Hahahah canım benim üçüncüde mutlu olacaksak herhalde benim bi aşk acım daha var sırada aman evlerden ırakahh bebeğim; sana öyle güzel,güçlü bi aşk gelsin ki... kendisnin sevgisini göstericek kadar adam olmadığını anlasın ve
seni kaybettiği için o üzülsün, pişman olsun..
hiç o güzel kalbini yorma, ben 2 tana büyük aşk eskittim, geçiyor zamanla, allahın hakkı 3 tür derler, biz de 3. sünde mutlu oluruz
canım, ben de çok sinir olmuştum, hatta falı cwpladı, çok kırıldım sizi, en azından bi haber verseydiniz bu kadar geç bakıcağınızı demiştim
bence hepimizin kaderinde bizleri mutlu edicek bi erkek var, biliyorum ben zamanı gelince çıkıcak karşımızaHahahah canım benim üçüncüde mutlu olacaksak herhalde benim bi aşk acım daha var sırada aman evlerden ırakÇok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah gözyaşı kotamızı doldurmuşuZdur artık
Bu kafayla allah korusun biz gider onların değerini de bilmeyiz değmeyecek insanlara bu kdr değer verdiğimize görebence hepimizin kaderinde bizleri mutlu edicek bi erkek var, biliyorum ben zamanı gelince çıkıcak karşımıza
benim ilk büyük aşkımla ayrı dünyaların insanıydık, filmlerdeki gibi, her şey mi farklı olur, anlaşılmaz bi bütünlükle bağlandık ama sonra paşamız sevgisine sahip çıkıcak kadar güçlü değildi, gitti; gitti de 1,5 yıl bitmedi ara da başka kişilerde olmasına rağmen bitmedi, sonra ben bu salağa aşk mektupları yazıp verdim, akşamına arkadaşlarla dışarı çıktık; tesadüf müdür kader midir bilemem artık hayatımın 2. aşkıyla ona aşk mektupları verdiğim gece tanıştım, onu unutturdu bana farkında değildi, ama o onu unutamadığımı düşündüğü için gitti... tabi başka nedenlerde vardı... sonra o da bitmedi uzun bi süre, hep severek ayrıldığımız için sonu olmadı, fallarda hep seviyo, geri dönücek çıkıyodu, 2. si geri dönsün die uğraşırken 1. geldiBu kafayla allah korusun biz gider onların değerini de bilmeyiz değmeyecek insanlara bu kdr değer verdiğimize göre
Tarot 40yaziyoatmiyom bu 17 tl degilmiydi ya o kadar veremem
Astralyolculukk dene canım tellwede ...Bana dedikleri bir bir çıktı..ama şuan ücretini arttırmış biraz...yardımcı olur belki sanakızlar falı çıkan bı falcı varmı bildiginiz selena patladı bende
Astralyolculukk dene canım tellwede ...Bana dedikleri bir bir çıktı..ama şuan ücretini arttırmış biraz...yardımcı olur belki sana
o soru kısmında çoğu sallıyo benceKizlar en son fal baktirdigim kisi bariscaksiniz demisti soru kisminda ne zaman doncek dedim .adim atarsan 2 hafta icinde dedibir bildigimi var sizce atamamda off falcida kafami karistirdi
Cnm soyledimya sonra sistemde bir sey vardi sanirim oyleydi sonra tekrr grdgmde fiyatlar boyleydi yazdim ztn sonra duzelttimBen mi yanlış görüyorum bu Aylin biryolunvar dakiyse kahve 17,5 tarot 20 yazıyor. aynı kişiden mi bahsediyoz.
Hepsi nisan diyodu ztn buda adim atarsam iki hafta icinde dedio soru kısmında çoğu sallıyo bence
Allahindan bulsun beaİyi ki varsın sen. İçime nasıl bi huzur doldu bu sözlerini okurken anlatamam. Ne desem boş gibi geliyo. Gerçekten iyi ki varsın, sanki benim huzur meleğim gibisin sen :) malum kişiye de inan bişey diyemiyorum canı sağolsundan başka.
Koptum bnde yedege aldim kurtulusuCanım aslında her defasında fala tövbe ediyorum ama yine aynı yine aynınumarasını verir misin bana
Ne attın greyim ona ??Kızlar telwe de crazywomen diye bir falcı vardı.. Sisteme hala giriyor mu bilmiyorum. Ama ben de falı tarihi tarihine çıkan o olmuştu.. Ayrı olduğumuz dönemde 15 gün içinde arayacak seni demişti. Ben gülüp geçmiştim bu kadar da atılmaz ki daha yeni kavga ettik ve kızgın bana. 14. Günde beni aramıştı.. Adı hiç geçmiyor burada crazywomenın ama falı bende tam çıkmıştı.. Bilginize
Canım merhaba :) bilge eğer konuyu net bir şekilde bilmiyorsa harika bi falcı bence de. Muhtemelen farklı bi hesaptan telrar baktırıcam yakın bi zamanda şayet şuan eski sevgilimle aramızdaki bütün ayrıntıları biliyor ve biraz ona göre yorum yapıyormış gibi geldi. Nairaya rüya be katina attım ikisi de birbiriyle aynıydı tutarlıydı yorumları ama rainada beni şaşırtan bişey olmadı ki falını da ben patladı sayıyorum. İlkaya daha yeni baktırdım. Sert bi üslubu vardı ama gidişat haklı olduğunu gösteriyor. Şu falaleme yeni gelen çocuğu da denemek istiyorum bakalım. Ama raina konusunda umut oldun bana, ne falı atmıştın sen ona?aranıza yeni katıldım. bir fal delisi olarak hemen kendi fikrimi de paylaşmak istedim. her şey olacağına varıyor da insan duymak istiyor bir şeyler işte.. binnaz bilge, bir yolun var ilkay iyi gibi geldi bana, tutarlıydı. falalem sitesinde yüksek kredi aldığımdan son zaman en çok o sitedeydim. rezzan ablayı denedim. sesi falan içten geldi. geçmişi bildi. gelecekle ilgili tarih vermediği için bir şey demicem. Nurşah kel alaka bir şeyler söyledi. ne geçmiş ne şimdiki zaman benimle alakası yok. gelecek de tutmaz heralde. en son Naira Şuman diye birine baktırdım. çok detaylıydı. olumlu olumsuz söylemiş. geçmiş ve şimdi tam tuttu. gelecekten de söylediği bir şey zamanında oldu. 2-3 güne demiş,umudum olmayan bir konuda. çıktı ve şok oldum. devamını görcez, çünkü nisan demiş. bi de yeni biri gelmiş Oğuzhan Türkoğlu. onu denedim. kahve baktırdım. aldığım en uzun kahve yorumuydu. çok fazla detay, harf vardı. harf konusunda şaşırdım. verdiği ayrıntılar da şaşırtıcıydı. bildi hemen her şeyi. sorum da çok kısaydı. güvendim açıkçası. şimdilik bu kadar. biraz ara vermem gerek, kaptırdım. :)
Canım merhaba :) bilge eğer konuyu net bir şekilde bilmiyorsa harika bi falcı bence de. Muhtemelen farklı bi hesaptan telrar baktırıcam yakın bi zamanda şayet şuan eski sevgilimle aramızdaki bütün ayrıntıları biliyor ve biraz ona göre yorum yapıyormış gibi geldi. Nairaya rüya be katina attım ikisi de birbiriyle aynıydı tutarlıydı yorumları ama rainada beni şaşırtan bişey olmadı ki falını da ben patladı sayıyorum. İlkaya daha yeni baktırdım. Sert bi üslubu vardı ama gidişat haklı olduğunu gösteriyor. Şu falaleme yeni gelen çocuğu da denemek istiyorum bakalım. Ama raina konusunda umut oldun bana, ne falı atmıştın sen ona?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?