biryolunvara su merdum diye biri gelmiş artık burdayım diyor. tanıyan bilen var mı onu? su falıyla destekliyormuş
aha falımpirdeki medyum mystery fal aleme mi gitmiş ben yanlıs mı goruyorum bu kadın büyü muska diye diye bir hal olmustu yok artık ya !
www.tellwe.com canım ama tavsiye etmem sakızdan çıkan fal gbi yapıyolar yorumlarıtelwe sitesinden bahsedilmiş. bu sitenin adresi nedir nette bulamadım.
Tarot atmıştım bitanemm..Ne attın greyim ona ??
Astralyolculukk dene canım tellwede ...Bana dedikleri bir bir çıktı..ama şuan ücretini arttırmış biraz...yardımcı olur belki sana
bu tellwe deki medyum selena hep dolu hep dolue ne zamanlar fal atmamız lazım ki ?yaw bu astralyolculuk 1 aylık falcı daha, nasıl oluyorda her dediği çıktı
bu tellwe deki medyum selena hep dolu hep dolue ne zamanlar fal atmamız lazım ki ?
yaw bu astralyolculuk 1 aylık falcı daha, nasıl oluyorda her dediği çıktı
Valla canim haydar bana allah seni korumus ki bitmis dedi sen zaten bir sure sonra kendin soguyacaksin demisti cok olumsuzdu anliycan ama dedigi gibi oldu arkana bile donup bakma kac demisti
gecen dolaşırken tellwede yeni bir falcı gördüm bismillah yeni gelmiş ama ilk yorum; dediklerin bir bir çıktı canım yoldaşım benim bla bla bilin bakalım ne falı; promosyon kahve falıSaf sanıyorlar bizi galiba
Berrin ne demisti cnmGerçekten silmiş artık unutmuş belki de hiç sevmemiş olabilir :) neyse kısmet böyleymiş napalım ama bari aylinle berrin ulusoy yanılmasaydı ya aşırı güvenmiştim kızlar emoşta ptladı bu arada
Berrine çok inanmıştım senin onu beklediğinin farkında hayatındaki kişiyi sevmiyor gelecek vs demişti ama olmadı işteBerrin ne demisti cnm
Selena nasıl baktırıp patladı diyen varmı serüven içinde soruorum ayrıca:)
Berrine çok inanmıştım senin onu beklediğinin farkında hayatındaki kişiyi sevmiyor gelecek vs demişti ama olmadı işte
Ben baktırmıstım kuzum o aklımla dedikleri dogru oldugu ıcın ve benım ıstedıgımın tersini söylediği için hıckıra hıckıra aglamıstım..ama sımdı aklımdaki düşünceler değişti ama dedikleri dogruydu silmiştim o derece kendime gelememiştim dogruydu..Canım hayatında bir kız varsa zaten bırak, bu senin canını yakmaktan öteye geçmez. Günümüzde birçok ilişkide insanlar birbirini aşk anlamında sevmiyor, aşık değil ama mutluysa yuvarlanıp gidiyorsa devam ediyor. Yapma canını yakma daha çok, hayat kısa gerçekten hiç ama hiç değmez kimseye. Kendini düşünmelisin artık.
Bir de naira şumana baktırdın mı ?
Ahh hemde çok yeni, o da çok olumlu konuşmuştu. Patladı gitti o da.Canım hayatında bir kız varsa zaten bırak, bu senin canını yakmaktan öteye geçmez. Günümüzde birçok ilişkide insanlar birbirini aşk anlamında sevmiyor, aşık değil ama mutluysa yuvarlanıp gidiyorsa devam ediyor. Yapma canını yakma daha çok, hayat kısa gerçekten hiç ama hiç değmez kimseye. Kendini düşünmelisin artık.
Bir de naira şumana baktırdın mı ?
Ben inanmıştım o kadına ya. Off offBen baktırmıstım kuzum o aklımla dedikleri dogru oldugu ıcın ve benım ıstedıgımın tersini söylediği için hıckıra hıckıra aglamıstım..ama sımdı aklımdaki düşünceler değişti ama dedikleri dogruydu silmiştim o derece kendime gelememiştim dogruydu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?