Aşk acısı çekenler denemeli.. Çok etkili.. O acıyı bilirim iğrenç bir duygu.. En güzeli dualara sığınmak kızlar..

Hergün 100 tane okunabilir.niyet ederek ama.. Aşk acısı çekenler denemeli.. Çok etkili.. O acıyı bilirim iğrenç bir duygu.. En güzeli dualara sığınmak kızlar..
Birde ben ugur kosarin kitaplarini okuyorum gercekten ise yaradi okumanizi oneririm

ya bu erkeklerin bu hale gelmesinin sebebi biziz.. nasıl bir enerji veriyosak arkamızda sürünerek hayatımıza girenler, eşi bulunmaz bir egoyla yeniden doğuyolar.. sonra bakmışız roller değişmiş biz koşmaya,üzülmeye başlamışız.. adamlarda bi tripler bi nazlar.. heran gidebilirim havaları işte tam bu noktaya geldiğini anladığımız anda gidersen git leeyyynn dedik dedik.. yok baktık gözyaşımız yanağımızdan süzülüyor o da bunu hissetti o zaman ayvayı yiyoruz işte.. hep biz test ediliyoruz, şöyle bir eskiye gidiyorum bazen o kadar açık oynamışımki kartları hiç sınamamışım hep benim sevgim sınanmış..kazandımmı tabiki hayır!!! gidecek olan yine gittmi evet!!! bırakın telefon kapatmayı, ağlatmayı,kırmayı seven adam sevdiğini kaybetmekten korkar..bir de bir adamın herşeyden önce VİCDAN'ı olacak arkadaş..

kızlar ayın 17sınde mı 20 sınde mı ne gunes tutulcakmıss, haberlere cıkartmıslar bıde bır astrolog baygınlık gecırıyordum nedır lan bu kotu haber tellali ztn bu aralar acayıp bır agırlık var ustumde ne kımseyle konusmak ıstıyorum ne bırını gormek ne dısarı cıkmak sacma sapan bır haldeyımm anlamadım gıttı oturup derss calısmam lazım oysakı

Bunun acısı geçsin de bir an önce, hayatımın sonuna kadar bekar kalmaya razıyım canım

İstee oylee olsaydıkk yapabılseydık parmagımızda oynatmayı su anda boylee olmazdık
İcimiz dışımız bir oldugundan,tepkılerımızı anı verdıgımızden o goz yaslarını en ufak bıseyde tutamadıgımızdan bunlar..
Ama cevremde oyle seyler goruyorum kı oyle kızlar,dönen olaylar o mallar şükretsin bızeee,kurbannn olsunlarrr ..surda oturmuss fal baktırıyoruz saf saff

Hiç biri bilemedi canım olumsuzlar da bahsetmedi böyle bi görüşmeden. Fena kndırılıyoruz kızlr çok fena

önemlide olsa keske mesaj atmasaydın canım..ama ıcımden bır ses bu olayın bır seyler ıcın adım oldugunu soyluyor onun tarafından ..
Ah duygusuz keşke canım ama, adam resmen sen bana bi adım gelsen ben o ayaklarını kırarım yar dedi bana canı sağolsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…