Binnaz Abla

Hiç biri bilemedi canım olumsuzlar da bahsetmedi böyle bi görüşmeden. Fena kndırılıyoruz kızlr çok fena
Ben kendim arayınca bunu sormustum kurtulusa cocuk enerjiyle bakıo bu senin iraden ve düşüncen tabiki kontrolu sende hayat tercihlerle yönlendirilir biz mevcut enerjiden yakın geleceği bilebiliriz gaybı allah bilir demişti.. Ben bi o cocuga güveniorum verdiğim parayı hakedio en azından mantıklı evlenebilirsinde evlenmeyebilirsinde ben nerden biliyim ama arıcak o enerji var er yada gec dedi falın bile mantıklısı valla..

canım sana bütün kalbimle şans diliyorum,ama olmuyorsa bırak oda layığını bulsun derim,hiç üzülme canım olurmu.

Canım kim o kurtuluş

Ahh Audreym değerimizi bilmiyorlar işte!!! Onlara itenler, hakaret edenler daha cazip geliyor..

Canım kim o kurtuluş
Telde baktırıorum burdan bi arkadasım vermişti tarot bakıo 50 tl ama herseyi sorabiliosun.. Bana su son kavgamıza kdr her dediği cıktı.. Ama suan beklemedeyim o yüzden bişey diyip seni yanlış yönlendirmek istemiorum.. Biraz acımasız ama ii bence burdan kimse baktırmamış o yüzden baska bi fikrim yok bi ark vardı işte o beğenio die baktırmıstım arada baktırıorum..

ahhh canım benim.. öyle kızlar görüyorum kiiii yani ben şunun yaptıklarını yapsam adam beni rezil ettiğiyle kalmaz bide tekmeyi vurduğu gibi il sınırında alırım soluğu diyorum..bir cilve on kurnazlıkla en ayıyı adam ediyola fazla masum kaçıyoruz bu devire bebeğim

Canım aslında her defasında fala tövbe ediyorum ama yine aynı yine aynı numarasını verir misin bana

Canım aslında her defasında fala tövbe ediyorum ama yine aynı yine aynı numarasını verir misin bana
Veriyim baktırırsan yorum yap nolur ama bi fikrimiz olsun:) bu arada yine sölüorum gaybı allah bilir cok takılma hatta şu kafayla baktırma:)0 (545) 334 01 15

haklısın canım,doğru söze ne denir,aynen öyle

Çok teşekkür ederim canım, ben nelere layık görmüştüm oysaki onu, içimi de bu acıtıyor en çok. Ne diyim nasip değilmiş.
o senin sevgine demekki layık değilmiş,sen onu gözünde kalbinde çok büyütmüşsün,inan o zaman sonra senin gibi seveni göremeyecektir,ama hep arayacak,aç gözlülüğüyle ama bulamayacak,doyamacak aramayada,senin o güzel yüreğin ileride değer bilene kapısını açacak,bence seven insan sevdiğine bunu asla yapmaz,sende o sevgini hak edene vermelisin,
senin kalbin çok temiz biliyomusun,göreceksin bu acı geçecek ve hiç yaşamadın sanacaksın.

ay kızlar yardımmmmm. hazırlıktan yıllardır görüşmediğim bi arkadaşım yazmaya başladııııı görüşmek istemeler devamlı yazmalar falan. e ne güzel demeyin ciddi bi ilişkisi var epey uzun süredir devam eden of neden hep böyle yaaaa

İyi ki varsın sen. İçime nasıl bi huzur doldu bu sözlerini okurken anlatamam. Ne desem boş gibi geliyo. Gerçekten iyi ki varsın, sanki benim huzur meleğim gibisin sen :) malum kişiye de inan bişey diyemiyorum canı sağolsundan başka.

Kızlar telwe de crazywomen diye bir falcı vardı.. Sisteme hala giriyor mu bilmiyorum. Ama ben de falı tarihi tarihine çıkan o olmuştu.. Ayrı olduğumuz dönemde 15 gün içinde arayacak seni demişti. Ben gülüp geçmiştim bu kadar da atılmaz ki daha yeni kavga ettik ve kızgın bana. 14. Günde beni aramıştı.. Adı hiç geçmiyor burada crazywomenın ama falı bende tam çıkmıştı.. Bilginize

Bunun acısı geçsin de bir an önce, hayatımın sonuna kadar bekar kalmaya razıyım canım
ahh bebeğim; sana öyle güzel,güçlü bi aşk gelsin ki... kendisnin sevgisini göstericek kadar adam olmadığını anlasın ve
seni kaybettiği için o üzülsün, pişman olsun..
hiç o güzel kalbini yorma, ben 2 tana büyük aşk eskittim, geçiyor zamanla, allahın hakkı 3 tür derler, biz de 3. sünde mutlu oluruz

Selena seni allah almasın ay içim şişti hala yorum gelmedi:/

canım, ben de çok sinir olmuştum, hatta falı cwpladı, çok kırıldım sizi, en azından bi haber verseydiniz bu kadar geç bakıcağınızı demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…