Binnaz Abla

Valla benim içimden de o kadın geçti, alex ya da berrini düşünmüştüm ama iki üç gün geçsin naira ya atacağım.

ben de atmayı düşünüyorum bakalım ne diyecek..

atalım bakalım duyalım :) Ama meryem çok iyiydi ya okudukça doğru diyorum. Aynı performansı nairadan da bekliyorum Bir de tuhaf bir şey oldu, meryeme atmadan önce kötüydüm hani akşama doğru bir mutsuzluk çöker ya işte öyle meryeme attım daha fal gelmeden garip bir mutluluk rahatlık aldı beni, tesadüf ama tuhaf geldi

haha enerji yollamıstır kuzu ben dediği aydayım ama bir gelişme yok en geç nisan demişti mart ayında olacaklr var demişti .):))

haha enerji yollamıstır kuzu ben dediği aydayım ama bir gelişme yok en geç nisan demişti mart ayında olacaklr var demişti .):))

ama mart ayında olacaklar oldu sanırım değil mi ? Aktif bir mart geçirdin yanlış hatırlamıyorsam çocuğu bir pişman ettin gördüğü yerde Tarihe cok takılma nisan der mayıs olur mart olur hiç olmaz yani amaan bekliyoruz işte bana da mart-mayıs dedi

valla aktif bir ay oldu ama bana yetmedi ben biscolata erkegimle artık tanısmak istiyorum aman valla verdiği tarihler tutsa sasardmm kuzum ya

aynı şey bendede söz konusu meryemde tuhaf güzel bi enerji var.attığım andan cevap gelene kadar hiç ağırlık mutsuzluk olmadı

aynı şey bendede söz konusu meryemde tuhaf güzel bi enerji var.attığım andan cevap gelene kadar hiç ağırlık mutsuzluk olmadı

diğ mi garip bir şey oluştu bir rahatlık, normalde ben falları açamam korkarım kötü bir şey duyunca mutluyken mutsuzlaıp takıyorum bla bla ö yüzden açmıyorum bekletiyorum ama meryemde hemen açtım ve hiç kötü hissetmedim kendimi, tuhaf bir şey bence

canım dostlarım size bir haberım var:d benm yeni bir ilişkim var artıkkk ya cok yenıyız suan oyuzden ılışkıde dıyemıyorum ama ne bıleyım yanında cok mutluyum:))))) sızınle paylaşmak ıstedım cnku sız bana cevremdekılerden cok cok daha yakınsınız:)))))

Hayırlı olsun. Falcılardan yeni ilişkini bilen oldu mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…