Binnaz Abla

ya aslında parça parça vericeğine parayı iyi bakana vericeksin hem kafan karışmayacak hem yol göstericek . bana şunları şunları yap aman canım dikkat et dedikleri herşey çıktı . iş yerinde sorun olduğu çok fevri davrandığımı bildi . bak böle yapma sonra pişman olucağın şeyler yaşarsın diye uyardı . cidden öle yani . bir sıkıntı var ve ben fevriyim bu ara .

bu ara arayasım çok var ama bilmiyorum aslında konuşmasını duymak istiyorum ama bana 10 gun demişti çıkmadı belki 10 haftadır oysaki daha önce zaman verdiğinde çıkmıştı bir de ses tonu falan çok güzel çok tatlı

oardon 10 gün değil 10 eylül demişti ama 15 eylülkde iletişim oldu bilmiyorum ki

Son düzenleme:

hayırlısı :)zamanı tam tutturamamış ama yinede konuşmuşsun sanırım .. inşş gerisi gelir ..

E tabiki senin bahsettiğin şekilde iyi falcı olunmax zaten.Bişey ya olur ya olmax başka olasıl8k yok zaten sokaktaki çocuğada sorsan bu kadarını söyler.önemli olan hem zaman tutturması hemde olayların söylediği gibi gelişmesi bütünü bilmesi yani.

tam öle birini bulamadık işte . mercan geçmişi ve anı iyi bildi . bakalım dedikleri çıkıcak mı çıkarsa benim favori falcım olcak ... birde cezmi varmış her dediği çıkarmış ama ona ulaşamadım . öldü falan dediler .

Cezmi yi uzun zaman önce duymuştum ama bende ulaşamadım.Mercan ın iyi oluşundan emin olsam baktırıcam vallaha

Kahve mi tarot mu şekerim?

Falsepetinde astrolog Alex Muradov da sırada bekleyen 5 kişi var.......hayırdır bir de onu mu denesek ? Fikri olan var mı kızlar?

o alex muradov binnazdaydi bir zamanlar maalesef verdigi zamanlar tutmadi canim hicbirsekilde enerjiside bana uymadi cok olumsuz biridir.Onun disinda cosmoya once sanal fal yolladim 1 tl dusun sonra 3 tl ye normal kahve yolladim bence dene derim tespitleri guzel gorunuyor

Cosmoya kahveye girdim hadi bakalım Şevval Hanıma inanasım var vallahi, ağzından balll damlamış resmen. Katina için kendimi zor tutuyorum

Samiraya bir de tarot açtırmak istiyorum, kahvesi süperdi.

cosmoya kahveye girdim hadi bakalım şevval hanıma inanasım var vallahi, ağzından balll damlamış resmen. Katina için kendimi zor tutuyorum

Samiraya bir de tarot açtırmak istiyorum, kahvesi süperdi.

sen ve benden baska kımse yok valla uyumadım daha ben..yorgunumda ama..samırayı ben sevıyorum tespıtlerı guzel oluyor.sevvalcım hep 1 ay der ama olmuyor

Cezmi yi uzun zaman önce duymuştum ama bende ulaşamadım.Mercan ın iyi oluşundan emin olsam baktırıcam vallaha

mercan iyi bence ama az bekle beni bana çıkarsa dedikleri paylaşırım ararsın sende. ama cezmi şaşmazmış . öle diyorlardı .öldü falan dediler bende bulamadım..

Son birkac sayfayi okudumda simdi bir analiz yapmak geldi icimden

Melek öz : 3 kez baktirdim 2 si tarottu .Hislerinin kuvvetli olduguna inaniyorum bana dair cok enteresan seyleri bilmisti söylediklerinden bir tanesi de cikti.Yanliz cok olumsuz konusmustu her 2 tarottada tabi zamana birakarak düzeleceginide söylüyordu..Su an tekrardan baktirma dsüncem yok bu aralar herseyin olumsuz olmasina katlanamiyorum ki zaten yeterince olumsuzluk var hayatimda (tamam toz pembe olsun gibi bisiyde söylemiyorum) Söylediklerini tekrar dinledigimde mantikli oldugunu söylemek mümkün hatta uyarilari bile olmustur ki hakli oldugunu düsünüyorum ..Ama bende bazen yanilabilcegini düsünüyorum (her konuda olmasada)

Nesibe; sadece kahve baktirmistim o zamanlar yeniydi bu kadar popüler olmamisti ve sitedeki fallar silinince haliyle baktigi falida hatirlamiyorum.. tekrar baktirmayi düsünüyorum yakalayabilirsem .. fakat cok tatmin etmemisti o zamanda beni..

Ilkay Gür: Onada taa mayista baktirdim hatta bu fal islerinde ilk baktirdigim kisilerden biridir burdaki yorumlardan onun 1 numara oldugunu söyleyenlere inanarak sonradan tekrarda baktirmadim, falimi dinledigimde bana bahsettigi esmer iri gözlü erkegin isyerimdeki erkek oldugunu anladim ve hicte istedigim birisi degil olmiycakta ama bi bakima dogru tutan sey su o insan gercekten bana ilgi duymustu..Bu bakmdan hakli diyebiliriz ama evlenicegim insan o degil .Is konusunda söyledikleri de tuttu .

Alex Muradova baktirmistim cok sallama gelmisti fali yanliz tutan söyle bisiy vardi yanliz yasiycaksin demisti .Normalde yanliz yasama gibi bir durumum olamaz ama kac aydir yanliz yasiyorum ailemin islerinden dolayi bikac aydir burda degiller (tutturdugu bilgi önemsiz bence) yorumu size kalmis

Binnaz abladan Rezzan Iksir (o zamanlar binnaz abladaydi) O bambaska ..bir abla,yol gösterici..sadece sesinden tanimis olsamda onu cok seviyorum gercekten ,2 kez baktirdim(falaleme gecincede baktirdim) zaman zaman falini tekrar dinliyorum Cok pozitif konusmustu ilk baslarda fazla toz pembe gelmisti yok artik demistim ama kalbimde umut vardi Is ile söyledikleri zamana bakiyor halende öyle..Ask bakimindan ise bana öyle birini tarif etmisti ki yok artik böyle biri benim bulundugum sehirde beni mi bulucak demistim inanamamistim(kücük bir sehirde yasiyorum) Hayatimda tesadüflerin beni cok farkli yönlere götüreceginide belirtmisti sansli tanismalar ve tesadüfler.. Bu gercekten dogru.. Inaniyorumki zamanla gercek olacak söyledikleri..

Haleh ve Kesira Ikisi cok paralel ve Rezzan abla ilede örtüsen bir dogrultuda falima bakmislardi ama Rezzan abla gibi detaylar vermeselerde onlarinda iyi olduklarini düsünüyorum Zaman bakimindan Haleh haric kesira ve rezzan abla ayni zaman dilimini söylemislerdi

Meral Saydam : Inanilmaz bir faldi onunda söyledikler diger falcilarla örtüsen seylerdi (katinaydi) Fakat verdigi zamana cok az kaldi bana cok yakin bir tarih verdi ekimin ilk haftalarina denk geliyor bakalim bilemiyorum :)

Tellwedende cok iddiali olanlar var özellikle Ask Kahini bana tarih vererek konusmus 22 kasimda bulusman olcak bile demisti tarifler digerleriyle örtüsüyor (burc haric) Ama tarih vermesi ilginc tabiki ..bekliyorum

Kiraze : Cok tatli bir kadin bana öyle bir detay verdi ki inanilmaz :) Is konusundada söyledikleri cok tutarli .Baktirmaya deger hisleri kuvvetli..

Adin: Kisa ve öz bir fal bakmisti harfler vermis tutan kisimlarin olcagina inaniyorum ama tutmayan kisimlarda olcaktir

Blanche : fena degil bence :)

tellwede o kadar cok baktirdimki hepsini yorumlamam zor ama en cok begendiklerim esince, kehriban ve kirazedir.

Amacim sadece yardimci olmak reklam yapma gibi bir durumum sözkonusu olamaz..Az cok taniyanlar bilir.

Son düzenleme:

melek öz en kötüsüydü benim . çalışmıyorsun paran yok maddi durumun kötü dedi ki çalışan biriyim . o sana ait bilgilere göre konuşuyor ve mantıklı yorum yapıyor bence . herhangi bir ablayada gitsen aynı şeyleri söyler falla ilgisi yok . aa bildi dediğim şeyler olmadı şimdiki zamanı bile bilemedi kadın . bence en kötüsü o . övüldüğü kadar hiç değil .

evet Kehriban'ı bir öneren daha çıkınca ben de tekrar önereyim istedim.

Tellwe'deki iyi isimlerden biridir. Denenebilir.

melek bende de bilemedi ama zeki bir kadin oldugu icin durumdan mantikli yorumlar yapiyor

İlkay Gür gerçekten harika. Uzun zaman önce bikaç kez baktırdım hep aynı zamanları verdi. Beklediğim telefon tam da dediği tarihte geldi. Dediği şekilde konuşma geçti. Ki o telefonun gelmesi imkansızdı herkes olmaz diyodu. Kesinlikle harika.

mercan iyi bence ama az bekle beni bana çıkarsa dedikleri paylaşırım ararsın sende. ama cezmi şaşmazmış . öle diyorlardı .öldü falan dediler bende bulamadım..
cezmi kim arkidişler bu ara yine cok fal baktırasım var arkadaşlarıma baktırıyorum hep ama kesmmiyo beni artık..nesibecimin dediklerini kaile alıyorum artık sadece.oda bana zaman vermişti o zamana dek baktırmıcaktım ona bekleyeyim azcık diodum ama nesibe bende bağımlılık yaptı dayanamadım tekrar baktırıyım dedim ama nesibecik ortalıklarda yok

melek bende de bilemedi ama zeki bir kadin oldugu icin durumdan mantikli yorumlar yapiyor

kesinlikle öle ...ya zaten yaşadıklarımı anlatıyorum hata bende anlatmamam gerek . madem falcısın bilmen gerek dimi . benim anlattığım doğrultuda mantıken yorum yaptılar hepsi . yani bu olayı biri banada anlatsa aynısını döylerim . anı ve geçmişi bile bilemediler geleceği bileceklerini sanmam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…