İnşallh benim de gülüp geçtiğim günler gelir canım benimValla sen kendine bakıp değer vermezsen kimse vermez acılar öle bi gecioki diorum ya şimdi gülüorum ah o zmn bu aklım olsaydı..
Ben kendim arayınca bunu sormustum kurtulusa cocuk enerjiyle bakıo bu senin iraden ve düşüncen tabiki kontrolu sende hayat tercihlerle yönlendirilir biz mevcut enerjiden yakın geleceği bilebiliriz gaybı allah bilir demişti.. Ben bi o cocuga güveniorum verdiğim parayı hakedio en azından mantıklı evlenebilirsinde evlenmeyebilirsinde ben nerden biliyim ama arıcak o enerji var er yada gec dedi falın bile mantıklısı valla..Hiç biri bilemedi canım olumsuzlar da bahsetmedi böyle bi görüşmeden. Fena kndırılıyoruz kızlr çok fena
canım sana bütün kalbimle şans diliyorum,ama olmuyorsa bırak oda layığını bulsun derim,hiç üzülme canım olurmu.Kızlar adam beni bir silmiş yani öyle böyle değil. An itibari ile ptlayan fallarımı yazıyorum size, her ne kadar tarihleri gelmemiş olsa da, adamı aradım beni pişman etti hem de önemli bişey için aradım. Arama bi daha da dedi ve kapattı. Evet ptlayanlar : yeniden eskiye, ella, yiğit, burak, aylin, fahriye ışıksaçan, meryem, falalem venüs, seni özleyecek ve arayacak diyen derin, ılımlı bi konuşma geçecek aranızda diyen selena, en çok da bunun ptladığına ğzülüyorum ecem23, tellwe medyumhocabilmemne vardı ya serkandı galiba, medyum süleyman. Ve bilenler, binnaz kesira sirel, falsepeti venüs amber, melih gün, ada ama ikinci falı ilk falı aşırı olumluydu, ve bugün baktığı falla ilkay gür. Kızlar, lütfen bana şans dileyin. Uzayıp gidecek bu olay.
Canım kim o kurtuluşBen kendim arayınca bunu sormustum kurtulusa cocuk enerjiyle bakıo bu senin iraden ve düşüncen tabiki kontrolu sende hayat tercihlerle yönlendirilir biz mevcut enerjiden yakın geleceği bilebiliriz gaybı allah bilir demişti.. Ben bi o cocuga güveniorum verdiğim parayı hakedio en azından mantıklı evlenebilirsinde evlenmeyebilirsinde ben nerden biliyim ama arıcak o enerji var er yada gec dedi falın bile mantıklısı valla..
Çok teşekkür ederim canım, ben nelere layık görmüştüm oysaki onu, içimi de bu acıtıyor en çok. Ne diyim nasip değilmiş.canım sana bütün kalbimle şans diliyorum,ama olmuyorsa bırak oda layığını bulsun derim,hiç üzülme canım olurmu.
Ahh Audreym değerimizi bilmiyorlar işte!!! Onlara itenler, hakaret edenler daha cazip geliyor..İstee oylee olsaydıkk yapabılseydık parmagımızda oynatmayı su anda boylee olmazdık
İcimiz dışımız bir oldugundan,tepkılerımızı anı verdıgımızden o goz yaslarını en ufak bıseyde tutamadıgımızdan bunlar..
Ama cevremde oyle seyler goruyorum kı oyle kızlar,dönen olaylar o mallar şükretsin bızeee,kurbannn olsunlarrr..surda oturmuss fal baktırıyoruz saf saff
Telde baktırıorum burdan bi arkadasım vermişti tarot bakıo 50 tl ama herseyi sorabiliosun.. Bana su son kavgamıza kdr her dediği cıktı.. Ama suan beklemedeyim o yüzden bişey diyip seni yanlış yönlendirmek istemiorum.. Biraz acımasız ama ii bence burdan kimse baktırmamış o yüzden baska bi fikrim yok bi ark vardı işte o beğenio die baktırmıstım arada baktırıorum..Canım kim o kurtuluş
ahhh canım benim.. öyle kızlar görüyorum kiiii yani ben şunun yaptıklarını yapsam adam beni rezil ettiğiyle kalmaz bide tekmeyi vurduğu gibi il sınırında alırım soluğu diyorum..bir cilve on kurnazlıkla en ayıyı adam ediyola fazla masum kaçıyoruz bu devire bebeğimİstee oylee olsaydıkk yapabılseydık parmagımızda oynatmayı su anda boylee olmazdık
İcimiz dışımız bir oldugundan,tepkılerımızı anı verdıgımızden o goz yaslarını en ufak bıseyde tutamadıgımızdan bunlar..
Ama cevremde oyle seyler goruyorum kı oyle kızlar,dönen olaylar o mallar şükretsin bızeee,kurbannn olsunlarrr..surda oturmuss fal baktırıyoruz saf saff
Canım aslında her defasında fala tövbe ediyorum ama yine aynı yine aynıTelde baktırıorum burdan bi arkadasım vermişti tarot bakıo 50 tl ama herseyi sorabiliosun.. Bana su son kavgamıza kdr her dediği cıktı.. Ama suan beklemedeyim o yüzden bişey diyip seni yanlış yönlendirmek istemiorum.. Biraz acımasız ama ii bence burdan kimse baktırmamış o yüzden baska bi fikrim yok bi ark vardı işte o beğenio die baktırmıstım arada baktırıorum..
Veriyim baktırırsan yorum yap nolur ama bi fikrimiz olsun:) bu arada yine sölüorum gaybı allah bilir cok takılma hatta şu kafayla baktırma:)0 (545) 334 01 15Canım aslında her defasında fala tövbe ediyorum ama yine aynı yine aynınumarasını verir misin bana
haklısın canım,doğru söze ne denir,aynen öyleya bu erkeklerin bu hale gelmesinin sebebi biziz.. nasıl bir enerji veriyosak arkamızda sürünerek hayatımıza girenler, eşi bulunmaz bir egoyla yeniden doğuyolar.. sonra bakmışız roller değişmiş biz koşmaya,üzülmeye başlamışız.. adamlarda bi tripler bi nazlar.. heran gidebilirim havaları işte tam bu noktaya geldiğini anladığımız anda gidersen git leeyyynn dedik dedik.. yok baktık gözyaşımız yanağımızdan süzülüyor o da bunu hissetti o zaman ayvayı yiyoruz işte.. hep biz test ediliyoruz, şöyle bir eskiye gidiyorum bazen o kadar açık oynamışımki kartları hiç sınamamışım hep benim sevgim sınanmış..kazandımmı tabiki hayır!!! gidecek olan yine gittmi evet!!! bırakın telefon kapatmayı, ağlatmayı,kırmayı seven adam sevdiğini kaybetmekten korkar..bir de bir adamın herşeyden önce VİCDAN'ı olacak arkadaş..
Selena bana üç günde bakmışSelena seni allah almasın ay içim şişti hala yorum gelmedi:/
Nasıl peki değdimi?Selena bana üç günde bakmış
o senin sevgine demekki layık değilmiş,sen onu gözünde kalbinde çok büyütmüşsün,inan o zaman sonra senin gibi seveni göremeyecektir,ama hep arayacak,aç gözlülüğüyle ama bulamayacak,doyamacak aramayada,senin o güzel yüreğin ileride değer bilene kapısını açacak,bence seven insan sevdiğine bunu asla yapmaz,sende o sevgini hak edene vermelisin,Çok teşekkür ederim canım, ben nelere layık görmüştüm oysaki onu, içimi de bu acıtıyor en çok. Ne diyim nasip değilmiş.
İyi ki varsın sen. İçime nasıl bi huzur doldu bu sözlerini okurken anlatamam. Ne desem boş gibi geliyo. Gerçekten iyi ki varsın, sanki benim huzur meleğim gibisin sen :) malum kişiye de inan bişey diyemiyorum canı sağolsundan başka.o senin sevgine demekki layık değilmiş,sen onu gözünde kalbinde çok büyütmüşsün,inan o zaman sonra senin gibi seveni göremeyecektir,ama hep arayacak,aç gözlülüğüyle ama bulamayacak,doyamacak aramayada,senin o güzel yüreğin ileride değer bilene kapısını açacak,bence seven insan sevdiğine bunu asla yapmaz,sende o sevgini hak edene vermelisin,
senin kalbin çok temiz biliyomusun,göreceksin bu acı geçecek ve hiç yaşamadın sanacaksın.
ahh bebeğim; sana öyle güzel,güçlü bi aşk gelsin ki... kendisnin sevgisini göstericek kadar adam olmadığını anlasın veBunun acısı geçsin de bir an önce, hayatımın sonuna kadar bekar kalmaya razıyım canım
Selena seni allah almasın ay içim şişti hala yorum gelmedi:/
Ben etkılemek istemem seni arkadaşım ama ben beğenmedim o bu da benı sok etti dediğim tek bir cümle yoktu ben deNasıl peki değdimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?