Binnaz Abla

Hahahah canım benim üçüncüde mutlu olacaksak herhalde benim bi aşk acım daha var sırada aman evlerden ırak Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah gözyaşı kotamızı doldurmuşuZdur artık

bence hepimizin kaderinde bizleri mutlu edicek bi erkek var, biliyorum ben zamanı gelince çıkıcak karşımıza

Bu kafayla allah korusun biz gider onların değerini de bilmeyiz değmeyecek insanlara bu kdr değer verdiğimize göre
benim ilk büyük aşkımla ayrı dünyaların insanıydık, filmlerdeki gibi, her şey mi farklı olur, anlaşılmaz bi bütünlükle bağlandık ama sonra paşamız sevgisine sahip çıkıcak kadar güçlü değildi, gitti; gitti de 1,5 yıl bitmedi ara da başka kişilerde olmasına rağmen bitmedi, sonra ben bu salağa aşk mektupları yazıp verdim, akşamına arkadaşlarla dışarı çıktık; tesadüf müdür kader midir bilemem artık hayatımın 2. aşkıyla ona aşk mektupları verdiğim gece tanıştım, onu unutturdu bana farkında değildi, ama o onu unutamadığımı düşündüğü için gitti... tabi başka nedenlerde vardı... sonra o da bitmedi uzun bi süre, hep severek ayrıldığımız için sonu olmadı, fallarda hep seviyo, geri dönücek çıkıyodu, 2. si geri dönsün die uğraşırken 1. geldi

sonuç olarak 2. sinden daha iyisi nerdeyse 1,5 senedir karşıma çıkmadı, ama ben hala umutluyum :) ilkindeki o bağ kırıldıktan sonra, 2. sindeki bağ da kırılcak bir gün...

Astralyolculukk dene canım tellwede ...Bana dedikleri bir bir çıktı..ama şuan ücretini arttırmış biraz...yardımcı olur belki sana

of ama daha oncede yazmistim astralcim bu forumdan sana is cikmaz. Hayir bos yere yoruluyorsun uzuluyorum. Tekrar soyluyorum, daha once iki uc astralciye daha soyledim, yemiyoruz cicim. Boyle yaptikca iyice mimlenceksin hic is cikmayacak sana soylemedi deme sonra

Kizlar en son fal baktirdigim kisi bariscaksiniz demisti soru kisminda ne zaman doncek dedim .adim atarsan 2 hafta icinde dedi bir bildigimi var sizce atamamda off falcida kafami karistirdi

Ben mi yanlış görüyorum bu Aylin biryolunvar dakiyse kahve 17,5 tarot 20 yazıyor. aynı kişiden mi bahsediyoz.
Cnm soyledimya sonra sistemde bir sey vardi sanirim oyleydi sonra tekrr grdgmde fiyatlar boyleydi yazdim ztn sonra duzelttim

Allahindan bulsun bea bu nasil yangin bir tek biz tutuştuk

Ne attın greyim ona ??

aranıza yeni katıldım. bir fal delisi olarak hemen kendi fikrimi de paylaşmak istedim. her şey olacağına varıyor da insan duymak istiyor bir şeyler işte.. binnaz bilge, bir yolun var ilkay iyi gibi geldi bana, tutarlıydı. falalem sitesinde yüksek kredi aldığımdan son zaman en çok o sitedeydim. rezzan ablayı denedim. sesi falan içten geldi. geçmişi bildi. gelecekle ilgili tarih vermediği için bir şey demicem. Nurşah kel alaka bir şeyler söyledi. ne geçmiş ne şimdiki zaman benimle alakası yok. gelecek de tutmaz heralde. en son Naira Şuman diye birine baktırdım. çok detaylıydı. olumlu olumsuz söylemiş. geçmiş ve şimdi tam tuttu. gelecekten de söylediği bir şey zamanında oldu. 2-3 güne demiş,umudum olmayan bir konuda. çıktı ve şok oldum. devamını görcez, çünkü nisan demiş. bi de yeni biri gelmiş Oğuzhan Türkoğlu. onu denedim. kahve baktırdım. aldığım en uzun kahve yorumuydu. çok fazla detay, harf vardı. harf konusunda şaşırdım. verdiği ayrıntılar da şaşırtıcıydı. bildi hemen her şeyi. sorum da çok kısaydı. güvendim açıkçası. şimdilik bu kadar. biraz ara vermem gerek, kaptırdım. :)

Canım merhaba :) bilge eğer konuyu net bir şekilde bilmiyorsa harika bi falcı bence de. Muhtemelen farklı bi hesaptan telrar baktırıcam yakın bi zamanda şayet şuan eski sevgilimle aramızdaki bütün ayrıntıları biliyor ve biraz ona göre yorum yapıyormış gibi geldi. Nairaya rüya be katina attım ikisi de birbiriyle aynıydı tutarlıydı yorumları ama rainada beni şaşırtan bişey olmadı ki falını da ben patladı sayıyorum. İlkaya daha yeni baktırdım. Sert bi üslubu vardı ama gidişat haklı olduğunu gösteriyor. Şu falaleme yeni gelen çocuğu da denemek istiyorum bakalım. Ama raina konusunda umut oldun bana, ne falı atmıştın sen ona?

nairaya tarot attım. çok uzundu yorumu. ayrıntı çok vardı. geçmiş ve şimdiyi bildi ki ben ayrıntı vermedim, beni asıl şaşırtan nairada'da şu oldu. eski bir sevgilim var. gerçekten çok feci bir şekilde ayrıldık. benden nefret ettiğini düşünüyordum. zaten unuttum ama 1 yıldan fazla oldu ayrıldık. çok büyük adilikler yaptı ve ayrılırken hakaretlerini duysan inanamazsın. ben de aynı şekilde tabi karşılık verdim. ilk dönem ben sevgiden değil de sözlerinden ve hak etmediğimden hazmedememiştim. sonra unuttum. zaten resmen düşman olmuştuk. son 1 yılda adı bile anılmadı, ortak arkadaşları falan sildim hep numarasını da. naira'ya bir gece fal attım işte tarot falı. bana bu ayrıldığım adamı yaptıklarını falan anlatmış. şaşırdım vay be dedim. ama o konunun sonunda demiş ki bu adam seni arayacak görüşmek isteyecek demiş. içimden güldüm. başı tuttu o kısmı sallamış ölse aramaz dedim. ama soru hakkı var ya. soru sordum ne zaman arar peki dedim, pek ihtimal vermiyorum da dedim. gelen cevapta 2-3 güne bekle demiş. bi de kendinden emin yazmış ki.. dedim tutmadı. güldüm geçtim. yalan olmasın ya ertesi gece ya 2 gece sonrasıydı. gece 12,5 da telefon çalıyor. bu arıyor. yemin ederim korktum. açmadım. sonra bir daha aradı. ya bilemiyorum kitlendim açamadım. mesaj atmış ben sana kötülük etmedim görüşelim dost olalım diye. cevap da vermedim. sonra aklıma fal geldi tüylerim diken diken oldu. naira görüşeceksiniz falan da dedi, iletişimde kalmaya çalışacak dedi. ama ben cevap vermedim, ondan sonra bir ısrarı olmadı aramadı yani. görcez tabi. yeni çocuk oğuzhan da bayağı tutarlıydı. ben çok beğendim. ona kahve baktırdım. böyle gördüğü şekilleri söyleyip açıklamasını yapıyor. tespitleri bayağı doğru.

İlkay peri padişahı gelse bundan vazgecmiosun dedi selena gecmişimi okumus sen bunla konuscaksın sora bağlarını kopartabilirsin cünkü sen soğuyacaksın demiş bakalım nolcam tırırınmm!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…