Binnaz Abla

biryolunvara su merdum diye biri gelmiş artık burdayım diyor. tanıyan bilen var mı onu? su falıyla destekliyormuş

Merhaba ben su merduma baktırdım tarotundan inanılmaz memmun kaldım , hem doğru tespitler yapıyor hemde olumlamaları çok güçlü.. Birde falcıara.com da sedef var o zaten tek geçilir. Ama dk 4 tl olduğu için ben su merdumu tercih ediyorum iki kez baktırdım bi hafta içinde.

telwe sitesinden bahsedilmiş. bu sitenin adresi nedir nette bulamadım.

bu tellwe deki medyum selena hep dolu hep dolue ne zamanlar fal atmamız lazım ki ?

maalesef ki falı atıp sırada bekliceksin. günde en fazla üç bilemedin dört fal bakıyor sanırım..artık ne zaman sıra gelirse

yaw bu astralyolculuk 1 aylık falcı daha, nasıl oluyorda her dediği çıktı

gecen dolaşırken tellwede yeni bir falcı gördüm bismillah yeni gelmiş ama ilk yorum; dediklerin bir bir çıktı canım yoldaşım benim bla bla bilin bakalım ne falı; promosyon kahve falı Saf sanıyorlar bizi galiba

bende gördüm böle şeyler, bir duvar yazısında gördüm. o gün açmış sayfayı, hemen altında dedikleriniz bir bir çıkıyor, ne muradın varse versin gibi süslü laflar... bişey dicem ama bunlar asıl, bizi değil kendilerini kandırıyolar..

Selena nasıl baktırıp patladı diyen varmı serüven içinde soruorum ayrıca:)

Berrine çok inanmıştım senin onu beklediğinin farkında hayatındaki kişiyi sevmiyor gelecek vs demişti ama olmadı işte

Canım hayatında bir kız varsa zaten bırak, bu senin canını yakmaktan öteye geçmez. Günümüzde birçok ilişkide insanlar birbirini aşk anlamında sevmiyor, aşık değil ama mutluysa yuvarlanıp gidiyorsa devam ediyor. Yapma canını yakma daha çok, hayat kısa gerçekten hiç ama hiç değmez kimseye. Kendini düşünmelisin artık.

Bir de naira şumana baktırdın mı ?

Ben baktırmıstım kuzum o aklımla dedikleri dogru oldugu ıcın ve benım ıstedıgımın tersini söylediği için hıckıra hıckıra aglamıstım..ama sımdı aklımdaki düşünceler değişti ama dedikleri dogruydu silmiştim o derece kendime gelememiştim dogruydu..

Ahh hemde çok yeni, o da çok olumlu konuşmuştu. Patladı gitti o da.

Ben inanmıştım o kadına ya. Off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…