- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
ama adımı atan sendın kuzu belki biraz daha beklemek olsa geri dönecekti bunu bilemeyiz..ama fallarda gümbürtüye gitti..Ben inanmıştım o kadına ya. Off off
Ahh hemde çok yeni, o da çok olumlu konuşmuştu. Patladı gitti o da.
Ben baktırmıstım kuzum o aklımla dedikleri dogru oldugu ıcın ve benım ıstedıgımın tersini söylediği için hıckıra hıckıra aglamıstım..ama sımdı aklımdaki düşünceler değişti ama dedikleri dogruydu silmiştim o derece kendime gelememiştim dogruydu..
ben de atmayı düşünüyorum bakalım ne diyecek..Valla benim içimden de o kadın geçti, alex ya da berrini düşünmüştüm ama iki üç gün geçsin naira ya atacağım.
ben de atmayı düşünüyorum bakalım ne diyecek..
haha enerji yollamıstır kuzuatalım bakalım duyalım :) Ama meryem çok iyiydi ya okudukça doğru diyorum. Aynı performansı nairadan da bekliyorumBir de tuhaf bir şey oldu, meryeme atmadan önce kötüydüm hani akşama doğru bir mutsuzluk çöker ya işte öyle meryeme attım daha fal gelmeden garip bir mutluluk rahatlık aldı beni, tesadüf ama tuhaf geldi
haha enerji yollamıstır kuzuben dediği aydayım ama bir gelişme yok en geç nisan demişti mart ayında olacaklr var demişti .):))
valla aktif bir ay oldu ama bana yetmediama mart ayında olacaklar oldu sanırım değil mi ? Aktif bir mart geçirdin yanlış hatırlamıyorsam çocuğu bir pişman ettin gördüğü yerdeTarihe cok takılma nisan der mayıs olur mart olur hiç olmaz yani amaan bekliyoruz işte bana da mart-mayıs dedi
aynı şey bendede söz konusu meryemde tuhaf güzel bi enerji var.attığım andan cevap gelene kadar hiç ağırlık mutsuzluk olmadıatalım bakalım duyalım :) Ama meryem çok iyiydi ya okudukça doğru diyorum. Aynı performansı nairadan da bekliyorumBir de tuhaf bir şey oldu, meryeme atmadan önce kötüydüm hani akşama doğru bir mutsuzluk çöker ya işte öyle meryeme attım daha fal gelmeden garip bir mutluluk rahatlık aldı beni, tesadüf ama tuhaf geldi
aynı şey bendede söz konusu meryemde tuhaf güzel bi enerji var.attığım andan cevap gelene kadar hiç ağırlık mutsuzluk olmadı
valla aktif bir ay oldu ama bana yetmediben biscolata erkegimle artık tanısmak istiyorum aman valla verdiği tarihler tutsa sasardmm kuzum ya
benım oldu cogu şeyini yaşadım tavsiye ederim.Selenanın su falında dedikleri çıkan oldu mu?
pembeci değil dimibenım oldu cogu şeyini yaşadım tavsiye ederim.
yok canm yok gayet dgrucu:) bana olumlu bsey demedı allah ıcınpembeci değil dimi
Hayırlı olsun. Falcılardan yeni ilişkini bilen oldu mu :)canım dostlarım size bir haberım var:d benm yeni bir ilişkim var artıkkk ya cok yenıyız suan oyuzden ılışkıde dıyemıyorum ama ne bıleyım yanında cok mutluyum:))))) sızınle paylaşmak ıstedım cnku sız bana cevremdekılerden cok cok daha yakınsınız:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?